Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos diéta 2012. január 1-től fórum

90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
2019. b235ac96d5 (válaszként erre: 2016. - Turkkati)
2012. ápr. 10. 21:09

Ügyes vagy!!!!

Küldöm a tornaszorgalmat!+++++++++++++++:) :D

2018. bummelka (válaszként erre: 2017. - Turkkati)
2012. ápr. 10. 21:01
Én most értem haza a tornáról.Heti 2x van az óvoda tornatermében,ma 16-an voltunk.Meg is jegyeztük,hogy valószínüleg sok a bűne mindenkinek,húsvét elött nem voltunk ennyien.Nekem holnap 12 órás müszaéomban keményítőnap lesz,zöldbab főzelék lesz, a húgom által készített kölesfasírttal.Ma eny kicsit bűnbe estem,mert délután ettem anyukám isteni gesztenyetortájából,de legalább öt óra elött,és utána elmentem tornára.Nekünk egy tanárnő tartja,ez nem aerobik,hanem calanaticstorna.A korosztály és a súlycsoport is ilyen mint én,mindenki addig csinálja amíg bírja.Én erre már 6 éve járok,persze ahogy a munkabeosztásom engedi.Mindenkinek jó éjszakát és szép napot holnap.Megyek aludni lassan mert 5-kor kelek reggel!!
2017. turkkati
2012. ápr. 10. 20:47

Zsebibabus 1 kis tornaszorgalmat küldhetnél.

A fogyás szépen megy, de a mozgást újrakezdeni olyan nehéz:(

Lusta vagyok:(

2016. turkkati
2012. ápr. 10. 20:40

Sziasztok!

Ma gyümölcsnap, egyáltalán nem vagyok éhes, nem is vacsoráztam.

Pedig a család ette a finom krumplisalátát, fasírttal, sült hússal, a lányom meg hozott még 2féle sütit.... nem is kívánom:)

A másfél liter citromos víz lement délelőtt, a másik 1,5 l ásványvíz délután, jól vagyok:)

2012. ápr. 10. 20:25

Sziasztok!

Mindenki ennyire elfoglalt? Még a végén unalmamban enni fogok! Hahó!!!

2014. b235ac96d5 (válaszként erre: 2010. - Bummelka)
2012. ápr. 10. 15:00

Hát, tudod, van néhány terület, ahol nem tudnék dolgozni. Az egyik az egészségügy. Ezt nem bántásnak, inkább elismerésnek szántam:))) Azt a terhelést, ami ott van, egyszerűen se fizikailag, se érzelmileg nem bírnám. Szoktam is mondani, hogy 1 hét után, betegebb lennék a betegtől. Valószínűleg azért, mert nagyon empatikus vagyok és nemcsak átérzem, hanem szinte át is veszem mások érzéseit, bánatát, "fájdalmát". Ha pedig nem tudok azonnal, megnyugtatóan segíteni, az számomra rettenetes. Na, szóval "suszter maradjon..." hát maradok:DDD

Nekem is laza napom van:)))

Keményítő nap: kelkáp. főzelék, feltét nélkül.

Soha nem szerettem, most sem imádom, de megeszem:)

Mindenkinek további szép napot!

2013. b235ac96d5 (válaszként erre: 2011. - Anitaklara)
2012. ápr. 10. 14:51
Szívesen!:DDD
2012. b235ac96d5 (válaszként erre: 2009. - Bummelka)
2012. ápr. 10. 14:50
Szia! Hát, ha nem emelkedett a súlyod, az már siker!:DDDD De, ahogy olvaslak, szerintem igenis tartottad a "menetrendet" :D
2011. Anitaklara (válaszként erre: 2008. - B235ac96d5)
2012. ápr. 10. 13:12
Koszonom Zsebibabus!!!!
2010. bummelka (válaszként erre: 1992. - Turkkati)
2012. ápr. 10. 12:09
Nekünk az a jó ha nincs visszajelzés,mert általában ha baj van csak arról tudunk.Nem érnek rá az orvosok-nővérek a visszajelzésre,egy-egy orvos két-három osztályon is ügyel.Ha hívni kell őket néha alig találjuk meg,mert egyik osztályon már nincs,másik osztályon még nincs.Mobilon meg nem hívhatjuk,mert drága,az időnk ami erre megy el nem az!Én ilyenkor teljesen egyedül vagyok,enyém a felelősség mindenért ami adódik,meg telefonon tarthatom a kapcsolatot a saját orvosainkkal,de tulajdonképpen majdnem mindent magam kell,hogy megoldjak.Nem is marad meg mindenki ezen a pályán,aki nem bírja ezt a terhelést az lemorzsolódik.
2009. bummelka
2012. ápr. 10. 11:07
Szép napot mindenkinek!Én az elmúlt két napban nem tudtam tartani a húsvéti vendégjárás miatt a napokat,de ma ráálltam a mérlegre és most is 82-t mutatott,vagyis nem híztam.Igaz volt egy átdolgozott szombat és vasárnap éjszaka benne,5 után pedig egyik nap sem ettem,és még éjszaka is megittam 1,5liter ásványvizet,úgy tűnik hatékony volt.Nekem ma fehérjenapom van,ehetek maradék sonkát,tojást zöldsalátával(és mégcsak nem is bűnözök!!)este megyek tornára,kemény egy óra lesz.Ma többször jövök majd,mert itthon vagyok és nem tervezek semmit,pihi lesz!Mindenkinek kitartás a munkahelyeken,már majdnem meg van a fele!!!
2008. b235ac96d5 (válaszként erre: 2007. - Anitaklara)
2012. ápr. 10. 10:28

www.mindmegette.hu

Nagyon sok jó reci van, napokra lebontva:)

2012. ápr. 10. 10:24
Kemènyito napra hol talàlok recepteket? Koszi.
2006. b235ac96d5 (válaszként erre: 2005. - B235ac96d5)
2012. ápr. 10. 10:18
Még ezzel a kis éjszakai pillangóval kapcsolatban is:))))
2012. ápr. 10. 10:16

Sziasztok! Gyönyörűen süt a nap:)))

Legyen sikeres, szép és boldog napotok!:)))

A naplómban feltettem az ígéretem:)Majd igyekszem észben tartani:)))

2012. ápr. 10. 07:18
Szèp reggelt az osszes eltokèlt ès kitartò forumozònak!
2003. turkkati
2012. ápr. 10. 07:02

Jó reggelt!

Új erővel az "álomsúlyért"!

2002. katia
2012. ápr. 9. 23:16
Én mentatortát csináltam, nagyon jó lett! Jó éjt!
2001. turkkati
2012. ápr. 9. 21:55

Én is adtam neki rendesen:(

A lányom 8 órakor küldött 1 adag friss krémest, még megkóstoltam jó lett-e. Igen:))

Holnap gyümölcsnap, de a mérlegre csak a következő gyümölcsnap után állok:)

Bűntudatom nekem sincs:)

Jó éjt, holnapra jó munkát:)!

2012. ápr. 9. 21:48

Sziasztok!

Ma, amit csak lehetett elrontottam. Csoki tojás, csokinyuszi, túrótorta... De letekertem 30km-t, talán egy kicsit szépített, de ha nem, holnaptól beszigorítok:) Bár kellene, de nincs bűntudatom:)) Tényleg jól esett!

Na, mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat!:)

1999. 79867ac860 (válaszként erre: 1977. - Pillangó86pillangó)
2012. ápr. 9. 21:42

Szia!

Ha ezt alátámasztanád saját tapasztalatokkal, akkor nem tűnne talán rosszindulatú okoskodásnak. Másrészt pedig valakit lebutázni így ismeretlenűl, végtelen bunkóságra vall.

Lehet vitatkozni dolgokon, tapasztalatokat cserélni, észérvekkel alátámasztani a hozzászólásokat,csak ne ebben a stílusban, mert erre itt senki nem kiváncsi....

Szerintem.

Szép estét!

2012. ápr. 9. 21:36

Sziasztok Csajok!

Remélem mindenkinek jól telt ez a húsvéti nap, mégha nem is volt olyan jó az idő ..

Látom akadt megint egy nagyon hozzáértő személy, aki meg akarja magyarázni, hogy mennyire hülyék vagyunk. Persze arra nem gondolt, hogy elmagyaráza milyen alapon okoskodik, biztos nagy tapasztalattal rendelkezdik a 90 napos fogyókúra terén, nem pedig csak beszél a levegőbe ...

De ... ha a saját bőrén tapasztalta meg, hogy mennyire rossz ez a diéta, és "szétcseszte a szervezetét"; hogy az ő szavaival éljek, akkor valamit nagyon rosszul csinált.

Én is végig csináltam -mint tudjátok -,ezt a diétát, 57,5 kg voltam mikor abbahagytam. Ennek már egy hónapja. Ezzel a diétával gyakorlatilag életmódot váltottam, továbbra is tartom a gyümölcsöt reggelire, a heti egy gyümölcsnapot, és este 6 után nem eszem, de azonkívűl mindent megeszek amit megkívánok. persze rendszeresen mozgok, zumbázok és kangoozok. És az elmúlt egy hónap alatt egy deka sem jött vissza, a közérzetem jobb mint valaha, jól érzem magam a bőrömben, és nem érzem , hogy szétcsesztem volna a szervezetemet ...

Szóval csak annyit tudok mondani kedves pillangó, hogy itt mindenki tisztában van azzal, hogy mit miért csinál, és nincs szükségünk a "jó" tanácsaidra..

Főleg meg arra nincs szükségünk, hogy így ismeretlenül lebutázz itt bárkit. El lehet mondani a véleményedet, csak mondjuk alá kéne támasztani saját tapasztalatokkal, és akkor lehet, hogy szívesebben vennénk, a most csak rosszindulatú okoskodásnak tűnő hozzászólásaidat ...

Szép estét!

1997. b235ac96d5 (válaszként erre: 1996. - Turkkati)
2012. ápr. 9. 17:12
Na, ezt kellene olvasnia a kis pillangónak! De lehet, hogy csak írni tud? :DDDD
1996. turkkati
2012. ápr. 9. 16:46

Érdemes elolvasni a Testkontroll című könyvet. Az is az ételek szétválasztásáról szól, miért nem jó keverni a fehérjét a szénhidráttal.

Ha csak 1féle étel van a gyomorban, sokkal könnyebb az emésztés.

Nem tudom "tudományosan" megfogalmazni, de le van írva.

1995. b235ac96d5 (válaszként erre: 1994. - Anitaklara)
2012. ápr. 9. 12:58
Szia! Ha titkos naplót vezetsz, akkor csak az fogja látni, akinek megengeded. De úgy is beállíthatod, hogy mindenki lássa, de nem engedsz hozzászólást és úgy is, hogy mindenki lássa és hozzá is szólhat. Ez rajtad múlik.:)
2012. ápr. 9. 11:50
Egy kèrdès. A naplòt azt majd làtni fogja mindenki ha neki àllok vezetni?Segit valamit ha vezetem amugy?
1993. Anitaklara (válaszként erre: 1988. - Pillangó86pillangó)
2012. ápr. 9. 11:47

Szia Pillangò.

En egyenlore kezdo vagyok, tehàt sok tapasztalattal nem birok mèg. Nem tudom mire alapozod a tènyeket amiket irsz. Biztosan meg vagy gyozodve ròla, ès nem rossz szàndèk vezet tèged abban, hogy itt irsz.

Amit èn hozzà tudok fuzni a dologhoz, hogy csak fèlig tartom be a szabàlyokat pàr hete, de sokkal mozgèkonyabb vagyok, konnyebben àllok neki a dolgoknak, nem èrzem magam nehèznek. Ez a legjobb szo rà. A màsik hogy èn nagyon sokat szenvedek a gyomorègèssel. Amiòta csinàlom, ez immàr hàrom hete, nem èg a gyomrom abszolut. Nem tudom hogy a diètànak koszonheto-e vagy csak màs dolog jàtszik kozre.

Azt se tudom te kiprobàltad-e. Oszintèn megmondom nem is izgat. A lènyeg, hogy èvek òta eloszor nem arra èbredek fel èjjel, hogy ègnek a beleim ès hànyni tudnèk ugy fàj.

Szerintem màr csak emiatt is megèri a dolog.

Kellemes napot ès ebèdet mindenkinek.

1992. turkkati (válaszként erre: 1990. - Bummelka)
2012. ápr. 9. 10:26

Szia!

Visszajelzés van a munkátok során? Sikerült megmenteni a babákat?

Ma megálltam, nem mérlegeltem, majd szerdán, de ma szénhidrát, és minden süteményt végigkóstolok:)

Szép napot mindenkinek, használjátok ki a mai napot!

1991. turkkati (válaszként erre: 1988. - Pillangó86pillangó)
2012. ápr. 9. 10:22

Örülj neki, Kedves!

Akkor maradj próféta a saját házadban:)!

Hagyj minket békén a saját butaságunkban!

Mottóm: "Hülyékkel nem vitatkozunk!"

Tedd magadévá, én a vitát befejeztem!

1990. bummelka
2012. ápr. 9. 10:10
Csajok nem kell foglalkozni az ilyen vészmadarakkal!Mindenkinek sok-sok locsolót,hogy el ne hervadjon.Én sajna 4 óráig dolgoztam,sajnos két iker koraszülött babának kellett az éjjel vér.Ilyenkor mindig elszomorodom és örülök,hogy az én drágáim jól vannak.Ma reggel amikor hazajöttem mérlegeltem 81,9 vagyok,nem jöt fel semmi,pedig tegnap nem tudtam tartani a diétát.Igaz 5 után nem ettem semmit és dolgoztam egész éjszaka,valamint megittam két liter ásványvizet éjszaka is.Ma vendégek jönnek,úgyhogy holnaptól újból 90 napos!Mindenkinek szép napot!!!
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook