90 napos indul 2010.01.01-én (beszélgetés)
Sok jó kis bicikli út van itt Pesten, de mehetünk vidéken is, ha megyek le anyuékhoz valamelyik hétvégén.
Mi a városligetbe szoktunk kitekerni, meg a Margitszgetre.
na, hat kivancsi vagyok arra a csengore :D:D
igen, akar bicajozhatunk is, habar en nem tudom, h pesten hol lehet biciklizni :D de mostanaban amugy folyamatosan biciklizek :)
Szia! Én tegnap délben ittam, húúú hát elég rosszzul voltam délután 4 körül. A vicces az, hogy éhes nem voltam csak hányingerem volt baromira. Nem tudom mitől lehetetett, mert éhes az nem voltam egyáltalán. Viszont arra gondoltam lehet én is reggelire meg vacsira fogom inni... Az enyém 8.000 Ft volt. ( Aloéból rendelte anyum)
Kitartást a gyüminaphoz! Nem felejtettem el a recepteket!!! :)
Remélem megoldódik!
Mehetünk vmikor. Hova? Bicajozhatunk is akár, van egy szép piros bringám katicabogaras csengővel. :)
Az igazán hatásos 7.500-ft és 12.000-ft között van és ez egy dobozra vonatkozik.Ezeket viszont bár meddig eheted.
Ma gyümi napunk van (a párommal csináljuk), tegnap mákostésztát vacsiztam és még fagyit is ettem délután, mégis 50 dkg-val voltam kevesebb most reggel.
2 évig csináltam és még fogom is csinálni, én nagyon szeretem, csak az a gond, hohgy amelyik igazán hatásos és egészséges az nagyon drága.
Általában a reggelit, kondi után kb.9 körül ittam meg és délben ebédeltem, a vacsit 18,30-kor szoktam meginni.Elég a 4 óra.
Arra figyelj oda, hogy mindig a megfelelő mennyiségű port idd meg (magasságra adja meg), mert ha nem éhes leszel mellette.
szia, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen, de leírni kicsit hosszú lenne, telefon meg hát számla gyilkos :D:D
csak leírtam, hogy muszály lenne. de elkaptam anyukámat, és kibeszéltem magamból, megis könnyebbültem :)
de nagyon kedves vagy, tényleg. figyi már, mikor megyünk egyet sportolni??? :D
hát, múlt héten kezdtem el pár lánnyal azóta mínusz 2 kiló :) megyeget, köszönöm :)
valakivel kellene beszélgetnem. annyira kibeszélnék magamból valamit. de nincs senki. így könnyű diétázni :)
:)
én az angol mellett nekiállok a franciának, és a spanyolnak, valamint az olasznak :)
Az jó!
Én is járok Angolra :)
Én kész vagyok nagyon... Sok a munka, meg itt van a párom anyukája nálunk...
Milyen tanfolyamot kezdtél?
jol koszonom, egyre jobban, vegre beindult a dietam :D
ugyes vagyok :P
es te? miujsag veled?
dolgozok, es tanfolyamot kezdtem. :) hat majd lesz valami mostmar :)
ez nem kerdes Adri, AKAROM!!
figyi. mar emlitettem neked a mass fitness clubot, oda elvileg megyek egy lannyal, nem josz?
Adryca drága nem találunk ki egy fogyit, amit tudunk együtt csinálni? olvasom a naplódban a bikini szezon szót, és rosszul lettem a gondolatra, pont ma mondtam Istinek, hogy menni akarok vele a Balcsira, de ÍGY??????? addig beakarom tetetni a piercinget is, de bakker ebbe a hasba??? :D:D
szóval ráakarok gyúrni. és kemény mozgásba kezdeni. ja, mondani akartam. a hastáncot kicsit eltolnám... de még akarok veled sportolni, csak sztem tényleg nem a hastánccal kellene kezdeni... hanem olyannal, ami tényleg zsírégető, és alakformáló...
mi a véleményed? írjál majd, most megint beindultam :)
puszika
ja, kiderült, hogy semmi bajom, csak sima gyomor égés az idegességtől. csak ugye fogyelnem kell, mert gyomor fekélyes van a családban, szóval rennie, és rendbejött... pff... ezért jöttem haza, rennie ott is van, és istenkém ott álltam előtte, hogy megvegyem??? aztán nem vettem meg :)
na majd legközelebb
Akkor az jó. :)
Egészségileg rendbejöttél?
Hát el is hiszem, hogy hianyzik...
Örülök, hogy találtál munkát. Kell éjszaka is dolgozni? Vagy milyen műszakban vagy?
Jajj de jó hogy itt vagy!!!!! :) :) :) Oké a hastánc. Képzeld tudom is hol van, mert abba az utcaba járok gyöngyöt venni. :)
És milyen a munka? Itt Pesten?
Úgy örülök neked!!!! :)
További ajánlott fórumok:
- 90 napos diéta indul! 2012.03.12.
- Fissen üdén a kilók ellen 90-en napos diétával 2010.04.20 indul!!!Gyere!!!
- 5 napos lébőjt indul! Ki tart velem?
- Hogyan öltöztetsz fel egy 3 hónapos csecsemőt, ha sétálni indultak, és kint 13- 15 fok között van a hőmérséklet?
- 9 hónapos izgő-mozgó kisfiammal indulnánk Bp-re vonattal (kb. 2, 5 óra az út). Szerintetek babakocsit vigyek, vagy mit?
- 90 napos indul 10.26.-án