A mályva tea hatásai (beszélgetés)
blake!
Én úgy szoktam csinálni, hogy csak 5 percig áztatom, és utánna ha kihült megiszom.De ha gondolod bróbáld úgy, hofy csak 2-3 percig áztatod és ha nincs hatása, akkor másnap kicsit tovább hagyod benne a filtert.Ja és én mindig este iszo, és akkor reggel már minden rendben van a wc-n.
És hogy lehet úgy csinálni hogy ne ülj egész nap a wc-n?
Sokan írják, hogy milyen jó a mályvatea, de ha meghajt akkro hogy csináltok bármit is mellette? És ez nem csökkenti a fogamzásgátlótabi hatásosságát?
Szisztok
Én is mályvateáztam , meg most is iszom.Az első doboz után lement 5 kiló, a nyáron is 5 kiló, de azóta semmi,valamiért megállt a dolog.Szerintem nagyon jó, csak úgy kell megcsinálni, hogy ne üljél egész nap a wc-n
Sziasztok!
Én pici koromtól szorulásos voltam, míg nem pár éve egy gyógynövényboltban ajánlották a mályva teát. Amióta iszom, mindennap eltudok menni arra a bizonyos helyre. Csak azt nem értem, hogy néha egész jó az íze, máskor meg émelygek tőle. Kb. 1 hete szenna teát iszom. Azt olvastam több helyen is, hogy váltani kell teák között néha-néha. A szenna teának is szinte ugyanolyan az íze, mint a mályvának és épp úgy használ, mint a mályva és olcsóbb is:))
Sziasztok.
Hú. Én akkor elég merész voltam.. :D
3 napja iszom első adagom dupla volt.. Hát éjszaka 2 óránként felkeltem, de nem görcsök miatt, hanem gyakoroltam a sprintet.. Következő este is megittam, de már csak egyet s az a nagy drasztikus "szalad a fenék" stádium megszünt. Azóta ki lettem pucolva s a felhalmozódott víz is kiment és fogytam 1,5-2 kg-t is. Összegezve, elég jó hatással van rám, bár még azért jó lenne ha meg lenne a -4 kg és akkor teljesen boldog lennék. :]
köszike!
Már jártam azóta bio-boltban és nagyon kiokosítottak!
Most a lenmagot eszem.
Sziasztok!
Én tegnap kezdtem el újra inni a mályvateát. Kb. 1 éve nálam egész jó hatása volt. Bár az ízét nem szeretem. Én úgy iszom ahogy a dobozán van: 1,5 dl vízbe 1 filter este vacsi után. Régebben mindig másnap reggel meg is volt a hatása, de most csak délután. Nekem semmilyen hasgörcsöm nincs, de az tény, hogy rendesen kipucol. Szerintem sem szabad folyamatosa inni akár 1 éven át. Kell közte szünet.
Sziasztok! Arról tud valaki, hogy szoptatós anyukák ihatják?
A szülés óta problámás a "nagydolog", meg azt se bánnám, ha az a pár kiló lemenne.
Előre is köszike!
Én is fogyasztója lettem a teának 1 kg minusz, 1 hónap alatt.Azóta megtanultam nagyon gyorsan
futni!!
Hogy csinálod, meg bírsz inni 2 filtert?
Nincs hasmenésed?
Szia!
Én a gyógyszertárban vettem egy doboz mályva teát, recept nélkül lehet kapni, kb. 700 Ft. Sötétzöld csomagolás, 20 filter van benne. Este ittam egyet és hajnal 4 óta fent voltam.... Készülj fel rá, hogy egy kis hasmenés várható. Vagy kicsi, vagy nagy. Nálam úgy látszik, hogy nagy, mert már lassan 1 napja tart. De ez nem azt jelenti, hogy másnál is ez a hatás érhető el, csak azért írtam, hogy ne érjen senkit meglepi éjszaka :) Még csak 1 filtert ittam, de ma este nem merek többet. Inkább 2 naponta fogyasztom.
Andi
Sziasztok!
Milyen gyártó mályvateáját érdemes megvenni?
Csak mert bizti egy csomó fajta van belőle!
Előre is köszönöm annak aki válaszol nekem!
Manon
További ajánlott fórumok:
- A folyamatos elutasítás pszichés hatásai
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Az almaecet jótékony hatásai
- A búzafű élettani hatásai
- Milyen káros hatásai vannak mikrohullámú sütőnek?
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )