90 napos diéta 2009.október 5.-től (beszélgetés)
Pénteken, azaz a fehérjenapon töltött tojást szeretnék enni. Úgy gondoltam, hogy a tojás sárgájához keverek egy pici tejfölt, apróra vágott zöldhagymát, és készítek a tetejére öntetet: kevés majonézt adok tejfölhöz. Teflonban átsütök hozzá két karika párizsit.
Ebben a formában hány tojást lehet vajon megenni ebédre, és mennyit vacsorára?
Még egy kérdés: mekkora az ebéd és a vacsora adagja a gyümölcsnap kivételével?
Szia:)
miután te ilyenkor "fordított életet élsz" sztem nyugodtan ehetsz, hiszen nem fekszel le utána aludni:)
Sziasztok.
Most értem haza maunkából.Mai menüm:-2 alma,bolonyai tészta hús nélkül,sport szelet.
Holnap éjjszakára megyek szerintetek szölöt csipegethetek éjjfélig?:)))))
Nem akarok beleszólni, de sztem nem!!
Az már teljesen magába szívta a cukros levet:(
a konzervananász is jó?
persze lé nélkül?
Én az előző 90 napos diéta alatt leszoktam a gyümölcslevekről. Nem ízlenek, nem esnek jól. A cukormentest is úgy érzem, hogy cukros, meg hogy tele van mindenféle mű dologgal... Szóval nekem csak tea, víz és gyümölcs lesz.
Vettem almát, banánt, körtét és őszi barackot. Majd ezeket eszem. Szerintem nem kockázom fel, majd ha eljön az ideje pucolom, szelem és máris hamm, megeszem :)
Ananászt kellene enni, az jó diétánál, de mostanában valahogy nem kívánom.
Én szőlőt és almát fogok enni, meg ha kapnék nem túlérett banánt, akkor egyet abból is.
Vettem egy literes cukormentes gyümölcslét is...és ha nagyon nehéz lesz, lehet, hogy eszek egy marék magot.
És te?
Ki milyen gyümit, és milyen formában?
Kockázva, vagy csak letoljátok?!
Gyümilé?
Én túl vagyok a vacsin, azaz a kakaós csigán.:) Hogy milyen finom volt!:) Meg az ebéd is...:)
Nnna...legközelebb szilárdat csak másfél nap múlva érzek.:(
Bevallom, kicsit félek a holnaptól....de megpróbálom ráhangolni magam a gyümölcsökre.:)
Én meg most piritottam a grízt:)
én is kajás vagyok, ebédem 15 dkg. pogácsa volt:(
Ti mennyit isztok??
Én egyszerűen nem bírok 1 l-nél többet inni, csak ha nagyon meleg van:(
hogy lehetne magam rávenni hogy több folyadékot igyak?
Sziasztok!
Most pirítom a káposztát a tésztához,nagyon-nagyon éhes vagyok,kopog a szemem.Még nem ebédeltem,de már csak percek kérdése....
Nem tudom, mit egyek??
Most épp kávét iszom (tejeset) utána 2 órán keresztül nem ehetek...
Tényleg, meddig lehet vacsorázni?
Úgy értem, melyik a legkésőbbi időpont??
Ti hány órakor szoktatok?
Jaaaaaaaaa :D Kicsit szét vagyok csúszva :)
A tejcsi az finom, engem eléggé laktat is, neked elég a tejcsi?
:) pruntyike neked ma fehérje napod van? Vagy én most összekavarodtam. Mert ha neked is szénhidrát van, akkor szerintem egy palacsintát ehetsz :)
Én ma még nem nagyon ettem, nem vagyok éhes. Egy narancsot bevágtam, meg most egy kis vaniliás-mandulás sütit. Estére majd eszek egy kis grízes tésztát.
hahóóó
szerintetek meglehet enni egy palacsintát?
tejből van meg tojás is van benne?csak ott a liszt.na valaki ki tudja :)