90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)
Ügyes vagy!!!!
Küldöm a tornaszorgalmat!+++++++++++++++:) :D
Zsebibabus 1 kis tornaszorgalmat küldhetnél.
A fogyás szépen megy, de a mozgást újrakezdeni olyan nehéz:(
Lusta vagyok:(
Sziasztok!
Ma gyümölcsnap, egyáltalán nem vagyok éhes, nem is vacsoráztam.
Pedig a család ette a finom krumplisalátát, fasírttal, sült hússal, a lányom meg hozott még 2féle sütit.... nem is kívánom:)
A másfél liter citromos víz lement délelőtt, a másik 1,5 l ásványvíz délután, jól vagyok:)
Sziasztok!
Mindenki ennyire elfoglalt? Még a végén unalmamban enni fogok! Hahó!!!
Hát, tudod, van néhány terület, ahol nem tudnék dolgozni. Az egyik az egészségügy. Ezt nem bántásnak, inkább elismerésnek szántam:))) Azt a terhelést, ami ott van, egyszerűen se fizikailag, se érzelmileg nem bírnám. Szoktam is mondani, hogy 1 hét után, betegebb lennék a betegtől. Valószínűleg azért, mert nagyon empatikus vagyok és nemcsak átérzem, hanem szinte át is veszem mások érzéseit, bánatát, "fájdalmát". Ha pedig nem tudok azonnal, megnyugtatóan segíteni, az számomra rettenetes. Na, szóval "suszter maradjon..." hát maradok:DDD
Nekem is laza napom van:)))
Keményítő nap: kelkáp. főzelék, feltét nélkül.
Soha nem szerettem, most sem imádom, de megeszem:)
Mindenkinek további szép napot!
www.mindmegette.hu
Nagyon sok jó reci van, napokra lebontva:)
Sziasztok! Gyönyörűen süt a nap:)))
Legyen sikeres, szép és boldog napotok!:)))
A naplómban feltettem az ígéretem:)Majd igyekszem észben tartani:)))
Jó reggelt!
Új erővel az "álomsúlyért"!
Én is adtam neki rendesen:(
A lányom 8 órakor küldött 1 adag friss krémest, még megkóstoltam jó lett-e. Igen:))
Holnap gyümölcsnap, de a mérlegre csak a következő gyümölcsnap után állok:)
Bűntudatom nekem sincs:)
Jó éjt, holnapra jó munkát:)!
Sziasztok!
Ma, amit csak lehetett elrontottam. Csoki tojás, csokinyuszi, túrótorta... De letekertem 30km-t, talán egy kicsit szépített, de ha nem, holnaptól beszigorítok:) Bár kellene, de nincs bűntudatom:)) Tényleg jól esett!
Na, mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat!:)
Szia!
Ha ezt alátámasztanád saját tapasztalatokkal, akkor nem tűnne talán rosszindulatú okoskodásnak. Másrészt pedig valakit lebutázni így ismeretlenűl, végtelen bunkóságra vall.
Lehet vitatkozni dolgokon, tapasztalatokat cserélni, észérvekkel alátámasztani a hozzászólásokat,csak ne ebben a stílusban, mert erre itt senki nem kiváncsi....
Szerintem.
Szép estét!
Sziasztok Csajok!
Remélem mindenkinek jól telt ez a húsvéti nap, mégha nem is volt olyan jó az idő ..
Látom akadt megint egy nagyon hozzáértő személy, aki meg akarja magyarázni, hogy mennyire hülyék vagyunk. Persze arra nem gondolt, hogy elmagyaráza milyen alapon okoskodik, biztos nagy tapasztalattal rendelkezdik a 90 napos fogyókúra terén, nem pedig csak beszél a levegőbe ...
De ... ha a saját bőrén tapasztalta meg, hogy mennyire rossz ez a diéta, és "szétcseszte a szervezetét"; hogy az ő szavaival éljek, akkor valamit nagyon rosszul csinált.
Én is végig csináltam -mint tudjátok -,ezt a diétát, 57,5 kg voltam mikor abbahagytam. Ennek már egy hónapja. Ezzel a diétával gyakorlatilag életmódot váltottam, továbbra is tartom a gyümölcsöt reggelire, a heti egy gyümölcsnapot, és este 6 után nem eszem, de azonkívűl mindent megeszek amit megkívánok. persze rendszeresen mozgok, zumbázok és kangoozok. És az elmúlt egy hónap alatt egy deka sem jött vissza, a közérzetem jobb mint valaha, jól érzem magam a bőrömben, és nem érzem , hogy szétcsesztem volna a szervezetemet ...
Szóval csak annyit tudok mondani kedves pillangó, hogy itt mindenki tisztában van azzal, hogy mit miért csinál, és nincs szükségünk a "jó" tanácsaidra..
Főleg meg arra nincs szükségünk, hogy így ismeretlenül lebutázz itt bárkit. El lehet mondani a véleményedet, csak mondjuk alá kéne támasztani saját tapasztalatokkal, és akkor lehet, hogy szívesebben vennénk, a most csak rosszindulatú okoskodásnak tűnő hozzászólásaidat ...
Szép estét!
Érdemes elolvasni a Testkontroll című könyvet. Az is az ételek szétválasztásáról szól, miért nem jó keverni a fehérjét a szénhidráttal.
Ha csak 1féle étel van a gyomorban, sokkal könnyebb az emésztés.
Nem tudom "tudományosan" megfogalmazni, de le van írva.
Szia Pillangò.
En egyenlore kezdo vagyok, tehàt sok tapasztalattal nem birok mèg. Nem tudom mire alapozod a tènyeket amiket irsz. Biztosan meg vagy gyozodve ròla, ès nem rossz szàndèk vezet tèged abban, hogy itt irsz.
Amit èn hozzà tudok fuzni a dologhoz, hogy csak fèlig tartom be a szabàlyokat pàr hete, de sokkal mozgèkonyabb vagyok, konnyebben àllok neki a dolgoknak, nem èrzem magam nehèznek. Ez a legjobb szo rà. A màsik hogy èn nagyon sokat szenvedek a gyomorègèssel. Amiòta csinàlom, ez immàr hàrom hete, nem èg a gyomrom abszolut. Nem tudom hogy a diètànak koszonheto-e vagy csak màs dolog jàtszik kozre.
Azt se tudom te kiprobàltad-e. Oszintèn megmondom nem is izgat. A lènyeg, hogy èvek òta eloszor nem arra èbredek fel èjjel, hogy ègnek a beleim ès hànyni tudnèk ugy fàj.
Szerintem màr csak emiatt is megèri a dolog.
Kellemes napot ès ebèdet mindenkinek.
Szia!
Visszajelzés van a munkátok során? Sikerült megmenteni a babákat?
Ma megálltam, nem mérlegeltem, majd szerdán, de ma szénhidrát, és minden süteményt végigkóstolok:)
Szép napot mindenkinek, használjátok ki a mai napot!
Örülj neki, Kedves!
Akkor maradj próféta a saját házadban:)!
Hagyj minket békén a saját butaságunkban!
Mottóm: "Hülyékkel nem vitatkozunk!"
Tedd magadévá, én a vitát befejeztem!