A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak? (beszélgetés)
köszi! :)
viszont Neked is!
Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat és biztos vagyok benne hogy mindenkinek jól fognak alakulni a kitüzött céljai.
A füleddel mi a hejzet?
okxi!
ahogy az itthoni dolgaimat, kis családomat rendre teszem, azonnal küldöm.. :))
szia ez nagyon klassz, hogy meditálsz, azt mondja a Béla minél többet hallgatod annál nagyobb lesz a siker, akkár két honapon belul is lehet más sikeres átprogramozást végezni. amit még ajálhatok a tudatalati átprogramozása ez egy 40´perces meditácios anyag és a hosszabb változata az tudatalatti tizparancsolatának.
nekem meg van, akit érdekel elküldhetem e-mailben.
itt szeretnék köszönetemet kifejezni annak a lányzonak akit ugy hivnak Pocokmoci, aki segitett ezt a fájlt ugy lekicsinyiteni hogy e-mailben is tudjuk küldeni egymásnak. :)) köszi Pocok! :))
Cerry! a Te e-email-eddel mi lett, jó volt van sem, de átküldöm még egyszer azt meglátjuk ?! :)
szia Monesz!
gratulálok a munkádhoz és az elöléptetésedhez, minden ugy alakul ahogy elképzelted bevozotad magadnak.. :)) sok sikert és ezez féle ujkihivást kivánok amit angyalszárnyakon repkedsz át és sikeresen megoldasz. :))
minden jót és sok szerencsét!
Helllooooo!!!!!!!
Sikerült le telt a próba hét 6 emberből 3-an maradtunk.Még kell egy fő így jövőhétre behívtek még négyet és így leszünk foalyamatos 12 órás munkarendben egymást váltva.
Nem tudom írtam e már de ez egy mosoda ahol a termelés vezetői pozicciót sikerült megcsípnem.
Hát van benne kihívás rendesen de nekem tetszik
Egésszen más mint az eddigi cégeim mert ez nem egy multi cég hanem a magán vállalkozás és egy jólszervezett gyár között van de ezért kellünk mi hogy ezt megvalósítsuk.
Szia
Hogy vagy?
tetszett a naplód!
meditáltam...is...szia
itt olvashatok a KA csatornáról
szerinte csajok! mi ezen munkálkodunk, csak mi még a tudatalatti szintünkröl kapirgáljuk elö :))
Sziasztok!
El tudjátok mondani, hogy mi az a Ka-csatorna?
Köszönöm!
Szia!
Nem kaptam meg az e-mailt.
hali! az a fura h nálam ez a kire gondolok és utána meglátom sznte azonnal müködni szokott.most bárki legyen az.utcán vagy ahol melózok.DE vkiknél miért nem müködik? egy volt o társamra is szoktam elég sokat,érdekes vele nem futok össze,de volt olyan akire szintén sokat gondoltam ,és elég nehezen jött össze mire összefutottunk..
aztán van olyan is akivel meg nem akarok ,nah arra áll. nem szabad gondolni mert ha félsz,az bejön és ez is igaz...
elment az e-mail-edre :))
jó szorakozást hozzá.
az ideális társat ne hallgasd, ha van párod, mert azt mondják., nem tesz jót a kapcsolatnak, meg nehogy bevonz még valakit. :))
sziasztok!
megjöttem... :))
mindjárt küldöm...
Sziasztok csajok! :D
Délután jövök és benézek,most sietnem kell!
Addig is huncutkodjatok sokat! Olyan szép napos, tavaszi idő van! :D Imádom a tavaszt!
ó az jó lenne
köszi
szia!
ha megjöttem., Neked is küldöm a linket! :))
szia :)
most igy eszembe jutott, vannak fent a neten elöadásfelvételek, amiket le lehet hallgatni, most nem tudom pontosan melyikek,de utánanézhetek, vagy elküldöm a linket és megnézed magad. :))
ezzel sokat lehet sporolni...
most menem kell dolgozni, késöbb vagyok, ma röviditek a napomon, mert még mindig tisztulásom van (beteg vagyok) :))
és köszi, hogy nem haragszol
puszi :)
nem baj dehogyis,nem mondtál semmi rosszat...
de sajna nem tudok menni énsem mert nagyon drága...
igazad van..., hülyeségeket beszélek..., ha neked fontos és segit persze menjél csak nyugodtan, biztos jót tesz, ha ugy érzed.
egy párnapja olyan nagy tisztulásaim vannak és nyugösebb meg utálatosabb vagyok a kelleténél, ne haragudj, ha egy kicsit lekezelö voltam, nem a te személyednek szolt... csak hülye vagyok. :))
bocsi.., szioka! :))
a tizparancsolatnak csak a szövege van fent azt kinyomtathatod, olvasva is nagyon klassz.
majd potolom és azt is feltesem mindjárt. :))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet egy elsős kisgyerek koncentrációs képességét fejleszteni?
- Hol keressek munkát? Nem javasolt fokozott koncentrációt igénylő, balesetveszélyes, zajos munkahely! Ez a véemény jött a rehabilitációhoz. S
- Depresszió, búskomorság, feledékenység, koncentrálási zavarok.
- Kombucha koncentrátum
- Szédülés, koncentrációs problémák
- Dia-Wellnes, Zero-6 lisztkeverék koncentrátum tapasztalatok