A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni? (beszélgetés)
Megértem ez nem baj csak a furcsa hogy 5-ből 4 biztosan elutasít egy talán aki bevállalja az új "friss" húst:D Ami esetleg felélénkíti a klubot...
Természetesen mindenkinek saját joga eldönteni kit mikor miért és milyen szempontok alapján enged be.
Nem akarnak új embert maguk közé.
Miért olyan nehéz ezt megérteni?
Igen ezzel egyet értek sajnos viszont ha valaki jó
szándékkal csatlakozna azt már nem engedik be az ilyen emberek miatt:(
Én minden klubhoz eleve egy klubgazdához irt beköszönővel kezdtem mégis pofára estem:D
Egy idő után minden unalmassá válik miért ne lehetne csatlakozni?
Ajánlottam nyílt fórumomat azoknak akik visszautasítottak egyik válaszolt,bocsi de ők olyanok ahova nem könnyű beilleszkedni na ezt meg honnan veszi,hogy én milyen ember vagyok,milyenek az alkalmazkodási tulajdonságaim.Ezt jól leírtam:D
Óóó itt a babavárással és a terheséggel kapcsolatos fórum nagyon sok van, egy fórumhoz biztos tudsz kapcsolódni. Biztos, hogy találsz majd olyanokat, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, és akkor majd például alakítasz te egy klubot...stb...:))
A témák pedig soha ki nem fogynak, nem unalmas mindig van újabb és újabb kérdés, történet, mesélnivaló...:))
Elhatárolódás...részben, de szerintem én életemben nem beszélgettem ennyi emberrel, mint itt a hoxán, pedig emberekkel foglalkozom a valóvilágban:)))
Rendben majd egyszer talán.
Jó ezekben a klubokban,hogy téma köré csoportosulnak tehát pl. ami engem is érdekel a babavárás terhesség stb. gondoltam leszek olyan egyszerű,hogy egy kész klubhoz csatlakozom mert attól mert valami zárt még néha jöhet frissítés...egy idő után minden ellaposodik és kellenek az új emberek erre kitűnően alkalmas ha egy két új embert felvesznek és ha nem tetszik max. kiteszik!Vagy még egy megoldás több klub összevonása nincs két egyforma klub és nincsenek egyforma tagok .Mindenki más természetesen nem fogom senkire rátukmálni magam vannak a hoxán fórumokon is nagyon jó fej emberek.Csak ez furcsa volt számomra,hogy az emberek,hogy eltudnak határolódni embertársaiktól:)
Persze csatlakozhatsz, miért ne? De csak akkor tudsz, ha beengednek...
lehet, hogy esetleg egy olyan klub ahol, régóta ismerik egymást...
Csak magukban szeretnek beszélgetni, ez ne szegje kedved, keress más ismeretségeket!
Talán azért,mert frissen regisztráltál,még nem "ismernek", nem látják a hozzászólásaidból,hogy mi az érdeklődési köröd, stb..
Példának:vki regizett, és egyből a titkos naplómba akart betekintést nyerni. Persze,hogy visszautasítottam.
További ajánlott fórumok:
- Chippendale fiú szeretnék lenni. Szerintetek hol tudnék ilyen munkára jelentkezni?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Kihez kell jelentkeznem ha táppénzre szeretnék menni? Háziorvoshoz vagy akihez terhesgondozásra járok?
- 2015-ben érettségizőknek kötelező természettudományos tárgyból érettségiznie, ha főiskolára szeretne jelentkezni?
- Főiskolára jelentkezőktől szeretnék segítséget kérni!
- Rendezvényszervezést szeretnék tanulni, érettségi után milyen lehetőségeim vannak. Milyen fősuliba lehet jelentkeznem.