A Mások, akikkel a "normális" társadalom nem tud mit kezdeni... (beszélgetés)
ezért írtam válaszul, hogy az egyediség nem pozitívabb a besimulásnál.
tök jó lenne, ha te lennél az átlag, azaz az átlag rendelkezne logikai érzékkel.
na várj, Hitler bácsi is azt hitte, hogy ő majd jól megönvalósít, ő is és az országa is jónak, harmonikusnak meg minden pozitívnak gondolta az egészet. Olyan nincs, hogy valami mindenkinek a hasznára legyen, és talán olyan sincs, hogy senkinek nem árt.
Szóval igen is szükség van gátakra, ami persze nem azonos az uniformizálással
könyörgöm, ez így nem érdemi vita, ha valaki alkot egy saját meghatározást az egyediségre, aztán azt kivetíti, feltételezi/elvárja, hogy mindenki abban az értelemben használja, oszt jónapot.
hát így könnyű.
ez így sántít.
de rád bízom, hogy rájössz-e, miért.
bónuszkérdés: a besimulás miért egyértelműen rosszabb?
Nem, ezek szerint nem figyeltél, mert nem volt ellentmondás.
Van ilyen. :)
Jóvan, egyszer még leírom, bár szerintem nem sokan nem értik és biztos te is csak azért nem, mert mittudom én :)))
Szóval az egyediség kihozatala a jó és nem a besimulás. De az egyediség ez nem az, ami másoknak árt, hanem az, amivel harmóniában vagyunk és az önmegvalósításunk.
Kapis?
:)))))
Megvan a megoldás!
Innentől kezdve nem érdekelnek a szkeptikusok. Vagyok olyan amilyen vagyok. Ha nem tetszik, lehet tiplizni, mert nem veszem fel innentől kezdve a gúnyolódó megjegyzéseket.
ezt ne.
azért, mert te rosszul érvelsz, nem tanítóbácsiskodj, hogy figyeljek jobban.
pont, mivel figyelek, fedezem fel az orbitális önellentmondásodat.
További ajánlott fórumok:
- Akiket a társadalom nem fogad el
- Szerinted a társadalom, hogy itéli meg a depressziós embert?
- Megtörtént esetek, avagy a társadalom szégyenfoltjai...
- Egészséges családok - apukák a modern társadalomban
- Mennyire fontos a pasiknak, hogy a barátnőjüket a társadalom csinos, jó nőnek tartsa?
- Bérpotló juttatásban részesülsz, ki fizeti a társadalombiztosítást?