A Karcagi kórházban melyik dokinál és melyik szülésznőnél érdemes szülni? (beszélgetés)
Sziasztok.
Dr Debreczeni Lászlónál szültem a kislányomat. Nagyon jó orvos, kedves. Mivel a szülésznőre nem számíthattam (állítólag rossz napja volt) sokat segített, elterelte a figyelmemet, viccelődött, beszélgettünk. Van magánrendelése de ahogy én észrevettem nem a pénzért csinálja. Szülés után két nappal sajna elment szabadságra de addig naponta többször bejött. Ekinénél én uh-n voltam, nagyon nem volt kedves viszont vizitnél állandóan jópofizott és biztos hogy a betegeihez naponta többször is bejött. Egy biztos ha nincs fogadott orvosod nem foglalkoznak veled
köszi!ezek szerint te is ladányi vagy! :-) (én csak 2 éve...)
te nem voltál még Farkasnál?úgy van,h ha sikerül a baba (vagy ha nagyon nem akar),akkor hozzá megyek,mivel ő jár át.De még sosem voltam nála.az eddigi dokimat nagyon szerettem (szolnokon),attól félek,h túl magasra tette a mércét...
hm...senki nem tud nekem segíteni???
:-(((
Kíváncsian várom a tapasztalatokat,jókat,rosszakat egyaránt,hogy a legjobban tudjak majd dönteni,amikor arra kerül a sor!
Köszönöm mindenkinek,aki segít!
További ajánlott fórumok:
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?
- A Flór Ferenc kórházban ki tud jó szülésznőt?
- Bp-i Margit Kórházban keresek szülésznőt-tapasztalatokat várok
- Akik a János kórházban szültek, szeretném megtudni, ki melyik szülésznőnél szült? Keresek egy szülésznőt, csak nem jut az eszembe a neve.
- A Péterfy Sándor Utcai Kórházban melyik szülésznőt ajánlanátok?
- Margit Kórházban mennyit kell fizetni fogadott szülésznőnek?