90 napos indul 2010.01.01-én (beszélgetés)
na, tok jo :)
majd megtudjuk beszelni pontosan hol talizzunk, merthogy foggalmam sincs holvan a jozsefvarosi vagy mi :)
De jó a társaság nem? :-D
Írtam Anitának is, hogy menjünk 3-an kendőt venni. Azt mondta Ok! :)
Van itt annyi baba! Itt van Migriba babája is !
:-D
Amúgy én is szoktam vigyázni 2 gyerkőcre és tényleg hozzá tudnak nőni az emberhez!
12 éves? Akkor már egy kész férfi! :-D
És jól vagy? Hogy viseled?
Adry, komolyan? else hiszem :D
kuldok egy privit, nezd meg, erdemes :)
en hastancra, arra fogok jarni, lehet, hogy marc 13tol, akkor kezdodik egy kezdo kurus pont, alig varom :) allitolag abszolut felszabaditja a noiessegedet, es nekem mindig is tetszett. de amit neztem, ott jo tancok vannak :)
teged milyen fele tanc erdekel?
Adry, igen, szombaton este, ALIG VAROM!!! vegre otthon :)
Adry, all meg a kozos torna? es amugy tancolni sose akartal?
nincs ra keret?? jesszu, es azert tenyleg nagyon gaz... neked kell vinned papirt? fuu, d gusztustalan a gazdasagi helyzetunk nem? kiabrandito :) de remelem, hogy ugy legalabb megoldhato, esetleg tintat nem neked kell vinned?? pff
Helló lányok!
Nos újra itt az első babám aki már 12 éves lesz március 10-én :) Ő egy fiú, ha minden igaz akkor most 1 lányom lesz, legalábbis nagyon remélem. :) 6-7 hetes vagyok, 2 hét múlva kell mennem újra ultrahangra. A doki egy piszok volt kértem tőle képet azt mondta, hogy nem add mert nincs rá keret :/ na majd viszek neki fottó papírt hátha kapok 1 képet a kicsikémről. De milyen ez már tiszta gáz, hogy így kell csinálni a dolgokat.
Ennyit most majd jövök még.
Helló! Na mi a helyzet lányok?
Andi te nem sokára már jössz haza, nem?
Képzeljétek: jól megfáztam...
lattam, hatalmas mazli! :)
kepzeld, nekem is egyszer 50ezer forint volt a penztarcamban, es letettem egy tesco kellos kozepen egy polcra, megneztem valamit, es otthagytam :)
na mondom mikor eszrevettem, h elhagytam, ebbe belehalok. ez egy fiu visszahozta. annyira orultem! :)
Ja köszi, a te tanácsodra váltottam! :-D
Leírtam a naplómba is de leírom nektek is, mert olyan boldog vagyok: Elhagytam a péztárcámat benne a fizummal és egy kedves hölgy megtalálta és vissza adta, úgy hogy 1 forit se hiányzott!!! :-D
További ajánlott fórumok:
- 90 napos diéta indul! 2012.03.12.
- Fissen üdén a kilók ellen 90-en napos diétával 2010.04.20 indul!!!Gyere!!!
- 5 napos lébőjt indul! Ki tart velem?
- Hogyan öltöztetsz fel egy 3 hónapos csecsemőt, ha sétálni indultak, és kint 13- 15 fok között van a hőmérséklet?
- 9 hónapos izgő-mozgó kisfiammal indulnánk Bp-re vonattal (kb. 2, 5 óra az út). Szerintetek babakocsit vigyek, vagy mit?
- 90 napos indul 10.26.-án