A CEA emelkedik, az MRI . Hol lehet a hiba? (tudásbázis)
Sajnálom, jobb eredménynek örültem volna :(((
Az mit jelent, h várólistás Vagy? Időben mennyi ez?
Szia!
Ma megkaptam a CEA eredményt. Sajnos romlott. Felírtak a PET CT listára.
Sajnos ráadásul nagyon megfáztam, vagy valahol valamelyik orvosi vároban összeszedtem egy kis bacit is. További szép napot.
Ha Ők nem segítenek, akkor meg kellene érdeklődni valamilyen rákbeteg alapítványt,hogy mi lehetne erre a helyzetre a megoldás.Tartok tőle,hogy ha magad indítanál gyűjtést,nem járna akkora sikerrel.Én személy szerint szoktam adakozni,különféle hitelességüket igazolni tudó szervezeteknek,de 3 gyermek mellett párszáz forintokat adok.De hiszem, hogy sok kicsi sokra megy!Az ajtómon becsengető kicsi táblát mutogató emberkéktől azonban megtagadom:(
A Tűzmadár Alapítvány és Magyar Hospice Alapítvány is rákbetegekkel foglalkozik.Keress rájuk vagy a neten, vagy telefonon.Sok sikert és fontos, hogy ne add fel!!!
A sok bővített mondatnak a lényege a NEM volt.
Szia. Évamária
Kedves Ági!
Ha elmondanám Neked, hogy még mily eseteken mentem keresztül az első "szembesüléstől" a mai napig, igazán csak akkor lennél felháborodva. Viszont arra gondoltam, hogy a Hoxa aldalán hátha lehetne annyi adományt gyüjteni, amennyi szükséges volna a vizsgálatokra. De azt sem tudom, hogyan kellene elkezdeni, meg a szégyen. Nem tudom.
Én azt olvastam, h ez a cég segít, ha nem tudod kifizetni a PET CT-t, talán megpróbálhatnád elérni őket. Nem veszíthetsz
További ajánlott fórumok:
- Orvosi műhiba miatt lehet az abortusz idejét meghosszabbítani?
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- A facebook nem jön be, egyik böngészőmről sem. Hibát ír ki. Mi lehet a baj?
- Nem csak a gyerekben lehet a hiba!
- A szülőt lehet hibáztani ilyen estben?
- Progeszteron és az ösztrogén hormonom csak minimálisan emelkedik.Természetes módon hogyan lehet ezen segíteni? Babát szeretnék