A lassú internet miatt 2 MB-ról 5 MB-ra fizettem elő, de még mindig lassú, hol tudom megnézni, hogy átállították-e? (tudásbázis)
Betű szerint követtem az alábbi utasítást.
"Virtuális memória beállítása:
Vezérlőpult, Rendszer, Speciális fül, Teljesítmény beállítása, Speciális fül, Virtuális memória módosítása.
Meg lehet adni egyéni méretnél a kezdetit és a maximális. A kettő legyen ugyanakkora, a méret pedig kb. egyezzen meg az igazi memóriád nagyságával. Ne legyen több, mert csak töredezetté teszi a merevlemezed, és lassíthat is."
Köszönöm, Te vagy a fény az éjszakában.
Átállítottam a "legjobb teljesítményre", most várom, hogy mi fog történni.
:-)))
Virtuális memória beállítása:
Vezérlőpult, Rendszer, Speciális fül, Teljesítmény beállítása, Speciális fül, Virtuális memória módosítása.
Meg lehet adni egyéni méretnél a kezdetit és a maximális. A kettő legyen ugyanakkora, a méret pedig kb. egyezzen meg az igazi memóriád nagyságával. Ne legyen több, mert csak töredezetté teszi a merevlemezed, és lassíthat is.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
Megnéztem, átállították, ezek szerint az én készülékemben lehet a hiba.
Naponta többször nyavalyog, hogy túl kicsi a virtuális memória, pedig csak 3-4 programot használok. :-(
Ezt tudom valahogy növelni?
Nagyon szép vasárnapot Mindenkinek.
:-)
További ajánlott fórumok:
- Hol tudom a számítógépemen megnézni, hogy mennyit giga-t töltöttem le az internetről?
- Valamit átállítottunk a billentyűzeten, mert számok jelennek meg, például i helyett 5-ös, u helyett 4-es, stb. Hogy lehet visszaállítani?
- Hol lehet megnézni, hogy MB-os az internetünk?
- Hol lehet megnézni az interneten Mo.-ról Horvátországba vezető autópálya útvonalát, térképre gondolnék elejétől a végéig?
- Hogy tudom megnézni az RTL KLUB HÍRADÓ-t az interneten?
- Mindig tv dekóderén átállítottuk a felbontást. A tv kiírta: nem támogatott üzemmód; azóta se kép, se hang. Hogyan tudom visszaállítani?