A lényeg nem a módszer hanem a kitartás és az akarat.Neked sikerül? (beszélgetés)
Tetszik a naplód címe!
Honnét tudod a caloria értékeket? Van valahol jó táblázat?
Jól beszélsz, tied a pont:)
További szép napot nektek, mentem melózni!!
Én is milánóit főztem, épp az előbb kapcsoltam le a tűzhelyet :-))
Zumbát töltöttem le a napokban, pici lányommal neki is álltunk táncolni ! Még Bence is kedvet kapott hozzá, apa pedig röhögött rajtunk
Nem kell konkrétan számolni, én nem számolom, csak nagyon meggondolom, mit eszek: az ember tudja, hogy mit nem ehet. Nincs kenyér és pékáru, helyette abonett meg puffasztott nyavaja van. Nincs cukrozás, helyette édesítő van. Nincs zsíros étel, helyette sovány husok (csirke, hal, gépsonka) vannak és párolás van. Nincs este evés. Sok mozgás van és sok vízfogyasztás. Nincsenek üdítők, sütik, olajos magvak meg két étkezés között bekapott nasik.
Nem kell ehhez számolgatni. Egy hónap alatt 5kg-ot fogytam így. Ha van lelkierőm, akkor tornázom, ha nem, akkor nem. Egy-egy buszmegállót jó tempósan le szoktam gyalogolni, sok kicsi sokra megy :) Nem kell hozzá plusz főzőcske sem, az ember úgy állítja össze a menüt, hogy valami neki is jusson: levesből párolt zöldség, vagy ha a többieknek rántod a halat, a Tiedét beteszed a mikróba megpárolni. A sok zöldségsaláta pedig az egész családnak jót tesz, főleg így tél végén. Én eleinte magamnak csináltam és mindig lenyúlták, úgyhogy nekik is bejött - ők a sülthús mellé eszik én 2-3 szelet sonkát eszem mellé.
Nem kell ehhez semmi extra, se sok pénz, se sok idő....
Igaza van a topik címének: a lényeg a kitartás, az akarat.
A nyaralás képeit ha megnézem az erőt ad pl. : iszonyúan néztem ki fürdőruhában :( Meg el is mondtam mindenkinek,h fogyózom, így már csak becsületből is helyt kell álnom :)
Így igaz:))
Aj tegnap vétkeztem is , megettem egy kókuszos csokit is.......:)
A módszer :)) keveset eszem , de bármit megkóstolok ám. Persze türtőztetni kell magam mert többet is megennék ám , hajaj!!
Ma pl . úgy döntöttem , hogy kimarad a reggeli, úgy is későn ébredtem ,meg nem is vagyok éhes még....De viszont ebédre makaróni lesz , és hát szeretnék enni mondjuk 1 kis kompótos tányérnyi mennyiséget belőle.
Aztán meg a naplómba ott van milyen össze - vissza is eszem . De nem tudok diétákat betartani.
Keveset eszem ennyi.
én is gondolkodtam ezen a számoláson de 3 gyerek mellett örülök ha néha bekapok ezt-azt, se időm se energiám (jelenleg) számolgatni.
De már hallottam róla, nem lehet rossz.
Szerintem, mindenkinek egyformán hatásos módszer nincs. Mindenkinek saját magának kell kialakítania az étrendet, persze segítséggel:)
Ja, és valahol sztem mindenki tudja!!! hogy mit lehetne enni, és mit nem, hogy fogyjon, csak Qrva nehéz betartani:)
Én nem tudok semmit betartani, amit írnak , hogy csak ezt vagy azt kellene ennem , vagy lénapot tartanom , vagy zöldségeken élni jaj nem bírnám ki.
Ez van , nincs elég akaraterőm!? Vagy még is!?
A saját módszerem bejött:))(eddig)
nagyon-nagyon keresem de eddig még nem akadtam rá. De nem felejtlek el, ha véletlenül megtalálnám :-)))))
Nekem eddig sosem sikerült, mindig feladom. Próbáltam rengeteg módszert, bogyót,teát,port.....Valami nagy erő kellene az elején, hogy látom igen milyen jól fogyok, de ez eddig még nem jött össze.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Aki dagi tartson velünk ( a fogyás a lényeg, nem a módszer )
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Rubint Réka Napi 20 perc- hatalmas kitartással :) Valaki csinálja még?
- Új fogyis módszer kitartáshiányosoknak
- Kitartás és akaraterő növelése lehetséges-e? Érdemes-e egyáltalán?