A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Dehogy is! Ez a cica még iszonyú picike! Ha kívánja, akkor egy egész tasakkal add oda! Ne TE döntsd el, hogy mennyit egyen, hanem Ő, hogy mennyit kíván!!!
Nem a kiscicát akarod az udvarra tenni, ugye? Meg fog fázni, még nincs kialakulva az immunrendszere? Egyáltalán hogy került hozzád ez a picike?
Kecsketejet, whiskas tejet, vagy fél tehéntej-fél víz keverékét adhatod neki, különben elviszi a hasmenés!
Igen, ha tápot adsz azt beáztatva, de szerintem azzal még várhatsz pár hetet.
Legalább 2 tasakot adj neki, vagy vegyél 400gr-os eledelt, az gazdaságosabb. Ne éhezzen, fejlődésben lévő cicák többet esznek, mint egy kifejlett macska.
Talán a legborzasztóbb, hogy nyom nélkül tüntek el.
Nekem is van ilyen cicám, lassan két éve, hogy nem jött reggelizni.
Még most is van úgy, hogy várom, egyszer megjelenik.
Legrosszabb a bizonytalanság, a szüntelen remény, hogy talán haza jön.
Azokat a cicáimat akiket eltemettünk, biztosan tudom, hogy velem vannak, nagyon fáj, de máshogy.
Nehéz mit mondani...
Alutasakos eledelt vettünk egyébként neki..
Ebből naponta 1-et osszak el 3-4adagra ??
tápot azt beáztatva esetleg szerinted?
Azthiszem akkor teszek is neki almot:)))
3-4-szer adhatsz neki, még nedves eledelt.
Kintre is tehetsz almot.
Hànyszor kell etetni 2hónapos cicut?
Egyfolytàban tudna enni:D
Ja a màsik meg szerintetek hülyeség kirakni kinti cicànak homokot vagy almot hogy oda wc-zzen? Mert nàlunk füves az udvar,ma is oda wczett aztàn el akarta kaparni csak ugye nem tudta és minden baja volt.. A viràgoskertbe mehetne de oda meg nem akar...
Ki a hàtsó kertbe meg még nem akarom engedni...
Szia
Teljes mértékben megértem mit érzel most:(
Tegnap volt 2hónapja hogy Rozim nem jött reggel,azóta se làttam..
Èn még most is vàrom haza,nagyon hiànyzik,de màr úgyse jön haza..
Sok sok erőt kívànok neked!!!!!!
Elfelejteni nem lehet őket de beletörődni sajnos muszàj akàrmennyire fàj is:(:(
Sziasztok.
Ma hoztam haza a kiscicàm,most 8hetes.
Oltáson ,féregtelenítése,bolhaírtáson màr túl vagyunk.
Azért írok most mert kicsit csipàsodik a bal szeme..
Aztmondjàk kamillàztàk neki..
Szerintetek kamillàzzam neki vagy esetleg tudtok ajànlani valamit?
Voltunk délután Kandúrcival. Tegnap egész nap nem evett nem ivott, de láttam, hogy szeretne, csak valamiért nem megy.
A doki a fertőzés vonalat eröltette. Tegnap próbáltam rávenni, hogy vegyük számításba a mérgezést is. Elkezdte sorolni a különböző mérgező dolgok hatását, tüneteit, Ő nem mérgezésre gondolt.
Aztán újra belenézett a szájába és a nyelve szélén fekélyes neki. Azt mondta, valószínűleg igazam van, belenyalhatott valami szintelen, szagtalan maró anyagba. Sajnos ezt felületileg nem lehet kezelni. Adott neki szurit, kaptunk fecskendőt, hogy tudjuk itatni.
Mára már jobban van, reggel önállóan ivott feles tejet és vizet is. Óvatosan mosdani is próbált.
Visszük még ma is délután.
Lgaga még semmi jó híred nincs?
Cukika írj, hogy mit mondott az orvos.
Jajjj szegény:(
Bella is megevett valamit-napokig rosszul volt,még mindig vakaródzik-ráadásul az allergiája miatt kihullott a nyakán az összes szőre-minden nap betadinozom,kenegetem,de folyton vakarja:(
Remélem,helyrejön a cicód!
Annyira sajnálom, hogy a Tieidről nincs hír...
Szerencsénk volt, hogy tegnap kint volt az ember a portáján, bánom, hogy nem jutott eszembe, hogy oda bezárhatták, akkor talán most nem lenne ennyire rossz bőrben.
Hogy felétek mi lehet nem tudom, de két cica eltűnése elég érdekes.
Nincs semmi gyanúd, hogy mi történhetett?
Nincs túl jól Kandúrka. Nem eszik, nem iszik.
Alig várom, hogy délután vihessem a dokihoz.
Megehetett valamit szerintem, olyan lassan telik az idő.
Tegnap két szurit is kapott, biztam benne, hogy reggelre jobban lesz.
:( A reményt azért ne add fel, itt is írták már, hogy 1-2 hét után is hazajött a cicájuk.
Sajnálom, hogy még nincsenek meg. :(
remélem, nem lesz semmi baj!
az én macskáim is ivartalanítottak, ha nem lennének, biztos nem tudtam volna megőrizni idáig...már napok óta nem engedtem ki a többit, érzem, h leselkedik rájuk vmi új veszély, amit még nem ismerünk.