Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos április 1-től fórum

90 napos április 1-től (beszélgetés)

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
2009. máj. 19. 22:44

De leírom. Vettem egy kilós fagyasztott tengeri hal filét. Kiolvasztani elfelejtettem:) Így meleg vízben olvasztottam, kb. 4 perc alatt:)

Egy halszeletre egy gerezd fokhagymát nyomok és beledörzsölöm mindkét oldalába. A szeleteket tejbe áztatom és a hűtőbe teszem (most csak egy órát áztak, de ez is elég volt). Ha letelt az idő, lecsöpögtetem róla a tejet és fűszerezem (nem tudom, van-e halra való, de én grillfűszert használtam). A fűszerezésnél először grillfűszert szórok rá és beledörzsölöm, majd egy kis sót szórok mindkét oldalára, majd egy kis citromlével lelocsolom és beledörzsölöm.

Egy szelet halat sütök egyszerre. Felolvasztok egy evőkanál vajat/margarint, két-két percig párolom fedő alatt a hal mindkét oldalát, majd megpirítom. Lehet nem 4 perc, hanem 6:)

Ennyi.

Hal-->fokhagyma+tej-->Hűtő-->lecsöpögtet-->fűszerkeverék+só+citromlé ->>margarin-->párol+pirít

Nagyon fincsi volt:)

493. zsuzsa16 (válaszként erre: 492. - Mandulaszem)
2009. máj. 19. 22:20

ha már így elkezdted, nem írnád le ennek a halnak a receptjét?? :-) köszi

ja, sokkal egészségesebb is a húsnál, gyorsabb is, én is imádom!

492. mandulaszem (válaszként erre: 491. - Zsuzsa16)
2009. máj. 19. 22:11
A halat én is imádom. És ez még gyorsabban kész van mint egy melegszendvics. :) Kb. előtte 2 órával kell rá szánni 3 percet, sütés előtt 2 percet és a sütés 4 perc kb:) Úgyhogy nem értem, miért ragaszkodik mindenki a húshoz:)
491. zsuzsa16 (válaszként erre: 490. - Mandulaszem)
2009. máj. 19. 22:07

szia

nagyon finomakat főzöl!! az édes-savanyú husi nagyon finom, már régen ettem. ez a halacska is finom lehetett, én imádom a halat, nagyjából minden második, harmadik fehérjenapomon halat sütök :-)

napozzál csak, barnábban jobban nézünk ki :-)

2009. máj. 19. 21:12

Hm, hát most az a helyzet, hogy kétfélét kell mindig főznöm, mert én főzök a tesómra is, aki húst hússal eszik. Így ma neki csináltam édes savanyú husit, magamnak pedig fokhagymás tengeri halat (isteni volt) salival (paprika, retek, saláta, hagyma, fokhagyma, ecet, só, bors). Persze tesóm ezt is befalta:)

Holnap párolt zöldség lesz krumplival.

Huh én is elég fehér vagyok, de lassan én is megpróbálok napozni...csak rengeteg a bogár és zavarnak.

489. zsuzsa16 (válaszként erre: 486. - Tina82)
2009. máj. 19. 19:34

Tina, ért valamit a napozás?? hétvégén nagyon jó idő lesz, nekem is kéne napozni, szoliba szoktam menni, de az nem elég :-)

holnap megint megyek a szőlőbe, úgyhogy a keményítőnapomnak annyi, de sebaj! holnap is csak este tudok benézni, jók legyetek ám!! :-)

2009. máj. 19. 19:29

mandulaszem, mit főztél ma??

én most jöttem meg a sütésből ... már kezdjük unni. fehérjenap van nekem, délután megettem 2 szelet göngyölt húst finom füstölt sajtot, sonkát, mustárt tettem bele (lehet, h a két szelet sok, nem tudom ... ) jégsalival, vacsit már nem eszek, nincs kedvem tojást sütni se, meg már mindjárt indulok futni :-) ja, délután ettem cseresznyét :-)

Tina, a vajkrém az jó szénhidrátnapon?? én még nem is ette így, h vajas kenyér és rá a zöldségek, holnap után lehet kipróbálom! :-)

2009. máj. 19. 17:14
Uhh milyen finomakat főztem ma:) Most ebédelek. Későn keltem:(
486. Tina82 (válaszként erre: 485. - Zsuzsa16)
2009. máj. 19. 11:43

Szia!

Nos, bár jól vizsgáztam, nem mondom azt, hogy tudok sütni, ha nagyon mgerőltetem magamat habos tortát is csinálok, de nem is szeretek sütni!

Alig várom a holnapi napot! Gyümi! Eper! Alma meg alma meg alma....

Most értem haza éhes voltam, mert nem reggeliztem, és ettem egy vajkrémes szelet kenyeret salival, ubival, retekkel! Elég is volt! Szerintem vacsira ugyanez lesz...délután megyek anyumékhoz és kifekszek napozni a kertbe! Hátha lenne egy kis szinem!

Te mit ettél ma?

485. zsuzsa16 (válaszként erre: 484. - Tina82)
2009. máj. 18. 21:59

nem szoktam és nem is tudok és nem is akarok megtanulni sütni, csak egy rokonoméknál esküvő lesz és sütnek és segíteni kell, felverni a habot, kimérni a hozzávalókat, tojásokat szétválasztani, ilyeneket azért én is tudok, ha más nagyon nem is ... :-) nem nagyon szeretem a sütiket, így simán kibírom, tegnap a szénhidrát napomon azért ettem párat, a kókuszosakat szeretem.

gondolom, Te tudsz sütni :-)

kevés lehetett a reggeli, v miért kerülgetett az ájulás?? ma elég meleg is volt, azért ájulásig ne koplaljunk!!! olyan szar a gyomrom, ugye a gyümik meg az alkohol ... morog össze-vissza ... :-(

ááááááááááá, eper, annyira finom!! :-)

484. Tina82 (válaszként erre: 483. - Zsuzsa16)
2009. máj. 18. 19:41

Szoktál sütni? Az jó! Hogy bírod ki ilyenkor, hogy ne egyél belőle?

Isteni lett az ebéd, úgy érzem sokat ettem, most először volt, hogy annyira éhes voltam, hogy majdnem elájultam, pedig én nem szoktam éhes lenni...fura!

Én is epret akarok!!!!!!!

2009. máj. 18. 19:10

sziasztok

nekem gyüminap van, eper és alma jött felváltva

na, ma is voltam sütni a lakodalomra, 3-4 likőr megint lement :-(

Tinám, finom lett az ebéded??

482. Tina82
2009. máj. 18. 12:02

Helló csajok!

Nos, ma keményítő napom van, olyat csinálok, hogy hagymakarika, krumplikarika, paprika, paradicsom, eszt olajon megpirítom így együtt, kicsit öntök rá vizet, só, bors, petrezselyenzöld, fedő, és kész. Most fő még...nyammmm mellé persze lesz sali, fürtös ubi, paradicsom, retek, kukorica!

Már alig várom!

Nektek gyümi nap van? Láttam már van aránylag olcsón eper, holnap után biztos veszek!

2009. máj. 17. 19:12

sziasztok

szénhidrát nap van, néhány pogit ettem 1 körül ebédre, az előbb meg 2 adag fagyit, na meg délután epret, meg süteményt. eléggé tele vagyok, lehet, h nem kellett volna ennyit ... de most már mindegyj.

holnap meg jönnek a gyümik ...

Tinám, a mai menüd nagggggggyon finom lehetett, irigyellek!! :-)

sok sikert anyukádnak!!! ügyesek vagytok! puszi :-)

480. Tina82
2009. máj. 17. 14:36

Sziasztok!

Nekem fehérjenap van, sült csirkecomb van, fejessalival és paradicsommal! Isteni volt!

Képzeljétek, az én anyucim is nekiállt máról, neki csak 4 kg feleslege van, de az a pociján! 59 éves lesz, csodásan néz ki, még most is, és együtt edz velem! Olyan büszke vagyok rá!!!!

2009. máj. 17. 12:52

Sziasztok!

Hú olyan finomat vacsiztam tegnap. Barátnőmnél voltm, sült krumpli volt párolt zöldséggel. És meglpődtem, hogy a párolt zöldség mennyire eltelít.

Én sem szoktam enni kenyeret, mert tele van minden rosszal. Inkább kihagyom, ha tudom.

478. wanda2 (válaszként erre: 477. - Zsuzsa16)
2009. máj. 17. 07:45
Köszi a választ:)
477. zsuzsa16 (válaszként erre: 476. - Wanda2)
2009. máj. 16. 19:15
fehérjenaphoz írja, h 1 szelet kenyér megengedett, de elhagyásával eredményesebb a diéta. keményítőnapon is ez van, szénhidrátnapon meg lehet enni. tehát elvileg csak gyüminapon nem. én ritkán eszek kenyeret, nem nagyon hiányzik. bár, már volt olyan fehérjenap, amikor vacsira szendvicset csináltam.
476. wanda2 (válaszként erre: 473. - Zsuzsa16)
2009. máj. 16. 15:57

Kenyeret csak egyszer lehet enni a 4 napos periódus alatt?

Én minden nap szoktam (kivéve a gyümit). Hát ezért nem mennek a kilók ...

475. Tina82
2009. máj. 16. 14:05

Sziasztok csajok!

Nos, az avonból én az Avon Solutions maximum body makeover krémet használom, ami terhességi csíkok és narancsbőr elleni krémzselé. Ebből a fajtából van spray is, ami feszesít!

Köszi, megnyugodtam, hogy nem ettem sokat, és nem lett tőle bajom!!!!!! Lehet a helyes táplálkozással elmúlt volna? Boldog vagyok! Megint stagnálok kicsit, maradt a 20 kg egyelőre!

Jó nektek krumpli, sali....irigykedek, nekem marad az alma, alma, alma, aszalt barack kb 5 szem, banán chips kb 10 db, pár szem mogyi, és lassan mehetek edzeni megint 1,5 óra bbbbbrrrrr, ma nem akaródzik!

2009. máj. 16. 13:03

Ok, akkor nem aggódom a kenyér miatt.:)

Nekem most sül a sültkrumpli. Kicsit sokat aprítottam fel, kénytelen vagyok megsütni. Biztos el fog fogyni, vagyunk elegen.

Salit is kéne csinálnom, de lusta vagyok:)

Az Avonból konkrétan melyik krémet vegyük meg?:)

2009. máj. 16. 11:46

szép napot!

mandulaszem, ez a kis kenyér belefér, fehérje napod volt, nem?? úgy írja a diéta, h lehet egy szelet kenyeret enni. vagyis, most látom, h ezt már ma etted, keményítőnapon ... nem baj, most már ne ezzel foglalkozz!!

én megettem reggelire 7-8 epret, olyan finom!!! most fől a krumpli, egyszerű héjában főtt krumplit fogok enni, egy kis salival. délután megyek vezetni, viszek majd epret csipegetni :-)

köszi, Tina, nekem is keresni kéne vmi krémet, Avon újság már hónapok óta nem volt a kezemben, majd megnézem a neten, h mik vannak.

na, mi van a lisztérzékenységgel???

nem ettél sokat, 1 szelet kenyér, 1 pogi, sali ez abszolút nem sok!!!

2009. máj. 16. 07:40

Hát nem lesztek rám büszkék, bűnöztem:(

Este beszélgetős bulizgatás volt itthon a barátokkal, reggel 3 körül mentek el. Éhes voltam. Ittam sok-sok vizet. Fájt a gyomrom továbbra is. Ittam egy kis tejet. Még mindig fájt. Megettem egy banánt és még mindig fájt. Így hát 6.30kor (3 óra szenvedés után) megettem a magos rozskenyér sarkát egy kis kőrözöttel.

Már nem fáj:)

Ez a 6. napom és ez volt az első alkalom, hogy kenyeret ettem....talán belefér.

Nagyon jó idő van, megyünk is a nagymamához.

2009. máj. 16. 00:01

Jók az avonos krémek? Én annyira lusta vagyok, testápolót sem használok csak 1 évben 3x kb, amikor szükséges.

Huh én megittam egy csomó tejet. Csináltam tejes kávét, de kb. 1,5 dl után úgy éreztem, hogy kipukkadok. De elkortyolgatom még a maradékot.

Sport...ugróköteleztem versenyszerűen kb. 6 évig. Nagyon szerettem:)

470. Tina82
2009. máj. 15. 20:52

Szia Zsuzsa!

Ez itt a reklám helye : Avon-os krémet használok...a csíkokra. Van ott is több fajta, ja meg persze extra feszesítő testápolót! Van it minden!

Én ma ettem reggel 1 almát, ebédre i pogit+ 1 szelet vajas kenyeret salátával és paradicsommal, vacsira ugyanez volt, csak kenyér nélkül, de paradicsom volt, mert imádom!

ÉÉÉÉÉÉÉssssss nem ment a hasam!!!!! Mintha elmúlt volna a liszt érzékenységem! Majd holnap reggel úgyis kiderül, ha akkor sem lesz semmi bajom!

Én is mozogtam! 1 óra bicaj + B.Alexandra! Tök jó volt, 1 óra és 45 perc volt, kinyúltam!

Nyugtass meg, hogy nem ettem sokat, valamiért bűntudatom van, párom szerint hülye vagyok :)

Holnap vezeklek gyümi nap lesz, alma, meg alma, meg alma, meg aszalt banán, barack, és sótlan mogyoró.

Bűnözésmentes hétvégét!

2009. máj. 15. 19:51

helllllo lányok :-)

Tina, milyen krémet használsz a csíkok ellen??? nekem is kéne vmi, bár most annyira nem látszanak, mert a szoliban jól megsültem :-)

ja, a ruháim nagyok, a nadrágjaimat viszem a varrónőhöz, h vegye be az oldalukat, most meg a rövid újjúkból is válogattam, h miket viszek el. már kisebbeket kell venni, ez tök jó!! :-)

halat grilleztem, salátával, háááááááááát ez az egyik favorit nekem!!! :-) de ma megittam 5-6 pohár csokilikőrt ... egy rokonomnál voltam sütni lakodalomra és már reggel 8 után a likőrrel keztük ...

mindjárt indulok futni! jók legyetek!

468. Tina82 (válaszként erre: 467. - Mandulaszem)
2009. máj. 15. 17:08

Használj krémet a bőrödre! Sok fajtát lehet kapni! Én is használok, hogy ne lötyögjön majd, meg a csíkoknak is jó!

Ismerős, hogy milyen a diákélet, én is sokat segítettem anyumnak...

Mit sportoltál? Én hip-hop táncoltam ( hihetetlen ) és nekem a térdem nem bírta, a porc, pár évvel később ( most 2,5 éve ) meg is műtötték, mert csak attól, hogy leguggoltam 1,5 centi híjján ( ezt jól írtam le? ) átszakadt a porckorongom és a mentő vitt be a kórházba! Én is akkor híztam sokat meg a fogamzásgátlótól...Megértelek hidd el!

2009. máj. 15. 15:18
Ja de hozzáteszem, nem a kilókkal van a bajom, hanem azzal, ahogy kinézek. Vállam alig látszik, a derekamra híztam sokat és a bőrömnek is annyi. Comb, popsi is gázos.
2009. máj. 15. 15:17

Hát kb. 15-öt szeretnék leadni. Régen sportoltam, de ahogy abbahagytam, csak jöttek a kilók.

Most nem sportolok, de tervben van. Még bele kell szoknom a kajába. Azért kellett abbahagynom a sportot, mert kikopott a térdem meg a csuklóm, meg volt egy majdnem bokatörésem.

Hébe hóba eljárogattam edzeni terembe, kardiózni meg súlyzózni, de a suli miatt nem volt rá időm. Pedig sokan azt hiszik, hogy a diákoknak mennyi idejük van. Hát kicsit több, de van mit csinálni. Pláne úgy, ha még a háztartást is én viszem.

Barátnőm hívott a Fila-ba, de 1.5 óra utazás oda és 1.5 vissza. Az nekem sok, mert van valami pánikrohamos bajom is, de csak lightos.

465. Tina82
2009. máj. 15. 14:57

Addigra biztos lesz! Nekem volt...Mennyit szeretnél leadni? Sokat? Egy biztos, ne akarj gyorsan fogyni!

Mozogsz is valamit? Mert az segít!

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook