90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)
Holnap proteinnapom lesz, és eljött az az idő, amikor Hellgirl segíts!!! funkcióba váltok...kb eddig tartott a főtőtudományom. :D
Tudnál valami receptet írni nekem? Köszi!
A főnökök sajnos ilyenek, főleg a komplexusosos, próbáld meg túlélni valahogy, mást nem tudsz tenni. :((
Ma reggeli mérlegelés 87.00. Ma lesz az első gyümölcsnapom, kíváncsi leszek, hogy bírom...ma korán fekszem, az biztos. Tegnap már 5- kor megvacsoráztam, annyira kívántam a tortákat. Nagyon sok erőt ad ez a fórum, sokkal nyugodtabb vagyok, mint más diéták alatt. Igaz, ez még csak a 4.nap....Képzeljétek vettem lúgos vizte...másfél liter 350 forint..... A citromos vízzel ugyanaz lesz a hatás?
Sziasztok!
Ma is tanultam valami új dolgot! Hogy a citromos víz lugosít. Mondjuk eddig is ittam ,de nem tudatosan, hanem csak mert szeretem :) de akkor most már értelme is van.
Egyébként szerintem a reggeli kávé kis tejjel még belefér, nem hiszem hogy sikertelen lenne miatta a diéta.Én azért is mondtam le róla , mert a cigit is letettem. És valahogy nem hiányzik, de ha megkivánnám akkor simán meginnám.. :)
Jó éjt, nekem holnap ch nap, még nem tudom mit eszek. Most szabin vagyok egy hétig, úgyhogy itthon kell kitalálnom, hogy mit főzzek..
sziasztok
Látom mindenki nagyon ügyes mindent bele hajráááááááááááááááá
Ma úgy alakult, hogy megint gyümölcs napom lett. Nem volt szándékos, de helyettesítettem és egyszerúen még enni sem volt időm. És, ha már így alakult, hát ez lett:) Az igaz, hogy inni sem ittam eleget, de valamennyit tudok pótolni itthon. Köszi a válaszokat a savanyúságról:D Amikor megettem annyira jól esett, hogy, ahogy mondani szokták, vérré vált bennem:D
Abban a bizonyos ügyben voltam megbeszélésen, de hát a munkahelyi törvény első paragrafusa ugye, hogy a főnöknek mindig igaza van. A második, ha a főnöknek nincs igaza, autómatikusan életbe lép az első paragrafus! Na hát ez történt! Nem is részletezem tovább:(
Megyek pihenni, mert itt csukódnak le a szemeim.
údv. mindenkinek!
Szia Hellgirl!
Húúú, az nagyon szép eredmény!!! Ezért tényleg megéri leküzdeni a reggeli gyümölcsevést! Köszönöm szépen a válaszodat! Nem szomorítottál el! Sőt, reményt adtál! :DD Köszi!
Szia!
Sajnos el kell szomorítsalak. A reggeli gyümölcsevés nem véletlenül a diéta része. Beindítja az emésztést,ráadásul a napi vitaminbeviteled egy részét is biztosítja, mivel napközben már nem ehetsz gyümölcsöt, és erre épül a további szétválasztáson alapuló diéta. Én sem nagyon szeretek reggel gyümölcsöt enni, de egy fél alma vagy egy mandarin leküzdhető, és ha frissen facsart narancslevet iszol az is jó szerintem.
Én a kávéról teljesen lemondtam mióta diétázok. 7 hét alatt fogytam 7 kgt, már kicsivel többet, majdnem 8at. Még 2kg és be is fejezhetem ....
Hát hajrá! :)
Szia!
Igazából nem is a savtól tartok. Ma reggel a kihagyhatatlan tejeskávézásom közepedte belegondoltam, hogy 90 napig ahelyett, hogy a finom tejeskávém mellett ébredezzek egy almát, vagy banánt kell leküzdenem. Fújj! (bocs) Ez kedvetlenít el! De ha úgy, mint te én sem ennék délig, hát...
Te mióta veszel részt ebben a "csodás" programban? Hány kilótól szabadultál meg?
Sziasztok!
Én most szeretném elkezdeni a 90 napos diétát. Próbáltam visszaolvasgatni, de lehetetlen ennyi. Annyit kiszűrtem, hogy lassan már 2 hónapja csináljátok! Mennyire vagyok sikeresek? Ez nagy bátorságot adna nekem a kezdéshez. Igazából én csak a reggeli gyümölcsevéstől tartok! Az valami borzasztó lehet!
Ez nagyon jól hangzik!
A ma reggeli mérlegelés 87.5, természetesen üres gyomorra stb, hogy nagy legyen a sikerélmény :DD
Szerintem a savanyúság nem bűn gyümölcsnapon sem. :)
egéz jól ment a tegnapi nap, remélem a holnapi is ilyen zökkenőmentes lesz.....
Hát ahova én járok az egy tükrös táncterem, de tartanak fitness teremben is.
A koreográfia egy darabig ugyanaz, aztán mindig tesz bele valami újat az oktató. A mi oktatónk nem magyaráz, hanem elkezdi csinálni, és szép lassan mindenki felveszi a ritmust és megtanulja. Láttam már olyat is hogy az oktató percekig magyarázott egy-egy zeneszám után, de az nekem nem tetszett. A mi oktatónk nem magyaráz, ezért az egész óra pörgős, és épp csak pár másodperc van minden szám között,amikor lehet kicsit inni, és megtörölközni, mert izzaszt ám rendesen. És ez benne a jó. :) Szerintem ha van rá lehetőséged, mindenképpen próbáld ki, engem megfertőzött rendesen :))
Igaz, hogy nem szabályos, de egyáltalán nem bűn :) én már ettem gyümölcsnapon kenyérlángost is, na az bűn volt :)
Főleg ha a közérzeted is jobb lett, akkor mégjobb :)
Sziasztok!
Hát, nem tudom mekkora csalás vagy bűn, de csípős ecetes almapaprikát ettem meg vegyes savanyúságot, nagyon jól esett:)) Így aztán nem 100%-os a gyümölcs napom, de azt gondolom, hogy kalóriában nem olyan veszélyes a dolog. Csodák csodájára a közértetem is jobb és a hangulatom is, meg mintha nem is lennék olyan feszült:)
Köszi:)
Lehet, hogy egy kis figyelemelterelésre újból bicajozok egy kicsit. Már lement 15km, de ha lassabban is legalább valamit csinálok (evés helyett):))))
Szia!
Nem irigyellek, és csak annyit tudok mondani, hogy hajrá, ne hagyd az igazad. Hihetetlen, hogy hány bőrt akarnak még lehúzni a munkavállalókról. Sajnos az én tapasztalatom is az, hogy nem szerencsés ha az embernek nő a főnöke. Én minden munkahelyemen jobban kijövök a férfiakkal, valahogy minden egyszerűbb, nincs a kavarás piszkálódás. Persze tisztelet a kivételnek, nekem ezek csak a személyes tapasztalataim.
Ma fehérje napom van, már nagyon vártam, és most nem vagyok éhes, semmi étvágyam nincs. Délben ettem egy kis sült húst savanyúval, de valahogy nem dobott fel. Nem kivánok semmit ... na talán majd kicsit később ...
Hajrá csajok.
Sziasztok! Köszönöm a segítő "rámgondolást"! A helyzet az, hogy már tegnap óta nagyon feszült vagyok. Holnap lesz egy vitám az egyik főnöknőmmel és ahogy ez kiderült tegnap, azóta nagyon ideges vagyok. Röviden arról van szó, hogy a nyakamba varrt heti 2 óra pluszt valamilyen jogszabályra hivatkozva, de erről papírt nem kaptam. Most azt akarom tisztázni, hogy nekem miért kell 2 órával többet dolgoznom, mint a többieknek? De legfőképpen az idegesít, hogy az emberen mindig húzni akarnak és úgy kell harcolni az igazamért! Ez a főnök asszonyom meg azóta ilyen kibírhatatlan, amióta kiderült, hogy az én férjem az ő férjének felettes nagyfőnöke. Amikor megtudta ezt mondta: Na, akkor az én férjem csak jelenthet a te férjednek! Valójában így van, de azóta ő meg duplán megjátssza magát nekem. Szóval vele lesz holnap egy megbeszélésem. Pontosítok: be fogok hozzá menni és ezt tisztázom. Végzettsége szerint ugyanaz, mint én. Csak őt kinevezték.Most meg elkapta a rangkórság! Egyébként a női vezetőknél ez gyakori kór! (bár férfiaknál is elő szokott ferdülni)
Na én meg határozott fogok lenni és nem hagyom magam!Tudom meg akarja majd mutatni, hogy ezen a szemétdombon ő a kiskakas :D Helyén kell lennie majd a válaszaimnak:)
Eddig a napom jól ment:) Pusz. mindenkinek!