A flört egy játék férfi és nő között. De mi az a határ ami már több mint flörtölés? (beszélgetés)
A véres köpet...... meg a fulladás.
Jobbnál jobb hozzászólásaim kerültek a kukába.
Gyöngyszemek voltak :)
De már nem vagyok rászorulva mások gombás lerágott körmének képének nézegetésére.
Magamura lettem :)
Nem értelek én Téged! :) nagyon egyszerű a válasz a további esetleges témafelvetésekre.
1) 2x-er minimum, mert egy alkalom után nem biztos, hogy elhiszed, h az amit éreztél / vagy nem, az az az érzés, amit érezned kéne...
2) Hol itt, hol ott, én az asszony szeme előtt tenném a helyedben...
3) Simán lehet, bár ha csak lenyelted akkor nem hinném...
4)Hülye vagy? Mindenkivel, fűvel-fával, a szomszéd bácsival/ nénivel...esetleg egyszerre többekkel...
5) Kizárt hogy elvesz, de kupakozni még jó leszel...bár az ismert gyermek mondóka kicsit átköltve elvén még akár el is vehet... / ez elment vadászni, ez meglőtte, ez is meglőtte, ez is meglőtte, ez a hülye meg elvette feleségül... /
Na? Ne mond, hogy így sem érdekelnének a további témái...
:)
Igaz.
De valamerre mozdulnia kell, mert most egy helyben toporog és nem egészséges.
Az további témafelvetés tárgya lesz.
-Hányszor feküdjek le vele?
-Hol feküdjek le vele?
-Jajjjjj lehet hogy terhes vagyok.
-Csak vele feküdjel le vagy másokkal is?
-Ha lefekszek valakivel az elvesz feleségül?
Tehát inkább ne.
Én is mondtam már neki, hogy feküdjön már le vele, addig úgysem tud elszakadni a témától.
Akkor majd kiábrándul belőle.
Na,itt van a 799. fórum a kicsit sem szingli pasiról...
Szerintem csak kupakolni akar... vagy Te akarsz, és azt várod, hogy rábólintsunk!
Részemről ok, csinálhatod, csak vigyázz a szemeidre ha összefutsz a kicsit sem szingli pasi nőjével...
Nem tudom, hillary agresszívebb volt...
Valamelyik reg szokott ilyen lenni, de úgy rémlik nem rita. Vagy de? :-)
Ha megérint ösztönösen reagál a tested. Szóval mi történik ha hozzád ér???
Szabad a pasi?
Nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel.
Hogyan kellene?
Gondolom nem szeretne továbblépni. Ha úgy gondolná, akkor már elhívott volna randira.
Kapcsolatban él?
Sietsz valahová?? Élvezd ha tetszik, azután majd alakul.
Mikor megérint hogy reagálsz?
Egyentol fugg. Van, aki napi szinten tesz szexualis jellegu celzasokat es ennek annyi alapja van, hogy tenyleg szexualis jellegu celzas, de mondani es csinalni kozott ott van tengernyi dolog.
Ha egyszer randiznal vele, szex lenne a vege. Ha sosem fogsz vele randizni, soha nem leptek at azon a hataron. Te dontod el.
További ajánlott fórumok:
- Meddig flörtölés, mikortól megcsalás?
- A kislányom szeretne Nintendót vagy Wii játékot. Mi a különbség a kettő között? Melyiket érdemes venni és hol?
- Egy kis flörtölésből, hogy lehetne valamit kialakítani?
- Fejlesztő játékok 6 hónapos és 3 éves kor között, tudtok ilyeneket?
- Mikortól flörtölés a flörtölés? Elég egy-két szó, érintés, vagy a tettek kellenek?
- Másfél éves fiúk anyukái! Mik most a nagy kedvencek a játékok között?