A férfi minél idősebb, annál fiatalabb lányokat keres? (beszélgetés)
én nem várom el h a pasi legyen idősebb a nőnél egyszerüen csak magam sem tudom miért de engem a velem egykorúak vagy a nálam fiatalabbak nem vonzzanak.inkáb legyen nálam 10 20 évvel idősebb tényleg magam sem tudom miért de engem az vonz.
Pedig alig vagyok idősebb nálad,csak tudod az előítélet.Engem pl az idegesít,hogy elvárás,hogy a pasi legyen idősebb a nőnél.Az anyu 3évvel volt idősebb az apámnál,és együtt voltak 10évig.Szóval engem az sem zavar,ha látok egy jól kinéző 30ast(újabban egyre többen vannak,és egy 20as pasit.
hát köszi az őszinteséged....:)de bevallom ezzel nem vagy egyedül....mármint h nem voltam szimpi.kb mindenki így van ezzel:D
Köszönöm,ari vagy:))Elöször nem voltál szimpi,de intelligens vagy,és már szimpi is:)
attól hogy valakinek van rossz tapasztalata ez ügyben, nem kell ráfogni mindenkire:D
;)) . . . jajaaaaaa, és aki felnőtt, és felelősségteljes és törődő, az nem kezd egy gyereklánnyal. :)) ugye ez csak vicc?:)
nagyon kedves tőled és nagyon szépen köszönjük.neked is minden szépet és jót kívánok!
Egyébként a hozzászólásaidból kiderül,hogy okosabb vagy,mint a korodbeliek,szerintem,szóval az egy dolog,hogy van bennetek,egy adag gyerekesség,bennem is van,de bizonyos szinten meg bölcs vagy szerintem,és sok boldogságot nektek,szívből kívánom.
Egyetértek maximálisan!!Ami most van azzal kell törődni.
megfogadom a nagyid tanácsát!:D
Nem az én tippem:DD hanem a nagymamámé. Evvel bocsájtott utamra, annó:DD húztam a számat egy darabigm de aztán bebizonyosodott, hogy nagyon igaza volt:)
rendben.köszi a tippet.:D ígérem odafigyelek.:D
Egysre figyelj: mindig a nőn múlik mi lesz egy családból, akár hány éves is.
köszönjük kedves tőled. =) én azt mondom nem tudom mit hoz a jövő de hogy most még szuperül megvagyunk az biztos.aztán hogy késöbb majd hogy alakul az ugyis majd elválik....de egynlőre nem szeretnék azon agyalni h milyen lesz vele a párkapcsolatom késöbb.most jó ez a lényeg.:D
jolvan ha levettem ígérem ti lesztek az elsők akiknek majd írok:D bár arra még picit várni kell:D
Igen, én is azt kivánom, hogy ne nekem legyen igazam, mert látom babát vártok. Kivánom, hogy ti legyetek az a bizonyos kivétel-mely erősiti a szabályt:)
Mi öregek megértünk téged: a rózsqaszin szeműveg szindróma sokunkal megesett. Majd beszéljünk akkor ezekről, amikor leveszed:DDD
ez a te véleményed ami különbözik az enyémtől én elfogadom hogy így látod,gondolod,adja az ég hogy ne legyen igazad:D
de ne már.most nem mondtam h az enyém kivétel csak ismerem nagyon és nem hinném hogy ő is olyan lenne mint amilyennek ti hiszitek az embereket akik fiatalabb lánnyal vannak........:)
az a lényeg h mindenki boldog legyen a kapcsolatában lehet sok korkülömbség köztük lehet kevés a lényeg h boldogok legyünk,legyenek.:D
Egy 19 éves emberke nem partnere egy 36 évesnek-szinte semmiben, max. testileg, de azt is csak egy darabig.
jajajajaaa... minden xarról azt hisszük a kivétel a miénk... általában nem az.
Bocsi, én érzelmileg erősen érintett vagyok, tehát a kivételekről nem tudok pártatlanul nyilatkozni, ....de egye fene, a Tiéd tuti az.... ;))
ő is felelősség teljes,törödő mégis kezdett velem....ne általánosítsunk már mindenkit....lehet hogy vannak kivételek nem?
;)) ... jajaaaaaa, és aki felnőtt, és felelősségteljes és törődő, az nem kezd egy gyereklánnyal. :))
A gyermeki én előhívása pedig nem azt jelenti, hogy ifjú emberkékkel császkálunk-mászkálunk-nemtommit csinálunk érett korban... szerintem. ;))
hát ő előtudja és imádom is.:D jó persze azért komolyan is tudunk lenni.de jó vele h ő is ien laza mint én:D
További ajánlott fórumok: