A férfiakért mindent? (beszélgetés)
Hogy lenne független tőled? Te indítottad, ez a téma foglalkoztat. Persze, hogy nem ismerlek, az alapján mondok véleményt, amit írsz.
Mint ahogy te is mások által leírt dolgok alapján alakítottad ki a véleményedet.
Igen, foglalkoztat, mert idegesít kicsit, hogy sokak szerint ez a normális, és sajnos nemrég botlottam a volt pasim személyében olyanba, aki szintén ilyen volt - későn vettem észre, és nem mertem lépni. Az önbizalmam nagyjából a helyén van, de vannak gondjaim magammal. Mint a legtöbb embernek.
Én is szeretek sminkelni. :) bár megvagyok jól nélküle is.
Nem is mondtam. Csak tudod oka van annak hogy kiírtad. Foglalkoztat. Te is így látod. Ergo önértékelési problémáid vannak. Anno kiírtam egy forumot "a smink hatalma a nők felett" címmel.
Mániákus sminkelő vagyok amúgy. Nem szeretek anélkül lenni. Meztelennek érzem magam. De gyógyuló félben vagyok :) tehát van kiút a felszínességből. Ezzel meg nem kell foglalkozni. Azok az emberek akik ilyet írnak mondanak azok sekélyesek felszínesek. De nem mind ilyen hálistennek!! Ez nem átlag!! Ez egy réteg!!
Csak ez a két lehetőség van?
Eléggé bedőlsz a manipulációknak a topicod alapján.
Adjak zsepit?
Interjúk miatt. Sztárok interjúi miatt. De várj, lehet, hogy most ettől is túl kislányos, manipulált lettem. Hoppsz. Te biztosan Népszavát olvasol.
Ezt a nôi oldalak sugallják, hiszen a nôk hiúsága, megfelelési kényszere hatalmas piac.
Eszükbe se jut sokaknak megtalálni az egészséges középutat, illetve az alkalomhoz illô megjelenést.
Aztán csodálkoznak, hogy hozzájuk képest egy "szürke veréb" mellett köt ki.
Nem biztos, hogy a késôbbiekben tíz- és százezreket ilyen múlékony dolgokra szeretne keresni.
cosmot interjúk miatt?? áááááá :D ezen felsírtam
figy ok, hogy olvasol ilyeneket, meg írnak ilyeneket, meg vannak extra kívánalmaik hangosaknak, de attól még nézz körbe!! nézd meg a párokat, mennyire nem igaz ez. Necsak nézz, láss is, tudod ;)
Meg ia becsülöm.
Egyébként van egy barátnőm. Kicsit fiús típus. Sosem sminkel. Nem ia vékony de tapadnak rá a pasik. Egyszerűen olyan személyisége van ami beragyogja és észre sem veszik hogy ez a sok cécó nincs rajta. Akik meg mindazt csináljak amit leírtál szenvednek egyedül. Ezen elgondolkoznék a helyedbe. Akik ezeket írták azok belső értékek nélküli üres bábok nem mások. Mindegy hogy pasi vagy nő(szerűség)