A fekete karácsonyfa (beszélgetés)
veszel te is?
Szerintem nagyon szépek és jó árban vannak. Ha nem fehéret akarnék, akkor is itt vennék egy zöldet...
Na igen.
Szerintem ronda a fekete fenyőfa. De ha valaki megveszi a fekete díszeket....... Szerintem az is gusztustalan. Mert a kirakatban fel lehet díszíteni a feketét vidám színekkel, de ha egy igazi fenyőt csúnyítunk fekete díszekkel...........
Nálam tavaly az csapta ki a biztosítékot, hogy az egyik barkácsáruházban a karácsonyi díszek között pillangót és madarat találtam...
Nekem ez a két dolog a tavaszt juttatja eszembe...
Sajnos nem úgy állunk anyagilag, hogy vegyünk, főleg karácsony előtt! :S
Pedig nekem nagyon tetszik!
De ha egy normális méretű fehér műfát szeretnék az elég drága.... :S
Így is hogy elköltöztünk egy csomó díszt is kellett venni, mert semmi nem volt!
Köszönöm mégegyszer :)
Én azt kérdeztem, hogy ha van valaki, akinek "bejönnek" az ilyen számomra extrém színű fák, indokolja meg, hogy miért tenn egy ilyen fát a lakásába.
Neked ezekszerint e fehér tetszik. Ha külön laktok, miért nincs fehér fátok?
De elolvastam! :) Azért mutattam az oldalt, hogy akkor jött be a divatba!
Kérdeztél róla, ott meg le van írva! :)
De amúgy nekem a fehér az tetszik! Az tényleg olyan mint ha havas lenne!
Otthon mindig igazi fenyőnk volt! Olyan jó a fenyő illata, közben sül a kalács..... nagyon jó.... :) 2 éve elköltöztem, úgyhogy nekünk "sajnos" mű fenyőnk van! Ennek is meg vannak az előnyei és az igazinak is! Fenyő illatunk nincs, de amúgy se tudnánk megoldani most az igazit, mert a szobába volt tavaly is a fa és műpadlónk van :S
De egy műfenyőt is fel lehet szépen díszíteni!!!
Fekete fát nem tudnék elképzelni a lakásban!!! :S
Megnéztem a cicád képét! Tutti, hogy fel fog mászni!
Látom a rózsaszínű orrán.:)
Kössétek ki a fát, főleg ha magas lesz. Akkor legalább attól nem kell félnetek, hogy ledől.
szerintem a rózsaszín se kutya.
:)
köszönöm :)
De azt hiszem te a nyitó bejegyzést sem olvastad el... Na mindegy. Én nem akarok fekete karácsonyfát, sőt...
Hm...Karácsony...ez jó téma:)
A kedvenc ünnepem,nagyon szeretem.
Nekünk minden évben élő fenyőnk van,nem is volt másmilyen soha.Szeretem az igazi fenyőt és vásárlásnál mindig elsődleges szempont,hogy olyan magas legyen,ami pont befér a lakásba és plafonig ér:)Idén annyi változás lesz,hogy valószínűleg nem hosszú,hanem rövidlevelű fát veszünk.
Én nem szeretem a mű fenyőket.Én is láttam a Tescókban fehér,meg fekete műfenyőt is.A többi variációhoz még nem volt szerencsém.A fekete szerintem kiábrándító és szörnyű.A fehérre még rá tudom fogni,hogy havas:)
Engem inkább az zavar,hogy én úgy érzem,minél öregebb leszek,egyre jobban eljellegtelenedik ez az ünnep is:(
Karácsonykor sosincs mostmár hó...a jellegzetes ételek,amiket karácsonykor főzünk,azok is mindennaposak...és mivel boltban dolgozom,még dolgozni is be kell menni pár órára...
En mar ugy nottem fel, hogy mindig csak mukaracsonyfank volt. Egy evben engem is elkapott a vagy, hogy legyen igazi karacsonyfank, elo. Aztan mikor laatam, hogy milyen hamar elpusztult azon sirankoztam, hogy mennyi ido (akar 7 ev is kell egy csaladi csaracsonyfara), es milyen hamar utcara kerult. Illata meseszep volt, de nem ultuk korul,m semmivel sem volt jobb, mint az elotte evben levo mukoaracsonfa.
A foldlabdas 90%ban elpusztul, nekunk nincsis kertunk, sajnos. igyhat nekem a karacsony nem attol lesz karacsony, hogy elo vagy mu fa lesz feldiszitve, hanem, hogy osszetudunk e meg jonni, mi a csald, hisz felnottunk, ferjhezmentunk, sajatcsaladunk lett.
"Érdekes" amit írsz....
Akkor minek tartasz karácsonyt?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Enged a fekete párnahuzat amire karácsonyra szeretnék fehérrel hímezni..