A férfi minél idősebb, annál fiatalabb lányokat keres? (beszélgetés)
Az idősebb férfi és a nagy korkülönbség még nem jelenti azt hogy a lány apja lehetne..
semmi "betegség" és "sérült kód" nincs ebben:)
Én magam részéről ezt cáfolnám.
Az "annál fiatalabb" részét.
Magyar előítélet? mi köze ennek a magyarsághoz?
Semmi.
Szerencsére tényleg nem igaz, hogy minden idősebb pasi a nála sokkal fiatalabb nőre bukik, vannak még normálisak is.
Ez egy tipikusan magyar előítélet, hogy a fiatalabb nő az idősebb pasival a pénze vagy a saját apakomplexusa miatt kezd.
A férjem is idősebb nálam, de egyáltalán nem vagyonos ember, sőt el sem tart engem. Mégis a mai napig szerelemmel szeretem őt (hat éve tart a kapcsolatunk).Apámmal meg jól kijövök, bár szerelmes aztán végképp nem voltam belé soha, inkább változott az évek során hol jóban voltunk, hol rosszban.
De nem magyarázkodok itt, hiszen a topik tárgya nem az én magánéletem.
A családomban inkább azok a párok vannak többen, ahol a nő a jóval idősebb, 10-15 évvel. Mindegyik ilyen kapcsolat jól működik. A szüleim is egy ilyen pár voltak (anyu idősebb volt 10 évvel), és ennek ellenére 33 évet éltek boldog házasságban. Tehát szerintem nem igaz, hogy minden idősebb pasi a nála sokkal fiatalabb nőkre bukik.
Csak azt tudom elképzelni, hogy a "bele szeret" az tényleg apakomplexusos és sérült kóddal rendelkezik. Magyarázat lehet a neveltetés, gyermekkor, apával való kapcsolat, vagy annak hiánya.
Egészséges fiatal lány, aki az apát apának érzi, nem kezd azzal egykorú férfival. Ha igen, ott ilyenek lehetnek: szerelmes volt az apjába... szeretett volna az anyja helyében lenni, mert esetleg az több szeretet kapott az apjától, mint ő... ez mind orvosi eset, terápiára szorul.
Igen, ez a két variáció szokott lenni az én ismerőseim körében, a vastag pénztárcához vonzódó jó nő, a másik aki a saját korosztályában nem talál magának, mert rettenetesen néz ki. Az utóbbiak szokták a házasságokat megborítani, az első , a plázacica típus azért inkább megelégszik egy szerető kapcsolattal, jó pénzért.
A másik aki a saját korosztályának nem kell, az sunyi alattomos módon addig kever, amig meg nem szerzi a pasit, bármi áron.
Érzik általában:) Rajongást szeretnének, a fiatalságukkal akarják megkapni.
Persze biztos van olyan eset, hogy beleszeret, azt én sem értem.
Amúgy én eddig két tipikus esettel találkoztam a témában.
Az egyik ugye a vastag pénztárca meg plázacica kombó, a másik pedig két barátnőm példája. Egyik se volt túl népszerű a pasik körében, pedig mint minden nő, ők is rajongásra vágytak egy férfitól. Az egyetlen plusz, amit ők be tudtak dobni, a fiatalságuk volt, ami veled egykorú társnál nem "hozzáadott érték". Mindketten találtak maguknak két papát, mindkettő családos volt persze. Az egyik barátnőmért az öreg (negyvenegynéhány volt akkor, de nekem tizenévesen igenis öregnek tűnt) otthagyott csapot-papot. A barátnőm pár hónap múlva összejött egy korban hozzáillő sráccal. A másik barátnőmet pedig egyszerűen kihasználta a pasas.
Igen, általában a férfi minél idősebb, annál fiatalabb lányokat keres. De csak egy bizonyos százalékuk, a többi marad a feleségénél, párjánál, aki hozzá illik.
Az idősödő férfiak, akik "keresnek", azok bizony keresgélni fognak akkor is , ha most találnak egy fiatalabb lánykát, hiszen ezt szokták meg , miért változnának? Normális párkapcsolatban élő idősödő férfi nem "keres".
Szerintem normál esetben inkább minél idősebb, annál idősebbeket keres, akik korban illenek hozzá és van közös témájuk.
Persze vannak kivételek de pl. hogy néz már ki egy 40-50 éves pasi és egy 20 év körüli lány együtt, szerintem az a legtöbb esetben csak a szexről és a pénzről vagy az önbizalomhiányról szól és szerintem undorító
Apukám is 45 volt mikor én születtem, azért annyira nem borzasztó ez..bár tény vannak hátrányai. a két hetitalálkozás sem a világ vége, de ha tényleg akarjátok ezt a kapcsolatot akkor megfojátok találni a módját hogyan tegyétek rendbe a dolgokat.
Én 3hetente találkoztam a párommal, nagyon rossz volt, de néha vissza sírom, pedig most mindennap vele vagyok:D A korkülönbség sajnos nálunk is meglátszik.