A 2011.7.25. csoport. Avagy fogyókúra indul, szállj be! (beszélgetés)
Sziasztok, üdv az újaknak.
Tegnap óta, jól kibővült a fórum... Próbáltam visszaolvasgatni...
Szerintem is jó ötlet, hogy hetente leírjuk, hogy mennyit fogytunk. Ugye milyen optimista vagyok? Szóval én 166 cm vagyok, 72 kilóról indulok.
Na én sokkot is kapnék...:D
Nekem ez a paleo nagyon bejött..én maradok ennél :)
Jó lesz látni, hogy kinek hogy sikerül!
Én itt maradok az tuti :)
Mindenkinek további szép napot!
Lassan tényleg indulok hazafelé :D végre....
Én is azokhoz tartozom, akiket megnyugtat a tudat a számolgatással kapcsolatban. Mindent grammra kimérek, mielőtt megeszem. :)
Próbáltam már az update-et, atkinst, vércsoport-diétát, 90 naposat, meg mit tudom én még mit. Nem mondom, hogy nem fogytam mással, de ez a leginkább kontrolálható számomra.
Jó cél!!!!Hajrá:)
én is heti fél kilót gondoltam ki magamnak :)
de nekem tuti nem lenne türelmem számolgatni...nagyon nem az én világom, és engem frusztrálna is...van akit meg éppen megnyugtat, hogy tudja miből mennyit evett...
Szerintem ez még csak a kezdeti viz. Elég sok van rajtam. :( Érzem az ujjaimon, és a bokámnál is látszik.
Nem akarok gyorsan fogyni. Annak nem lenne jó vége. :l
Heti 60-70 dekát lőttem be magamnak. Az első cél-súly, amit el szeretnék érni, az a 73 kiló a szeptemberi szülinapomig. Aztán szép fokozatosan az 58-59 kiló tavaszig.
Ebédre paleos frankfurti levest hoztam---krumpli helyett karalábé--szezám és kókuszliszttel rántva..az is finom volt.
De lassan talán már mehetek haza...fél hat tájban, reggel héttől...
Sziasztok!
Én is jönnék közétek, ha még lehet.
165 centi vagyok, 7-e óta fogyózom. 80,2 kilóval indultam. :( Most 75,9 vagyok.
Én kalóriát és ch-t számolok.
Mozgás alig. 3 gyerekkel vagyok itthon, szabadidőm alig.
Picurom még csak 3 hónapos, de mivel tejem nincs, igyekszem tavaszra formába hozni magam. :)
Sok sikert és kitartást mindenkinek! :D
Köszi az üdvözlést :)
Nem eszek semmilyen gabonát-hüvelyest-tej/tejtermék (néha kemény sajt) cukrot.
Elsőre drasztikusan hangzik de nem az:) és azt is hozzáteszem, hogy súlyos csokifüggő voltam(az anyatejjel szívtam magamba...szerencsi vagyok :D ), és most már nem is kívánom. Ez maga a csoda..vagy csak egyszerűen jó? :D
Tehát lehet enni húst, tojást, gyümölcsöt, zöldséget, magvakat jól lakásig. Persze van amitől itt is lehet hízni, a magokkal és aszalt gyümölcsökkel ilyen szempontból vigyázni kell. Ja és mindent zsírral készítek :) a "sima" étolaj nagyon nem jó....jók a hidegen sajtoltak, azokkal viszont nem lehet sütni főzni.
Tudom elsőre nem hangzik fogyósnak, pedig nagyon jó:) és hatásos, magamon látom. Próbáltam már sokszor nulla eredménnyel, vagy még rosszabb lett, és kövérebb lettem. Most meg jól vagyok tele energiával, izületi gyulladásom, asztmám már múlté :)és nagyon remélem, hogy jövőre már az allergia se fog kínozni :)
Sziasztok!!!
Remélem nem gond, hogy egy nappal később csatlakozok!!!
Én egy újabb módszer vagyok:) bár sokban hasonlít az itt leírtakra.
Nem most kezdtem az igaz, és nem is a fogyókúra volt a fő cél, de ott van a második helyen :D
Az első az egészségem visszaállítása volt...jól halad:)
Tehát 172 cm vagyok, 85 kilóval kezdtem, most 75 kg vagyok és stagnálok. Május elsején váltottam, egyik napról a másikra átálltam a paleo étrendre. Nagyon jó mert soha nem vagyok éhes, tök jókat ehetek és mégis fogyok :) A mozgás nálam a napi fél-egy óra intenzív séta a kutyával:) de most, hogy megállt a fogyás, el kellene kezdeni vmit, hogy folytatódjon...a bicajozásra gondoltam, vagy a szobában, vagy kinn a szabadban ami sokkal, de sokkal élvezetesebb, meg vmi hasizom gyakorlat is rám férne.
Jó reggelt mindenkinek!
Torna dvd-ben jó vagyok,rendszeresen nézem őket :)
hm, igazad van, fokozatosan kell felépíteni :) a czanik capoeira jóó (amiben dukai reginával tornázik), nekem csak úgy falta a centiket a derekamról :D
mit szólsz a zumbához esetleg?
illetve én most Billy Blanks videójával próbálkozom, brutál egy kicsit, de tetszik :D
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Itt az ősz itt van újra - indulhat a fogyókúra!
- 2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra!