Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos április 1-től fórum

90 napos április 1-től (beszélgetés)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
614. mandulaszem (válaszként erre: 613. - Zsuzsa16)
2009. jún. 4. 22:40

Nem értem miért van ez. Mikor mérlegre álltam, leesett az állam, hogy hogyan lehetek kevesebb, ha nem is látszik. Szomorú vagyok emiatt.....

1 dolgot vettem észre. A kosztümöm nadrágját május első hetén alig bírtam begondolni, 1 hete pedig elég érdekesen állt rajtam, laza volt. Valamint a fenekem és a combom közötti résznél egy jó nagy ránc van....vagyis nem kifejezés...buggyos:)

Mikor kezdted a diétát?

2009. jún. 4. 22:33

ó, köszi, így már tudom olvasni a naplódat :-)

egyforma magasak vagyunk, én is 1.70 vagyok és már közelebb a 70 kg-hoz, mint a 80-hoz!!! én minden nap nézegetem magamat a tükörben, h ez, meg az a ruha hogy áll rajtam ... de én se nagyon veszem észre magamom, h lassan 10 kilóval könnyebb vagyok ...

612. mandulaszem (válaszként erre: 608. - Tina82)
2009. jún. 4. 22:24
Biztos nagyon finom volt. Én még csak egyszer ettem, mikor tavasszal kint voltunk ismerősünknél Olaszországban. Nagyon ízlett. Múltkor láttam a Lidl-ben, de párom nem szereti, neki nem ízlett, így mondta, hogy ne vegyük meg, mert hülyeség. :)
611. mandulaszem (válaszként erre: 609. - Zsuzsa16)
2009. jún. 4. 21:54

Nem hülye kérdés, el van rejtve:)))

Rákattintassz a nevemre, ott interaktivitás fülre és ott pedig Napló: Az én 90 napom.

Szerintetek miért van az, hogyha belenézek a tükörbe, nem látok semmi változást?? Most vagyok 75 kg, 79-ről indultam. Ehhez 170 cm.

610. zsuzsa16 (válaszként erre: 605. - Tina82)
2009. jún. 4. 21:39

Tina, nem gond, h nem sikerült felrakni, egy barátnőm (hozzá járok szolizni) nagyon ajánlott néhány dvd-t, mindenféle mozgásforma, csak még nem tudtam választani ... majd jövő héten megyek hozzá és elhozom vmelyiket. kell még vmi a futás mellé, mert még sokat akarok fogyni!!

én még sosem ettem pesto szószt ... csak láttam, h ilyen zöldes színű ... és milyen íze van??

2009. jún. 4. 21:36

sziasztok

mandulaszem, hol lehet megnézni a naplódat?? /bocsi, ha hülye kérdés volt/ köszi!

nekem is fehérjenap volt ma, főtt tojás, hagyma, sajt, paprikás szalámi volt a vacsorám, egy kis kenyérrel, és fejessalátával. na, meg ittam finom tejet!! Neked meg pulykasült, saláta ... folyik a nyálam ........

ma csavarogtam a barátnőmmel és voltunk az Árkádban: nem fogjátok kitalálni, h hányas méretű rövidnadrágot próbáltam!!! annyit segítek, h régebben 46-os nadrágokat vettem, de lóg a szekrényemben 48-as is ... na, akkor várom a tippeket!!!! :-)

kardigánból már az L-es méret jó volt! de nem vettem meg, majd később. tudom, a méretek nem mindenhol egyformák, de eddig mindig, mindenhol az XL-es, XXL-es felsőket tudtam csak felvenni ...

608. Tina82
2009. jún. 4. 19:55

Hahó! Megvolt a vacsim is, pesto szószos tészta, páromnak vettünk bagettet, abból is kaptam egy kicsit, úgy érzem sokat ettem...de isteni volt!

Mandulaszem, vettem a pestot, sose csináltam, apumnak majd jön a napokban egy régi olasz barátja ( apum is olasz volt ) és megkérdezem tőle hogyan kell pontosan csinálni! Jól néz ki a kajcsi, amit csináltál, ügyes vagy!!!!

Ja, ettem pár szem cseresznyét is, anyum vett 2 kilót nekünk, hatalmas nagy szemei vannak, lehet attól érzem magam felfúvódva :(

Ma csak tekertem...

2009. jún. 4. 15:59
Feltettem a naplómba:)
2009. jún. 4. 15:40

Sziasztok Csajok!

Tina, imádom a pestot:) Te magad csináltad, vagy vetted boltban?

Nálunk nagyon meleg van, és írtó büszke vagyok magamra. Olyan kaját csináltam, hogy húúúúú. Fehérje napom van, pulykamellet sütöttem (isteni íze volt) és hozzá salátát, aminek csodálatos íze volt:) Élveztem minden egyes falatot és persze a dícséret, amit kaptam a két kis pasimtól (öcsém és párom). Teszek majd fel képet, meg leírom a naplómban azt is, hogy mit hogyan csináltam:)

Fiúk kaptak még párolt zöldséget is:)

Lassan kezdem a tanulást, jön a sok-sok szóbeli, de kedvem sincs hozzá.

Szép napot nektek!

605. Tina82
2009. jún. 4. 12:22

Halihó!

Próbáltam neked felcsatolni az én awi formátumos Alexandrámat, de 2 óra alatt sem csatolta fel :(

Én szeretem csinálni, nem olyan rossz! Próbáld ki :)

Nekem megvolt az ebéd, pesto szószos spagetti volt, parmezán sajttal...finom volt, és sütöttem szilvás-mákos piskótátm lehet eszek belőle majd :)

Nálunk is hideg van ám, fáztam pólóban, míg leugrottam anyum munkahelyére, kb 30 méterre dolgozik tőlem :))))

Majd este még benézek, lassan irány a bicaj!

2009. jún. 4. 10:02

szép napot mindenkinek!!

már megvolt a reggelim, egy kis eper és cseresznye

utánanéztem ennek a hasprésnek, itt olvastam róla a hoxán, hát el kéne kezdeni... de az ilyen tornákat mindig utáltam ... na, majd vmit kigondolok.

nálunk nincs jó idő, délután megyünk a barátnőmmel a városba, hosszúgatya, hosszúújjú ...

2009. jún. 3. 23:20

én is megnéztem a képeket Chewy, tényleg óriási hasad volt .........

nincs mit, Tinám! süssél csak gyakran tócsnit :-)

na, ezt a gyüminapot is sikerült betartani és futni is voltam, ilyenkor örülök :-)

holnap lehet, h főtt tojás lesz, saláta, hagyma, paradicsom van, szerintem ez jó is lesz.

őőőőőőőő... nem teljesen világos amit leírtál, Tinám ... néha elég nehéz a felfogásom ... de sebaj! majd megnézem ezt a Béres Alexandra dvd-t, köszi szépen!

puszi

jók legyetek!

602. Tina82
2009. jún. 3. 20:08

Helló Csajok!

Chewy, te jóságos...! Mekkora hasad volt!!!!Hatalmas! 2 hét alatt nagyon jó az 5 kg, én örülnék, ha ennyi menne...de a centik is fontosak! Örülök neked! Hajrá,, csak így tovább!

Zsuzsám, igen, eléggé ízlik a tócsni, örülök, hogy megadtad a receptjét, köszi :)

Mára is megvolt a nagy edzés, csak kar és mell nélkül. Nos, a hasra a hasprés szerintem a legjobb, én azt csinálok, persze nem mindig, mert az sem jó, ha az ember túl sokat csinál! Kezdésnek próbáld ki, hogy lefekszel a földre, a fenekedet odatolod az ágyhoz, a lábadat, pedig felrakod az ágyra, ugye érted? És így csinálasz kezdésnek 5*8 hasprést, érezni fogod, ha keresztbe rakod egyik lábadat a másikon, akkor a kereszthasizomra edzel, ebből is 5*8 mindkét oldalra! Ha az alsó hasizmot szeretnéd akkor pedig nyújtsd ki a lábadat és húzd vissza nem túl magasan a földtől, nagyon hatásos!

Béres Alexandra DVD-t szerezz be, a változz velem az jó és az új kihívás.

Hajrá csajok!!!!!!

2009. jún. 3. 19:22

chewy, akkor hajrá tovább, vékonyodjunk együtt! :-) tök jó, sokkal kisebb ruhák kellenek, mint eddig. mondjuk, most nem is vettem magamnak semmit, majd később, talán akkor majd még kisebbet kell vennem! :-)

én mindig a hasamra hízok ... a lábaimmal nincsen nagy gond, de a hasam ... :-(

okés, várjuk a képet! nekem még csak egyet sikerült feltölteni, nem tudom, de mindig vacakol a hoxa, ha én képet akarok feltölteni ... én szeretek gyalogolni, néha a városban képes vagyok órakat sétálni.

600. chewy
2009. jún. 3. 15:45
Na tettem a kepeim koze ilyen hasnovekedos kepet.Bar ez meg nem is az igazi mert a baba januar 30.-an szuletett,szoval meg nagyobb is volt.
599. chewy
2009. jún. 3. 15:36

Sziasztok!hat cm-eket nem tudok,de 87,5kg voltam 2 hete,most pedig 82,5.Szoval 5 kg 2 het alatt.Tudom ez most lelassul,Eszlelek egyeb valtozasokat is.Szoval vekonyodom.

Zsuzsa ez a hasrol fogyas,jo kerdes.Eletemben eloszor sokat hiztam a hasamra.Mondjuk a 4kg 20 dekas baba eleg sok helyet foglalt...de a sok fagyi is segitett.Majd teszek be ide egy nagy pocakos kepet,mert olyan voltam mint aki ikreket var.En a gyaloglasban hiszek valtozatlanul,az az egesz testedet jol megmozgatja.

Jajj de regen nem ettem pizzas vagy kakaos csigat!

2009. jún. 3. 14:56

chewy, hajrá Neked is, ügyes vagy!! amúgy hamar röpül ez a 90 nap ... csak úgy kapkodom a fejem, ás csak azt veszem észre, h újra gyümölcsnap van ... őőőőő, már megérett a cseresznye a fán, így egész nap az lesz a menü, imádom!!!!!!!!! még eper is van, majd holnap reggelre jó lesz.

Tinám, a keményítőnap már Nálad is egyenlő a tócsnival?? én minden második keményítőnapomon azt eszek, egyszerűen nem tudom megunni!!! ilyen egyszerű és fantasztikus kaja kevés van!

ja, este nekem is jön a futás, ami már kb. olyan 32 perc ... gyorsulunk rendesen, volt idő amikor 60-70 percig tartott lefutni a 6 km-t ... szóval kéne még mellé vmi mozgás, edzés.

nálunk is szép idő van, de sajna napozni azért nem lehet, kezdek fakulni ...

597. zsuzsa16 (válaszként erre: 594. - Tina82)
2009. jún. 3. 14:46

belegondoltam, hogy festhettetek a zöld pakolással az arcotokon ... :-)

akkor legközelebb megy a meghívó :-) elkészíteni és megkóstolni is milyen finom volt ... imádok főzni!!

ja, már akartam kérdezni, a hasamról kéne még fogyni, de hogyan????? vmi jó tipp??

bizony, finom a pizzás csiga, még csak egyszer sütöttem, meg kakaósat is csak egyszer, de ízlett a családnak :-) a Tesco-s pizzás csiga is nagyon finom, ezt egy pékségben vettem, finom volt.

596. Tina82
2009. jún. 3. 08:46

Hahó Chewy!

És mik az eredményeid? Centi? Kilók? Én most a mensi álltal visszajött 1,5 kg leadásán ügyködöm, és azon, hogy a 90 nap alatt lemenjen 20 kg! Tehát összesen 30!

Én is főzök mindig a páromnak, most mára szilvásgombócot ígértem neki, van a fagyóban szilva...használjuk el! Mivel nekem keményítő napom van, így nyílván tócsni lesz( bejött Zsuzsám ) salátával! Délutánra pedig vár ar edzés, és végre itt a jó idő!!!!

595. chewy
2009. jún. 3. 06:35
Latom nagyon ugyesek vagytok!!!Nektek mar csak egy honap van hatra?hat en is szeretnek mar ott tartani.De most orulok,mert egeszen jol birom.Tul vagyok az elso ket heten es elegedett vagyok az eredmennyel.ma gyumolcs napom volt.1 banan reggelire,negyed sargadinnye ebedre es napkozben nehany szem eper es fagyasztott meggy.a fagyasztott gyumik nekem sokat segitenek.A sracoknak meg fasirt zolbabfozelekkel es turoval toltott zsemle...hmmm...minden nap fozok negy ehes pasasnak.De mar nem zavar es ez klassz!HAJRA
594. Tina82
2009. jún. 2. 16:55

Szia Zsuzsám! Óóóóóó bizony szépítkezünk, és jó a többes szám, párommal együtt, gondolj bele, milyen cuki volt Csabim, egy holt tengeri iszappakolással az arcán :))) Legalább jót nevetünk egymáson!

Akkor legközelebb várom a meghívót! Még átolvasni is jó volt a menüt...:)

Nálatok jó az idő? De jó! Nálunk szörnyű, hideg van, 2 takaróval aludtam, egész éjjel esett, most már nagyjából felaszáradt, de a jó idő még várat magára!!

Na, nekem is megvolt az edzés, sikerült jó időt tekernem, 41.2 km-t és a régi jól bevált fokozatomon! Ééééésss Dvd Alexandrára, comb, fenék, bicepsz, tricepsz, mell, és has, ééééésssmost hulla vagyok :)

Egész jó lett a kaja, de le fogok belőle fagyasztani, mert sokat csináltam....egyszerű salival ettem, jólesett!

Pizzás csiga, de jó ötlet! Az a kis sajt meg belefér!!!! Én is megettem volna! Holnapra eper? :)

2009. jún. 2. 16:09
Tinám, tekercselés ... arcpakolás ... szépítkezünk??? :-)
2009. jún. 2. 16:06

hello csajok

fokhagymás, párolt husi ... ez biztos finom lesz, Tina! :-)

nekem ma szénhidrápnap van, ebédre vettem a városban pizzás csigát, volt a közepén egy pici sajt, de úgy döntöttem, hogy ez belefér. vacsorára lehet, h pirított kenyér lesz, egyszerűen semmi más nem jut az eszembe.

Tinám, legközelebb majd meghívunk, ha ilyen lakmározás lesz nálunk ... de az nekünk, fogyózóknak néhány plusz kilót fog jelenteni ... sajnos!

nálunk tegnap is, ma is egész jó idő volt/van, futáshoz legalábbis jó, kellemes. persze, amikor hazaérek, az első, h iszok ...

591. Tina82
2009. jún. 1. 19:47

Zsuzsám, jól van na, kicsit hisztis vagyok :) Tudom, holnaptól mindent bele, de azért letekertem tegnap az 1 órámat, csak eggyel kisebb fokozaton. Ma ugye pihi, mint minden gyüminap :) Egész jól ment a mai nap, csak annyi mást ettem, hogy meg kellett kóstolnom, mit főztem páromnak, az meg szinte semmi.

Holnapra valami fokhagymás párolt husit találtam ki salival egyelőre, aztán majd alakul...

Tyű, de elmentem volna én is hozzátok!!!!! Összefutott a nyál a számban, megértem, hogy ettél mindenből, én sem bírtam volna megállni!

Nálunk esik már pár órája, olyan hideg is van, hogy csak na, ha mész futni, akkor nálatok jobb az idő!

Ma tekercselni fogok, meg arcpakolás lesz :)

Puszi

2009. jún. 1. 18:20

sziasztok

húúú, sajnos a mai keményítőnapom nem jött össze: vendégek jöttek, volt mindenféle kaja, csülök káposztával, rántott hús, rizi-bizivel, salátával, sütemény, csipsz és hasonlók. hát én is ettem vegyesen :-( ma este lesz mit lefutni. aztán a holnapi szénhidrátnapot, majd a gyüminapot is kőkeményen be kell tartanom, h a mai feljött kiló(k) lemenjen(ek).

lányok, nálatok minden rendben volt a hétvégén??

jaj, Tina nem fogsz belustulni, csak mert egymás után 2 nap nem bicikliztél. majd a következő 3-4 napban keményen tekersz.

589. Tina82
2009. máj. 31. 19:14

Na, a nagy tekerés elmaradt, olyan hülyén éreztem magam egész nap...holnap meg a gyümi miatt marad el, totál belustulok, de lehet még ráveszem magam....

Bele se merek gondolni, hogy már csak 1 hónap és vége...az első körömnek, remélem meg lesz a -20 a 90 napossal, mert akkor ugyebár -30-nál leszek!!!!

2009. máj. 31. 18:01

Tina, hamar lemegy az a másfél kg, ne aggódj!

én most jóllaktam ... az előbb vacsiztam, ettem a sült csirkéből, a májból és salátát mellé. ma már csak vizet iszok, de azt sokat. meg ma jobb idő van, úgyh futni is lehet menni.

holnap már június, a 90 napos utolsó harmadához érünk ...

587. Tina82
2009. máj. 31. 13:45

Sziasztok!

Olyan jól hangzik a kajátok Zsuzsám, hogy menten éhes lettem!

Nekem ma vajkrémes kenyér van és palacsinta lekvárral...nem valami jó, inkább várom a holnapi gyümi napot! Vettem almát persze, meggyet és őszibarackot! Fini lesz! Ma lassan megyek tekerni, lesz a tv-ben egy gyerekkori kedvenc filmem, azt nézem közben :)

2009. máj. 31. 11:20

sziasztok

szombaton gyüminapom volt, amit sikerült teljesen betartani, eperrel kezdtem, délben 1 banán, délután 1 alma, de azt hiszem ez kevés volt, mert ma reggel, délelőtt annyit szédölögtem, a fejem, a gyomrom is rossz volt :-(

már sül-fől a mai ebéd: töltött csirke, baconos máj, a családnak rizi-bizivel, nekem finom, ropogós zöldsalátával :-) úgyhogy megyek is vissza a konyhába, mindenkinek jó étvágyat!!!

585. Tina82
2009. máj. 30. 21:40

Sziasztok! Na, hazaértünk, hosszú volt ez a nap!

Nos, ma keményítő napom volt, ettem húslevest csigatésztával, mexikói salit, sült husival, vacsira ugyanezt, csak leves nélkül...kicsit bűnöztem, ilyenkor általában nekem felszalad 1 kg, mára visszajött 1,5 mert megjött....ilyenkor depis vagyok, pedig már 24,5 kg-nál jártam! Mondjuk ez gyorsan lemegy!

Hát igen, a mozgás kell, nekem ma elmaradt, most már nem állok neki, de holnap könyörtelenül igen, hétfőn gyümi nap pihi...

Nálunk borsó méretű jégeső volt!!!!! Durva, nem? Utána kisebb vuharok és nagyon hideg van!!!

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook