Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos diéta 2009.október 5.-től fórum

90 napos diéta 2009.október 5.-től (beszélgetés)

❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯
388. moncsicsi83 (válaszként erre: 387. - Krisztacska28)
2009. okt. 8. 19:21

Tudom. Anyu meg kolléganők is ezt mondják, de basszus nekem ennyi elég... Na jó, lesz olyan biztos, amikor többet eszek, de most ez az alma bőven elég volt, még sok is...

Amúgy azóta eszek még kevesebbet, amióta megcsináltam az első 90 napost. Kis adagokat ettem előtte is, de most még kisebbeket és ami érdekes, hogy most is elég...

2009. okt. 8. 19:08
moncsicsi...te nagyon madárétkű vagy...
2009. okt. 8. 19:06

Sziasztok, én is megérkeztem.

Jelentem én ma 2 körül lenyomtam egy almát -alig bírtam megenni- délután meg ettem 3 szem pisztáciát. Valahogy nem voltam éhes, nem kellett kaja, szóval majdhogynem víznapot tartottam :D Igaz víz is csak 1.5 liter körül ment le eddig...

Már nagyon várom a holnapi fehérje napot, már készül is az ebéd ;)

nórika77:

1 szelet kenyér megengedett, szóval szeirntem a zsemle nem gáz :) Kb 1 szelet.

Én szoktam uzsizni is, amikor olyanom van, attól ugyanúgy fogytam előzőleg is.

angyalka1983:

majd azért adsz tippeket, hogy mik váltak be neked a legjobban a receptek közül? Ami tényleg az a nagyon finom volt? :) Jó hétvégét Neked, jövő héten várunk :)

2009. okt. 8. 19:05
Sziasztok!Most értem haza a munkából...Amint olvasom,mindenki kitartott az első gyümölcsnapon:))Ügyesek vagytok!!:)
2009. okt. 8. 19:03
Sziasztok!Lám és élek!!!!:-)gyümi nap
2009. okt. 8. 18:56

Sziasztok!

Nekünk a párommal a következő recept vált be gyümi napra: minféle fajta gyümi összevágva ( alma, körte barack, banán) , rá pici méz- isteni finom! Én mielőtt esze mkicsit megmelegítem mikróban- úgy nem olyan gyers kaja érzés enni! Én is ettem mag magokat, nekem a kesudió a kedvencem! De nem szabad túlzásba esni!!! Ja: ez volt az eddigi lekönnyebb gyümi napom!! :) És már este van! Holnaptól nem lesezk, mert haza utazunk Nógrád megyébe! De majd hétfőn-keddn felzárkózom! Egyébként recept ügyben mindenkinek tudom ajánlani a mindmegettét! Az előző 90 napost mi szinte végig az alapján csináltuk és tuti jó volt! Változatos és finom kaják vannak rajta! Mindenkienk kitartás!

2009. okt. 8. 18:56
Sziasztok! Én ma kezdtema 90 naposat! Fehérjenappal! Ettem egy zsemlét remélem nem gáz!Csak 3 -szor lehet enni 1 nap vagy uzsonnát is be lehet iktatni?Holnap keményitő nap! Paprikás krumplit tervezek sok savanyúval!
2009. okt. 8. 18:15
Én most már eléggé szenvedek...Nem kívánok már semmi gyümölcsöt..
2009. okt. 8. 18:12

Én 4 óra körül kezdtem éhes lenni....fél 6-kor ettem egy marék mandulát. Sikerült a nap folyamán nem vétkeznem, és ennek nagyon örülök!:)

De azért nem olyan könnyű ez a nap...szerintem.

2009. okt. 8. 17:18

Sziasztok!!

Kinek hogy ment eddig a gyümi-nap??!!

378. 900359ee3d (válaszként erre: 376. - Jonzi)
2009. okt. 8. 15:34
Lehet, de ajánlatos a cukor nélkülit venni...
377. 900359ee3d (válaszként erre: 375. - Mimike23)
2009. okt. 8. 15:33

Sziasztok!!

Bármikor ihatsz tejeskávét (én úgy tudom) csak elötte-utána 2 órán keresztül semmit!!

Én minden nap min. 2 tejeskávét iszom:)

Eddig nem volt vele semmi gond!!

Most is épp azt iszom...

376. jonzi
2009. okt. 8. 13:47
rostosat lehet inni gyüminapon?
2009. okt. 8. 13:08
Szerintetek ha én ugy hajnali 4 körül megiszok egy jó tejes kávét, azt már lehet?
2009. okt. 8. 13:07

Sziasztok lányok!

Nekem nincs gondom eddig amai nappal igaz én csak most eszem az első almámat,mert dolgom volt és eddig csak futkoztam.De jó is,hogy igy jött ki a mai nap,mert éjjszakás leszek és igy ugyis ki kell,hogy huzzam reggel 7 óráig igy a vacs majd jó késön fog lenni.

373. jonzi
2009. okt. 8. 13:04

egészjól megy eddig ez a gyüminap, megvolt már a reggeli, most meg ebédre volt 2 körte, meg most csipegetek egy kis szőlőt.Vacsira jöhet 2 alma.

Én ha kaját látok, amit nem ehetek meg, akkor mindig mondogatom magamnak: nem szabad, nem lehet, nem jó!!!!!

Eddig bevált, ha a mai napot túlélem, akkor menni fog a többi nap is!!!!!!!

Hajrá csajok! Kitartás! Kibírjuk!

2009. okt. 8. 12:57
Én is most csipegetem a szőlőmet, és eddig egész jól bírom. Az egyik kolléganőm hozott nekem egy szelet kakaós kalácsot, de erős voltam, a kalács meg guszta, és eltettem a lánykámnak uzsira.:)
371. Ritu_25
2009. okt. 8. 12:30

Sziasztok!

Én éppen most ebédelek. 2 db almát és 2 db banánt apróra vágtam. Már csak a látvány miatt is megéri gyümölcs napot tartani, annyira guszta lett, hogy a kollégának csorog a nyáluk :-).

Olyan délután 2 és 3 körül szintén elfogyasztom ugyanazt a mennyiséget, mert később nem lesz rá módom, mert megyek a Széchenyi fürdőbe:-)

2009. okt. 8. 08:30
Sziasztok!Sok sikert mindenkinek mára!
2009. okt. 8. 08:07

Sziasztok, én is itt vagyok. Vártam már ezt a napot, kíváncsi vagyok, hogyan bírom, bírjuk végig csinálni!

Hajrá csajok, menni fog! Sok sok finom gyümike tele vitaminnal. Azért én rá szoktam segíteni. Magnéziumot meg C-vitamint szedek, azt olvastam is valahol, hogy segít a fogyókúránál a szervezetnek...:) Szóval én pluszba ilyet mindig bedobok reggel!

streamline: Nem lesz gond, nyugi. Max ha nagyon lelkiismeretfurdalásod van, akkor ma tornázz fél órácskát és dolgozd le azt az este 10 órás rosszalkodó ördögöt és ajándékát!

Na majd estefelé jövök!

Szép napot és kitartást mindenkinek!

2009. okt. 8. 07:30

Jó reggelt mindenkinek!!

Megigértem, hogy nem fogok hazudni sem nektek, sem magamnak. Olyan még nem volt, hogy ennyire az elején "vétkeztem" volna...

Tegnap este, pedig nem is voltam éhes, megettem vagy 6 db. krumplis pogácsát:( este 10-kor!!

Remélem, nem lesz baj, és itt most ünnepélyesen megigérem magamnak, hogy nem lesz több ilyen!!!

Le kell mennie annak a 10 kg-nak!!

2009. okt. 8. 06:38

Jó reggelt mindenkinek!

Kitartást kívánok minden kedves fogyistársamnak a mai naphoz:-)

2009. okt. 8. 06:16

Jó reggelt, lányok!

Gyümölcsnapra virradtunk! :)

Menni fog, végig tudjuk csinálni!

Ma egy rakás vitaminnal ajándékozzuk meg a szervezetünket, amiért nagyon hálás lesz nekünk.

És a gyomrunk is táncot fog járni örömében, mert ma kap tőlünk egy pihenőnapot; kevés dolga lesz...nekünk pedig marad energiánk!

Szép napot mindenkinek!

365. moncsicsi83 (válaszként erre: 364. - Krisztacska28)
2009. okt. 7. 22:37

:) barátnőmmel épp most beszéltünk skype-on, ő is kezdte velünk és ő is adott jó kis receptet fehérje napra. Komolyan elbizonytalanodtam, hogy vajon mit is csináljak :D

Na jó maradok az eredeti tervnél, mert ma vettem gombát :)

2009. okt. 7. 22:06

Most értem haza egy kis táncolásból,mert ugye egy kis mozgás mindenkinek kell...:)))Ahogy visszaolvastalak benneteket,eléggé készültök a holnapi napra..:)Ennyi fajta-féle gyümölcsel könnyebb lesz átvészelni a holnapot...

Meg jó ötleteket adtok fehérje napra is.Kár,h nekem ma volt az...

363. moncsicsi83 (válaszként erre: 362. - Moncsi654)
2009. okt. 7. 21:11

Én bevallom még nem nagyon ettem töltött tojást. Talán egyszer húsvétkor párom anyukája csinált és akkor...

Na ki kell majd próbálnom :)

2009. okt. 7. 21:01

Köszi, Moncsicsi...szóval kettő, egy. Szerintem is elég lesz a párizsi mellé kísérőnek.:)

Már alig várom, nagyon szeretem a töltött tojást!:)

361. moncsicsi83 (válaszként erre: 358. - Moncsi654)
2009. okt. 7. 20:58

Hm.. Ez jól hangzik. Lehet nekem is ki kellene majd próbálni? A receptet lenyúltam :) utólagos engedelmeddel...

Az adagok szerintem mindenkinél másmilyenek. Nekem a kolléganőim azt mondják, hogy madárétkű vagyok, fele annyit sem eszem mint ők és már tele is vagyok. Nekem 1 tojás szerintem bőven elég lenne ha párizsit is eszek hozzá. Mondjuk ebédre 2, vacsira 1? :)

Nekem a pénteki ebédem az alufóliában sült gombás csirkecomb lesz, a vacsit még nem tudom, mert a szüleimnél vacsorázunk, de anyunak kiadtam, csakis húst eszek :)

360. moncsicsi83 (válaszként erre: 356. - Kriszta71)
2009. okt. 7. 20:55

Én is kíváncsi leszek a mérlegelésre, hogy vajon mit mutat a mérleg, habár félek is tőle. Addig még bakker ki kell bírni 5 napot :D Messze van ez még csajok, habár szerintem gyorsan el fog telni az idő.. Lassan azt vesszük majd észre, hogy vége a 90 napnak :D

Ennyi gyümölccsel biztosan ki fogod bírni, sőt változatosan kajcsizol, ez jó :)

359. moncsicsi83 (válaszként erre: 352. - Mimike23)
2009. okt. 7. 20:53
Na közbe én meg elkalandoztam. Szerintem is ehetsz nyugodtan, hiszen neked az éjfél olyan, mint nekünk a dél, nemde? :)
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook