A mályva tea hatásai (beszélgetés)
Valahol azt olvastam, hogy a fogyókúrás hatás annyiban valósul meg, hogy amit megeszel az nem 100%-ban szívódik fel a gyomorban, de ez sajnos vonatkozik a vitaminokra és ásványi anyagokra is. Viszont ha valaki a tea mellett dönt akkor igyon meg minimum 2-3 liter folyadékot naponta.
Csak ezzel fogyózni nem lehet, de kiegészítésnek szerintem nem rossz.
Sziasztok!
A családomban már mindenki kipróbálta a mályvateát, mindenkinek másképp hatott.Volt aki reggel és este is itta. Ő aznap nem mert elindulni otthonról.:)
Anyukám 1,5 évig itta, de kimosta a szervezetéből az ásványi anyagokat (néha elment a látása,és az orvos azt tanácsolta hagyja abba). Én is ittam egy ideig, nekem bevált egy hét alatt 2 kilót is fogytam persze diéta mellett.
De egyre nagyon vigyázzatok! Akinek menstruáció idején görcsei vannak, az hanyagolja olyankor a teát, mert elviselhetetlen görcsöket okoz. Ilyenkor kíméletesebb megoldás a szenna levél tea.
Én egy hét alatt két kilót fogytam tőle. Cserébe napi 6 órát a WC-n töltöttem. :-P
Soha többé nem innám meg! :-)
Tudásbázis - Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
nézzd meg Anita itt a hoxán
van egy új a kedvenceim között azt is böngészd majd át Van egy remek béltisztító. . .
1. Lenmagpehely 250g 220 Ft
2. Gyümölcslé 1L 200 Ft
3. Evőkanál(TESCO) 1db 100 Ft
Reggelente egy evőkanál 2 dl gyümilébe.
Úgy takarít, hogy öröm nézni.
Garantálom!
Szép napot!
Váradi Laci
A rostot küldik dobozban. reggel amikor felkeltél beveszed a tablettát majd 15 perc múlva folyadékba ( NARANCSLÉBEN SZOKTAM) 1 dobozban lévő kanállal bele teszek 2 dl folyadékba elkeverem és már iszom is. Utána érdemes várni az evéssel mert esetleg mehet a hasad.
1 hónapig szedem 1 hónapig nem, a mályva kapszulát, az elég erős hashajtó hatású, de szerintem nem káros.. De vagy ez vagy az. Én is megrendelem ismét a colonixot,ameddig ide érszedem a mályvateát.
Szia!
Én reggel vettem be a tablettát, utána a port, majd este a teát. valóban tisztít, de szerintem nagyon drága. Most mályva kapszulát szedem és a rostot természetesen külön hozzá. Érdemes megcsinálni a 3 havi kúrát mert jó csak piszok drága.Utána már csak 1/2 évente 1 elég. De belekezdeni csak akkor ha végig tudod csinálni a 3 hónapot.
jaja
sztem praktikusabb am...
csak nem tudod "finomhangolni" annyira...érted...míg a teát lehet hígabbra főzni addig van egy kapszulád.és vagy beveszed.vagy nem...vagy 2-t veszel be XD
Végig olvastam a leveleiteket, és megdöbbentem a végén, hogy mindenkit, csak a fogyás érdekel és a többi nem számít.
Gondolok itt az ásványisókra vitaminodrastb.
Ha valaki ilyen drasztikusan fogyózik, akkor szigorúan kell pótolni a sókat. ásványisókat vitaminokat.Különben sejtszintig leromlik a szervezet.
Erre figyeljetek oda.
Most fogom elkezdeni a tea fogyasztását, de valószínű, nem folyamatosan fogom inni, csak alkalmanként.
Szia!
Reggelenként 1-2 ek. olivaolajat meginni és csodálatosan kipucol.
Minden nap reggel este 1. citrom kicsavart leve.
Ez zsírt éget és rendbe hozza a székletet.
Szia!
Nagyon jó hatása van a székrekedésre, ha minden eggel 1-2. ek.-nál oliva olajat, vagy
Sziasztok!
Én is ittam a mályva teát még régebben, nekem annyira hozzászokott a szervezetem, hogy utána kellett kb. egy hónap még rendbe jött az emésztésem.A Normaflore probiotikum segített..persze én hónapokig szedtem. szerintem napi 1tea elegendő, és minden doboz után 1-2hét szünet javasolt, hogy utána ne legyen gond.
Egyébként fogyni is lehet vele, de nem sokat ér.maximum begyorsítja a fogyást, de senki ne várjon tőle túl sokat.
Egyébként az emésztést elősegíti a levegőn való mozgás is.szóval menjetek futni,sétálni.a mozgás egészséges!;)
Ja és még annyi, hogy a Ginseng Slim nevű teába is van mályva, nem hajt annyira és még élénkítő hatása is van a zöld teának.Talán az íze is jobb egy fokkal:)
További ajánlott fórumok:
- A folyamatos elutasítás pszichés hatásai
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Az almaecet jótékony hatásai
- A búzafű élettani hatásai
- Milyen káros hatásai vannak mikrohullámú sütőnek?
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )