A magyar ember mindent tűr?! (beszélgetés)
Látod most megértetted egy ember problémáját, de általánosságban az a baj, hogy nem figyelnek azokra akik hasonló cipőben járnak. Nagyon sokan vannak és közéjük kellene menni azoknak akik tehetnének valamit értük. Sajnos ritka mikor az akinek jól megy, foglalkozik a szegényebbekkel.
Homokba dugják a fejüket. Nekik jó és ez a lényeg.
Én magamról nem írtam ezen a fórumon sem. Nem a magam problémájával foglalkoztam, bár nekem is van épp elég, de ezt nekem kell megoldani. Én átérzem azok gondját akik nem tudják merre is induljanak. A farkastörvényeket nem tudom elfogadni olyan formában ahogy nálunk működik.
Igen, sajnos én is azt látom az írásaid alapján, hogy érthető okokból el vagy keseredve.
Remélem mielőbb el tudsz indulni valamerre...az én tanácsaim sem szent tehenek, és mindenkor, mindenkinek felvállalhatóak, ami lényeges, hogy magad dönts merre tovább, mérlegelve a lehetséges következményeket.
Sok szerencsét, privibe ha bármi kell állok rendelkezésedre.
:)
Eladtak bennünket azok akikben megbíztunk.
Nem tudni mennyiért.
Oké, rendben. Van benne igaz. Csak kissé depissé tett pár dolog az utóbbi években.
Optimizmusom átváltott. Egy fekete vaskapu van a szemem előtt, és még nem nyilt fel.
Hidd el, tökéletesen (legalábbis szerintem ) tisztában vagyok a gyengéimmel, erősségemmel, tudom mit kellene tennem és hogyan. Sajnos még nem jutottam el addig, hogy meg is tegyem.
Igy most csak a létfenntartásra van erőm és időm és a gyerekeimre.
De köszi szépen, hogy segíteni szeretnél tanácsokkal. Komolyan gondolom. És bármikor szívesen fogadom bármikor. Az más, hogy megfogadom vagy nem. De ez már az én jó/rossz döntésem.
Ez a helyes megfogalmazás. Én azért szeretnék önmagam maradni. Nem akarok azért mássá válni, mert az emberek egy része ezt várja el tőlem.
Makacs vagyok? lehet. De én minden körülmény között szeretnék ÖNMAGAM maradni.
Milyen szemléletváltásra gondolsz?
A munka nem büdös. Csak valami nem nekem való.
Hát rájöttem, nekem nem. Nem vagyok elég rámenős.Nem használok ki embereket a saját céljaim elérése érdekében.
Tudom mire értetted egyébként.
Ez a szemléletváltás, ami sokszor nehézkes. Az ember elkezd aggódni a kis személyiségéért, és érezheti úgy, hogy ezzel feladja önmagát.
Persze nem kell magunkat fenekestül felforgatni, valahol megint az az arany középút kell működjön.
Akkor fel kell mérni, hogy mik azok a területek ahol jó vagy, senki sem születik szuperlénynek, aki mindenhez ért.
Nálad inkább én úgy látom egy kicsi szemléletváltás kéne, és jobban boldogulnál.
így volt.
...azért a személyiség formálható a cél érdekében, kényelmes sokszor azt mondani, hogy ilyen vagyok és kész.
Egyébként azért mert egy oktató lát valamit még nem biztos az sem, hogy ne felelnél meg egy feladatnak.
Az az érdekes, hogy a Magyar ha kimegy külföldre ott is rabszolga meg itthon is, de a külföldi ha bejön ide itt is minket tart rabszolgának.
Ennyire hülyék vagyunk?
További ajánlott fórumok:
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Az ember mindent túlél. Vannak dolgok amik fájnak, de azok...
- Tele a bakancsom, hogy az emberek mindent most akarnak....
- Egy 21 éves ember, akit még mindig a szülei irányítanak, és elvárja, hogy mindent a szülei intézzenek el neki, fel fog nőni valaha?