A leghülyébb célzások, vagy vígasztalások a kövérségre (beszélgetés)
de azért hogy eltünt a "kedvességed" igy hogy kiderült nem akartam valamit az orrodra kötni...
és már visszament mindenki mert már ott nem beszélünk egymással..mert szóltam neki...
és itt most legyen elég.
Mindegyik fórumot bárki elolvashat, ezt már rég tudhatnád, amilyen nagy fórumozó vagy.
Az, hogy mit gondolsz, nem ment el az alól, hogy hazudtál nekünk, és hülyének néztél minket...ez jellembeli dolog... El is mondtam mindent, amit a témáról gondoltam, azért meglepődtem a reakciódon, mert téged totál egyenes és őszinte embernek tartottalak.
nem hülyének néztelek hanem nem gondoltam hogy elolvastad amit máshol irtam.. ennyi...
de haggyuk inkább abba mert csak vita lenne..
ha igy gondolod akkkor :) köszike:)
én is szurkolok magamnak bár nem élem bele magam...
szerintem magánügy...
próbáltam menteni ami menthető mert elég sokat piszkálódtál...
Nem csináltam fórumnyomozás, olvasok más fórumokat is.
Mondhattad volna azt, hogy nem akarsz róla beszélni, de azt, hogy letagadod, meg hülyének nézel minket, az durva. Pláne, hogy eszedbe juthatott volna, hogy más topicon elég bőbeszédű voltál ez ügyben, és itt azért sennki nem csak egy fórumot látogat...
volt akinek mondtam igen...de nem akartam hogy nem tom hány fórum rajtunk csámcsogjon... igyis szoktál piszkálódni... ezért szóltam is neki hogy ne irjunk egymásnak a fórumon... igy legalább visszajöttek a többiek:)
egyébként meg ki gondolta volna hogy fórumnyomozást csinálsz:)
ott azért mondtam mert nem érdeklődnek annyira.. igy témák sem leszünk:)
Látod Szafi, nem csak elhallgat előlünk dolgokat, de még hülyének is néz minket!
Ez Füge írta, "Az amikor elég egy rossz... -című fórumban. Jún 10-én 10.29-kor.
További részletek, ott olvashatók. :o)
"egyébként vasárnap...
és már a falra mászok...mert várom is mint az őrült, meg félek is:D "
Tudos, Füge, itt mindennek nyoma van...
További ajánlott fórumok:
- Biztos kövér!? Avagy előítéletek és vélekedések a kövérségről
- Ha szomorú vagy mivel vigasztalódsz?
- Mondj valami vigasztalót, kérlek...
- Milyen komoly oka lehet a babának, ha vigasztalhatatlanul sír?
- Gyere gyere gyere drága cimborám, kérlek vigasztalj
- 1 hete hunyt el az anyósom:( Hogyan viselkedjek a férjemmel, azon kívül, hogy vigasztalom?