90 napos indul 2010.01.01-én (beszélgetés)
:S:S remelem azota jobban vagy. ilyenkor amugy idealisabb egy fott tojast enni... azt olvastam az a legjobb feherje, meghar a sajtban van zsir :)
de lanyok, inkabb ne lenapozzatok, sokan a lenapok nelkul is letudtak fogyni, olvastam sok 90 naposos forumot. ha nem megy ne eroltesd!!
aztse tudom miaz :)
nekem erre jo az arpa italom, reggel megiszom, es nagyjabol egesz nap elvagyok utanna
este erzem meg kicsit a puffadast, de sztem nekem az utobbi napokban a joghurt gyumolcs parositastol joll elo
Én a lénap délután 3-6ig tartó időszakától félek :S Akkor szokott hardos lenni nekem :(
Amúgy a puffadás nálam is fenn áll. Keményítőn, és gyümin tuti. Nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni?
Sziasztok lányok!
Gyüminap! Éhezem ma valahogy nem bírom úgy mint eddig.
nekem bejon a zumba, pont olyan rohangalos, ugralos mozgas, mint amit en szeretnek csinalgatni. itthon tuti raallok majd. :Dlegalabb akkor Adrit sem csalom heti 5 nap terembe :D
kepzeljetek, akartam uszodaba jarni, de a parom nem jon velem :D szep mondhatom, mert anyumnak valami gombaja lett a gyomroi uszodatol... furcsallom, mikor ez az uszoda kapta meg az egyik legjobb minositest a kornyekbeli uszikbol a higienia teren. szoval... mindegy... uszni nem fogok! :(vegulis nem baj, mert igyis eleg sokmindent kezdek mar el...
a gyomrom koszoni szepen jol van, neha mondjuk pl hetvegen is, annyira puffadok, hogy alig birok jarni, gorcs, minden, szoval idoszeru lesz kikuraltatnom magam :) mondjuk tegnap este is fajt, de sztem azert mert a gyumolcsot, es joghurtot egyutt nagyon nem szereti. erre mar rajottem.
Amúgy mi az a Zumba vagy mi????
Andi te jól vagy a gyomroddal most?
Szia Adryca Köszönöm a vidám kis dalod:)
Igen tudom ez a nap más mint a többi sajna nagyon letört, hogy a mérleg nem akar kevesebbet mutatni, de nem adom fel NONONONOOOOOOOOOOOO
Sőt még a mikulás is késik lehet hogy baba lesz a dologból. Ha igen akkor csinálhatom ezt a diétát Szerinted?
jaaaa, ertelek :D
enis ilyen porgos tancot csinalok most, illetve kezdtem el, mert enis ezt a fajtat elvezem leginkabb, ezert gondolom, hogy imadnam a zumbat :D
szoval enis elakarom majd kezdeni :)
hat ne is mond :) nalam mondjuk nem hisztisebb, mert sajna az idegeimmel regota bajok vannak, de most kezdtem el igazan odafigyelni magamra. most viszont o volt a hisztis, egy olyan pitianer dolog miatt, hogy nemigaz! :D kiis rohogtem, persze nem tetszett neki na! :P
needone, szervusz, kitartas, most Adrival itt szenvedunk a fogyas megallas ingadozassal miatt :D en 62-63 kozott allok mar egy jo ket hete :) szep mondhatom :D
megkerdezhetem, hogy te hogyan zumbazol??
Kedves Adryca!
Persze. Én első körben 90kg-ról indultam. Akkor lefogytam 80-ig. Később (tényleg egyáltalán nem figyeltem semmire utána, még a +90 nap gyümit sem tartottam be) visszaszedtem 84-re. Aztán tavaly meg csináltam megint (nyáron), akkor 84-ről lefogytam 77-re. Most megint itt tartok, ugyanis megint nem csináltam utána semmit (és azért nem szegényeskedtem a falatokkal). Szóval most megint 84-ről indultam, és 77-nél tartok. De már hetek óta (hol 77, hol 76, hol 75,9). Kicsit idegörlő. Tudom, hogy türelmesnek kell lenni, de ez nagyon nehéz! Most reménykedem, hogy a lénap segít valamit. Pedig a 90 nap mellett tornázom (Zumba, szobabicaj), hypoxi trainerre járok, és mellette még karozom, és a legmagicre is rá-rá pattanok, de a türelemmel hadilábon állok :) Kicsit hosszúra sikerült. Elnézést!
nedone.Üdv itt! :-)
Volt olyan neked is, hogy megállt a fogyás és ingadoztál (pl) 68-69 között?
Tegnap a pasim tiszta hü**e volt. Teljesen kiidegelt, utána meg úgy csinált, mintha nem történt volna semmi...A pasik 1000x hisztisebbek, minta nők!!!
Én is tornáztam tegnap, tiszta izomláz van a hasamban :-), mégis úgy ébredtem, hogy ismét 68 vagyok... Én sem értem ezt.
mitortent??? nem baj! :) inkabb ilyenkor tenyleg a kis lelkednek kell segitseg :) mondjuk ne pont chipsel :D:D nembaj, ha ugyerzed megerdemelted, es tenyleg csak par falat volt, akkor oke :)
en meg kepzeld, tegnap tokeletesen dietas napom volt, ma meg fel kiloval megint tobb vagyok! LOL komolyan, mar vicces, pedig tegnap mozogtam is, raadasul ma tok jo lapos hassal keltem... szoval erti a fene :)
További ajánlott fórumok:
- 90 napos diéta indul! 2012.03.12.
- Fissen üdén a kilók ellen 90-en napos diétával 2010.04.20 indul!!!Gyere!!!
- 5 napos lébőjt indul! Ki tart velem?
- Hogyan öltöztetsz fel egy 3 hónapos csecsemőt, ha sétálni indultak, és kint 13- 15 fok között van a hőmérséklet?
- 9 hónapos izgő-mozgó kisfiammal indulnánk Bp-re vonattal (kb. 2, 5 óra az út). Szerintetek babakocsit vigyek, vagy mit?
- 90 napos indul 10.26.-án