90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)
Szorítok neked!:)
Én egyszer rendeltem ilyen ételszállítótól, most nem jut eszembe a neve, de úgy hozták, nekem is, hogy délelőtt az ebédet, vacsit, meg a másnapi reggelit.Mikróban kellett melegíteni, dobozban. Szóval a lényeg, hogy diétás menü volt, 5 napra rendeltem és algás menü volt. Hát, az nekem nem jött be. Még az első 2-3 napi adagokat csak legyűrtem, de később már szenvedés volt. Emlékszem, hogy még uborka leves is volt.
De az tuti, hogy nem Norbi volt!!! Nem azért írtam! Csak, mint sztorit, hogy én így jártam. Ha jól emlékszem a Food ... volt a neve. De, ha másért nem, hát azért fogytam pár dekát, mert nem tudtam megenni:)))
Megírod mi a menüd? Mennyi ideig tervezed?
Szorítok neked! Kitartás!!!
Szia!
Megírod honnan rendeled a kaját, melyik weboldalról?
szia!
Én 170cm vagyok, 66kg-val kezdtem, és most vagyok 57,5. Már csak 1,5kgt akark leadni és akkor elérem az álomsúlyomat, bár már most is sokan nyaggatnak, hogy abba kéne hagynom, mert nagyon sovány leszek, de szerintem a170cm 56kg az nem nagyon sovány. Persze biztos fog ingadozni a súlyom egy két kilót le fel, de nem fogom hagyni hogy 2kgnál több visszajöjjön.
Nem tudom, hogy sok ember miért nem érti meg, hogy így fogom magam jólérezni a bőrömben, így lesz önbizalmam.
Szia! Micsoda véletlen! Képzeld a ma reggeli mérlegeléskor én most pont annyi vagyok:77,7kg!(165cm vagyok) Kívánom, hogy mielőbb érd el!!!
Én 70kg szeretnék lenni!!!!Kitartás, menni fog!:)))
Sziasztok!
Köszönöm a bíztatásokat!Tegnap győzött a hagyma,de nem zsíros kenyérrel:)!Már rájöttem miért kívántam mindent,megjött ma.
Olyan jó olvasni Titeket,mindig ír valaki hasonló problémáról,pl.én is nagyon félek,hogy visszahízom amit sikerült leadnom.Jó ötletnek tűnik,h tartani a délig csak gyümit.Sajna nekem nem megy a 6 után ne együnk és le kell mondanom továbbra is a kenyérfélékről,pedig nagyon szeretem.De ez még odébb van,még asszem 37 nap.
Jó éjt és olvadó zsírpárnákat Mindenkinek!
Holnap keményítőnap.
Elolvastam a cikket! azon azért jót nevettem, hogy azt írta 300km-t teker elliptikus tréneren :-) Max 300m-t, az még reális, de 300km???
Amúgy nem hiszem, hogy ez a fajta drasztikus koplalás későbbiekben nem fog visszaütni, de hát ő tudja.
Nekem több ponton is ismerős volt, amit leírt:))))
De a napi 1x evés tényleg drasztikus.
az jó, és hol lehet megtalálni azt a cikket?
Egyébként, szerintem még elég sok időnek kell eltelni, hogy a fogyásod eredményét lásd a tükörben is.
Én kb 11 évvel ezelőtt majdnem 80kg voltam. És aztán úgy esett, hogy az életmódom nem mindennapian alakult. És kb egy év alatt lefogytam 30kgt. És az eszemmel tudtam, hogy már nagyon sovány vagyok, mkor már xs méretű nadrágokat kezdtem el hordani. És nagyon sokáig nem éreztem és nem értettem miért mondják, hogy nagyon sovány vagyok. És egyszer ültem az erkélyen, néztem a comboma és megdöbbentem, hogy milyen sovány vagyok....
És aztán évek múlva mikor megismerkedtem a párommal, akkor voltam 53kg, akkor letettem a cigit, és egy év alatt felszedtem 10kgt. Ismét el kellett telnie egy jó időnek mire rájöttem, hogy már nem 50kg vagyok, és erre akkor döbbentem rá, mikor meg akartam mutatni valakinek a menyasszonyi ruhámat, és hiába vettem fel, 2 évvel az esküvőnk után nem lehetett a hátán a cipzárt felhúzni.
Szóval az ebből a tanúlság, hogy az agyunk sokkal lassabban dolgozza fel a fogyást vagy a hízást, mint a testünk, és kell idő mire az énképünk a valósághoz igazodik.
Most sem látom igazából hogy fogytam már 8 kgt, csak a ruhák amik ismét rámjönnek, bizonyítják. De a tükör még nem egészen ezt mutatja ...
fura ez szerintem.
Köszönöm! Tudod, olyan érdekes ez a dolog a fogyással. Sokáig nem is éreztem, hogy hízok, mindig a korábbi méretemnek a ruháit találtam meg a boltban is:) Most pedig azt nem érzem igazán, legbelül, hogy fogytam. Liptai Klaudia mondta egyszer, hogy ő ugyanaz a dagadt csaj maradt lélekben, aki volt. Pedig hát látható, hogy mennyit fogyott. Valami hasonlót érzek én is. A lelki szememmel még mindig azt a 92 kilóst látom a tükörben. Lement 14-15 kiló, de egyre csak azt látom, hogy milyen sok van még, aminek le kell mennie. Nem tudok felhőtlenül örülni annak amit elértem, mert még messze a cél. Azért az önbizalmam egy kicsit erősödött:D
Igazad van! Tedd meg magadért! Hajrá!!!!
Vágjál nyugodtan bele! Akármennyi ideje is csinálja valaki, mindig kezdő marad. (szerintem) Mindig vannak új célok, új küzdelmek, amik úgyanúgy hajtanak mindenkit. Nem érdemes hasonlítgatni, hogy ki fogy többet ugyanannyi idő alatt, mert ha éppen kevesebb, mint egy más valakinek, előfordulhat, hogy elveszik a kedvünk.Mindenki más alkat, más a magasság, más a termet és más az önmagáról kialakított képe is. Én azt mondom, hogy fogjál neki bátran, nem verseny, magadnak fogysz!
Ami itt plusz, hogy nyugodtan elmondhatod a felmerülő érzéseidet, mert itt mindenki átérzi, hiszen ugyanazokon a "stációkon" megy keresztül mindenki. Sok sikert!!!