Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos diéta 2012. január 1-től fórum

90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
1929. b235ac96d5 (válaszként erre: 1928. - Bummelka)
2012. ápr. 5. 18:48
Jobbulást! Ha lehet ne terheld agyon magad!:)
1928. bummelka
2012. ápr. 5. 17:31
Ma gyümölcsnapom van ettem reggel fél banánt,utána délben megettem a másik felét ittam egy grépfrut levét,most 5 elött még egy banánt,most megyek tornázni.Nem tudom mennyit tudok majd a fájós hátammal csinálni,de megpróbálom!!
1927. bummelka (válaszként erre: 1926. - Katia)
2012. ápr. 5. 17:17
Igen,mert én a betegek számora keresek megfelelő vért,az pedig nem napszak függő.Van olyan része a munkahelyemnek ahol a véradás folyik,Ti inkább azt a részét ismerhetitek,de én nem abban a részlegben dolgozom.Mi éjjel is dolgozunk az egy rendes műszak,úgyhogy pihenés nem nagyon van benne.Elég fárasztó még így négy naponta is,de hát én választottam,legalább is ezt szokták az ember fejéhez vágni!
1926. katia (válaszként erre: 1925. - Bummelka)
2012. ápr. 5. 16:02
Északa is megy a labor? Jé, ezt nem is tudtam! Hú, kitartás!
1925. bummelka (válaszként erre: 1921. - B235ac96d5)
2012. ápr. 5. 14:52
Laborasszisztens vagyok a pécsi Véradóban.Mi egyik hónapban 12 órás műszakba járunk,ami azt jelenti,hogy egy nap reggel 7-től este 7-ig,másnap este 7-től reggel 7-ig,utána két nap pihenő.Így jön ki a 4napos ciklus,nekem azért jó ilyenkor csinálni a 90 naposat.Másik hónapban egy hetet délelöttös sima 1/2 8-1/2 4-ig, egy hét délután 12-20-ig.Ezek a hónapok váltják egymást,hát az egészségügy gyönyörei!!Egyébként mozgalmas éjszakám volt,egy kis csend 2-től kb.4-ig volt.Most nem rég keltem,eddig 1 banán, 1 gréfrut leve és ennyi.De nem is vagyok éhes,kikészíti a gyomromat a hátamra szedett gyógyszer,nem vagyok éppen a toppon!!
2012. ápr. 5. 11:50

Sziasztok! Hát, ez a mai nap!!!! nem az én napom!!!!

Még így nem jártam!

Kezdődött azzal, hogy tegnap este a gyomrom nagyon fájt, szerintem a sok idegesség miatt, ami mostanában ért:( vettem be nyugtatót, MgB6-ot, mézes tejet, szóval viszonylag jól aludtam. Reggel pedig megismétlődött a tegnap reggeli éhségem! Szóval úgy gondoltam, hogy mivel úgy is fehérje napom van, belefér egy magvas joghurt, 10 körül pedig egy tonhal konzerv. Nagyon jól esett olíva olajos volt. A Spárban vettem a 3db 350.- volt. És vetekedik a Riomareval! Ami 999.- Na ezek után egészen jól voltam, aztán a postás hozott egy portós levelet! El nem tudtam képzelni, mi van benne? Egy rokonom küldte, helyben!!! De volt rajta 80.-os bélyeg! nekem meg fizetnem kellett még rá. Nem sokat, de meglepődtem! (50.-) Hát kiderült, hogy húsvéti képeslap van benne. Elképesztő butaságnak tartom, hogy helyben! képeslapot küld, fizetek érte én is, ő is, és közben ingyen felhívhattuk volna egymást, mert mind a ketten a UPC-nél vagyunk! Na, erre varrjon gombot valaki!!!!

Szóval ma fehérje napom van. Talán nem olyan nagy bűn, hogy ma délelőtt nem tartottam be, hogy délig csak csak gyümölcs, nem tudom! Ma végképp rá kell szánnom magam a bicajozásra, meg talán a tornára is! Vissza kell zökkennem! További szép napot!

1923. katia (válaszként erre: 1922. - SURA83)
2012. ápr. 5. 09:52

Nekem is keményítő napom van. Ésés reggel ettem epret, igaz fagyasztóból, de annyira jól esett. Végre nem a hülye alma meg körte. Brrr :S :D

Nálunk kelkáposzta főzelék lesz!

Kitartást!

1922. SURA83 (válaszként erre: 1921. - B235ac96d5)
2012. ápr. 5. 05:35

Szia!

Szerintem mivel egészséges dolgokat ettél így nem gond, hogy nem volt gyüminap. A lényeg, hogy este ne egyél sokat. Amúgy tuti van ebbe a holdállásba valami, én is mindig megérzem. Illetve menses előtt vagyok nagyon kajálós:-(Olyankor feltudnám falni a hűtőt. Ma keményítő napom van, vasárnap brokkoli levest főztem amit lefagyasztottam. Azt fogom enni és csináltam párolt zöldséget, ha esetleg a leves kevés lenne.

2012. ápr. 4. 21:49

Sziasztok! Örülök nektek, hogy legalább ti valamilyen szinten haladni tudtok! Mert én, amit csak lehet, mindent elrontottam!!! reggel irtózatosan éhesen ébredtem és gyengének is éreztem magam a gyümi naphoz. Így aztán akárhogy erőlködtem nem is ment. Már délelőtt ettem, mert kóvályogtam, aztán itthon a sok betervezett munka egy részét tudtam csak megcsinálni. Délutánra a gyomromban landolt az előző néhány nap komoly idegessége és ott is maradt! Este 6 körül bevettem egy MgB6-ot, az meg úgy kiütött, hogy elaludtam tőle. Nemrég ébredtem fel és befaltam egy kis tál erdei gyümölcsös müzlit:) Szóval, minden volt csak nem gyümölcs nap!!! De úgy gondoltam, átlépek ezen. Folytatom a soron következő fehérje nappal. Már most nem tudok mit tenni, ez a mai nap elúszott, de holnaptól megpróbálok visszaállni a régi kerékvágásba:) Szerintem ebben a kavarodásban a Hold is benne van rendesen! (Vagy csak jó valamire ráfogni):) Remélem 8.-ától minden ok! lesz:) (végre fogyó Hold):)))

Holnap folytatom a tavaszi nagytakarítást, legalább a mozgás meglesz!:DDDD

Bummelka, te mit dolgozol, hogy ilyen "végtelen történet" a munkaidőd? 12 óra egyhuzamban! Hogy bírod?

Sura, nagyon kitartó vagy! Meglátod, meg is lesz az eredménye!:)))

Mindenkinek szép álmokat, jó éjt!

1920. SURA83 (válaszként erre: 1915. - B235ac96d5)
2012. ápr. 4. 19:48
Szia!Jól alakult a mai nap. Reggeli 1banán, ebéd tonhal sali, norbi update1puding, vacsi sali egy gombóc fagyi. Reggel 77.9kg voltam. fél kg ment le a második gyüminaptól. Ha jól csinálok mindent akkor ebben a hónapban el kell érnem a 75kg-ot. Megpróbálok mindent megtenni hogy sikerüljön.
1919. bummelka
2012. ápr. 4. 16:37
Hát én ma nagyon ügyes voltam,mondjuk nem is vagyok éhes nem a legjobb formámat adom ma.Délelött két narancs levét ittam meg azt is csak a gyógyszerek miatt, délben egy pár virslit, natúr joghurtot és zöldsalátát ettem.Most négykor ugyen ezt és egy óra múlva megyek dolgozni,este 7-től reggel hétig.Én most a héten a napokat kicsit kevertem mert így alakult,holnap tartok gyümölcsnapot,a szénhidrát most kimaradt,de péntektől visszaállok és rendesen csinálom!
1918. katia
2012. ápr. 4. 16:10
Képzeljétek mostanában olyan béna vagyok! Egyszerűen nem tudom megtartani a diétát, minden nap vannak apró vagy kevésbé apró mellényúlások. Már megőrülök lassan. Ma is fehérjenapom volt, tengeri halat csináltam salival és bagettel a többieknek, erre persze h eszek belőle, áh. + még benyomtam 4 nápolyit meg egy Mars csokit, pff. Szörnyű.
1917. bummelka
2012. ápr. 4. 13:17
Sziasztok én a teljes leamortizálódás irányába vettem az irányt.Tegnapelött a derekam állt be úgy,hogy vért izzadtam tegnap a 12 órámban.Ma reggelre meg a takonykór kapott el úgy,hogy az orromba prittyakötéssel kéne a pzs-t betenni.Étvágyam semmi,a gyógyszerektől amit a hátamra szedek reggel nem tudtam leszállni a WC-ről.Na én így várom a húsvétot!Délelött elmentem bevásárolni amikor már éreztem magamban annyi erőt,de most hulla vagyok,és így megyek majd éjszakás műszakba dolgozni!Király lesz!
2012. ápr. 4. 11:02

Sziasztok! Hát úgy alakult, hogy a gyümölcs napomnak annyi! Muszáj volt ennem, mert úgy éreztem magam!

Aztán,így akkor fehérje napot tartok:) rengeteg dolgot vállaltam be magamnak mára, ezért most robogok tovább, ha szünetet tartok, majd még benézek!:)

1915. b235ac96d5 (válaszként erre: 1912. - SURA83)
2012. ápr. 3. 22:11

Biztosan menni fog! A mérlegelési eredményedre én is kíváncsi vagyok:))) Szerintem megnyugtató lesz!:)))

A tonhal sali tényleg finom! Én is vettem néhány doboz konzervet, de nekem előbb most gyümölcs napom jön!:(

Már nem sokára holnap és eheted:D

1914. b235ac96d5 (válaszként erre: 1913. - SURA83)
2012. ápr. 3. 22:05

Köszönöm, de még nagyon messze vagyok.Szeretném legalább megközelíteni azt a súlyt, amennyi voltam.

(53-55kg) Ha pedig most az áhított 70kg-ot elérem még mindig nagyon sok lesz hátra. Ezért én nem is nagyon szeretek hosszú távra tervezni. Csak kicsi célokat tűzök ki és lépegetek. Ha most a nyárig lemegy 6-7kg, akkor már 70 alatt leszek és közeledek a normál súlyomhoz. Tehát először a 70, aztán az alá menni egy kicsit, aztán a normál súly

végül, ha még lesz energiám a maradék:)))De nem akarom siettetni. Eddig is komótosan haladtam, bár az is igaz, hogy sokszor elfogyott a türelmem, de feladni nem fogom! Ez bizti! Remélem velem tartotok!!!:DDD

1913. SURA83 (válaszként erre: 1909. - B235ac96d5)
2012. ápr. 3. 21:52

Szia!

Néztem a fotóid, nagyon látványo s fogyás. Mintha egy másik ember lenne:-) Büszke lehetsz magadra.

1912. SURA83 (válaszként erre: 1908. - Bummelka)
2012. ápr. 3. 21:51
Ez szerintem is nagyon jó.Ügyes vagy. Az első 90naposnál (tavaly) én is 8kg-ot fogytam és már az is nagyon látványos volt. Ha most is ennyi lemegy akkor nagyon boldog leszek. Most 2gyüminapot tartottam egymás után,kiváncsi vok a holnapi mérlegelésre. Holnap délben tonhal salit fogok enni, már alig várom.
1911. b235ac96d5 (válaszként erre: 1908. - Bummelka)
2012. ápr. 3. 20:46
Naaagyon ügyes vagy!!!Mi az hogy nem rossz? Szerintem igen is jó!!! Hallottam én egészen extrém eredményeket is 90 nap alatt, de szerintem ennyi reális és jó! Csak így tovább!!!!
1910. ecus (válaszként erre: 1908. - Bummelka)
2012. ápr. 3. 20:40
GRATULÁLOK NAGYON ÜGYES VAGY !!!!!!!!!!!!!!!!
1909. b235ac96d5 (válaszként erre: 1905. - SURA83)
2012. ápr. 3. 20:39
Ügyes vagy! Nem úgy, mint én:( Sajnos, ma sok mindenen felhúztam magam és igazából még most is idegesít néhány dolog! Ebből aztán az lett, hogy délben keményítő, estére pedig szénhidrát nap lett!!!:( De miután még az étcsokimat is befaltam, úgy gondoltam, jobb, ha holnap gyümölcs napot tartok!:)
1908. bummelka (válaszként erre: 1906. - Ecus)
2012. ápr. 3. 20:38
Ma reggel járt le az első 90 napom. 90,3kg-val kezdtem,ma reggel 82,1 voltam(-8,2kg).Mellbőségem 109cm-ről 105-re(-4cm),derékbőség 94-ről 84-re(-10cm),csípőbőség 119-ről 111-re(-8cm),combkerület 69-ről 64-re(-5cm).Szerintem ez nem is olyan rossz 90 nap alatt, és folytatom is tovább.Ma padlizsános rizottót ettm, 5 óra után semmit.Most örömködöm még egy kicsit,jó éjszakát mindenkinek!
1907. bummelka (válaszként erre: 1903. - B235ac96d5)
2012. ápr. 3. 20:32
Most értem haza a 12 órás gájából hulla fáradtan,de ez a kis történet teljesen levett a lábamról.Igen sokunknak kéne ilyen kirándulást tennünk és sok mindent másképp látnánk az életben!!!
1906. ecus (válaszként erre: 1892. - Bummelka)
2012. ápr. 3. 20:02
Szegénykém kitartás ügyi vagy te :-)))
1905. SURA83
2012. ápr. 3. 16:52

Sziasztok!

A mai nap végül gyümi nap lett. Ettem két körtét és egy banánt és már 2,5l folyadéknál tartok. Enni ma már nem akarok, max inni.

1904. SURA83 (válaszként erre: 1903. - B235ac96d5)
2012. ápr. 3. 08:52

Szia!

Képzeld reggel mértem magam és a tegnapi gyüminap után ismét 78,4kg voltam. Kicsit meglepődtem és meg is nyugodtam. Ma azért ismét gyümi vagy víznapot tartok és holnap fehérjével folytatom.

Reggel voltam konditerembe és ha lesz időm meg erőm holnap reggel megyek futni. Remélem most több erőm lesz és nem fogom elcseszni.

2012. ápr. 3. 00:15

Sziasztok! Ezt most olvastam! Igaz, nem diétázós, de nagyon elgondolkodtató:

Egyszer egy jól keresö apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.

Egy egyszerü falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy

éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa

megkérdezte fiát.

-Nos, mit gondolsz erröl az útról?

-Nagyon jó volt apa!

-Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?

-Igen.

-És mit láttál meg mindebböl?

-Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk

van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák

árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi

udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül

láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog

családként élnek. Te és Anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig

látlak titeket.

Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:

-Köszönöm Apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is.... lehetnénk!

2012. ápr. 2. 22:08
Sőt, volt olyan, aki direkt javasolta, hogy időnként tartsak "zabanapokat", mert az ilyen napk felpörgetik az anyagcserét!
1901. b235ac96d5 (válaszként erre: 1900. - SURA83)
2012. ápr. 2. 22:06
Én azt mondom, hogy ne tedd. A szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek. Nincs arra semmi szükséged, hogy aztán meg olyan erős szénhidrátigényed lépjen fel, hogy befalsz mindent:) Ha egyszer-egyszer átugrod, ok! de azért kell az a szervezetnek. nem véletlenül írja a "fáma" hogy aznap még étcsokit is kell enni. Mindennek megvan a maga szerepe.
1900. SURA83 (válaszként erre: 1898. - B235ac96d5)
2012. ápr. 2. 21:44
Köszi a bíztató szavakat. Nem tudom néha miért jön rám az evés mikor elötte meg napokig jól bírom. A délelőtti gyümievéssel semmi gondom, ez már az életem része lett. Viszont örülnék ha az 5utáni nem evés is már ilyen szinten beépülne az életembe. Talán nem kellene minden nap mérni magam, de ez is függőség lett. Felkelek, pisilek, kezet mosok és már veszem is elő a mérleget. aztán ha nem fogyok mert épp stagnál az egész napom rosszkedvűen telik. Azt hiszem mint minden diétánál itt is a értékek betartása számomra a legnehezebb, főleg ch napon. Ezést gondoltam, hogy csak 3napot ismételnék fehérje, keményítő, gyümi. Szerinted???
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook