90 napos április 1-től (beszélgetés)
Hát kipihentem magam:) De a városba nem tudtam bemenni, mert nem merek vezetni:) A Duna parton voltunk ártérben.
Eddig ettem egy almát és egy narancsot egy kisebb kanál mézzel lelocsolva. Ja meg ittam reggel egy tejeskávét. A többiek rántotthúst ettek salátával, rizzsel. Holnap tejszínes pulykamellet fogok csinálni, és az első napom lesz a diétában, amikor húst fogok enni. Eddig nem hiányzott és még most sem.
Itt is dörög, sőt, csöpög az eső.
Rájöttem, hogy kéne valamit mozognom. Este lefeküdtem és nem voltam fáradt, nem bírtam aludni és rájöttem, hogy azért mert nem fáradok el fizikailag. De lusta vagyok:)
Köszi Zsuzsa, tudom, hogy tényleg gyagyás vagyok, csak olyan furcsa, hogy már jóval kevesebb kajával is jóllakok, és ilyenkor megijedek, mert nem szabad jóllakni! Ezért parázok néha...és kicsi volt a grill kolbi, olyan szabványméret :)
Neked ma gyümi napod van, egyél sok epret!
Ma keményítő napom van, de azt ezsem, amit anyósék főznek majd, így lehet semmi köze nem lesz a keményítőhöz!
Majd este benézek, ha hazajöttünk...
Puszi
hát, én is úgy tudom, h a puding fehérje, szóval nyugodtan megehetted. 5 kanál ... az semmi! én nem szeretem, csak natúr joghurtot eszek. 1 grillkolbi, 2 tojás ez nem sok. mondjuk, nem mindegyj, h mekkora a kolbi ... de Nálad eddig is jól mentek a dolgok, szóval ne legyen bűntudatod!
szép álmokat, szép hétvégét! puszi Tinám!
Zsuzsám, egy kicsit változott a vacsim : 1 grillkolbi, 2 főtt tojás, 1 paradicsom, 1 paprika, ezzel tele lett a nagy tányér, plussz, 2 ek tejföl, és utána kb 5 ek pueding, olyan jól esett! ugye nem ettem sokat? Most olyan bűntudatom van a puding miatt, de ma fehérje van, így ma lehet! Párom szerint hülye vagyok már!
Ne aggódj, nálunk is rossz idő volt ma, én kín keservesen bicajoztam, állandan csörgött a telóm, így ki lettem zökkentve összesen 6-szor 1 óra alatt!
Jó éjt, holnap nem tudom mikor leszek, anyósékhoz megyünk...
szép estét,
nálunk esik, dörög, villámlik így ma nincs futás, nem baj, majd holnap jobban elfáradok! :-)
mandulaszem, milyen jó lehetett Neked Baján ... én még sosem voltam arrafelé ...
finom ebéded volt, Tinám! imádom a tükörtojást, és finom grillkolbi ...
de a tortillatekercsem is finom volt ám, gyakrabban kéne ezt ennem, és akkor talán nem is olyan nehéz a szénhidrátnap ...
Sziasztok!
Mandulaszem, akkor most kipihenten és újult erővel folytatod??? Baja szép város, sokszor voltam arra...:)
Nos, nekem ma ebédre volt 2 grill kolbi, 2 tükörtojás, este 1 grill kolbi, 2 tükörtijás, ja és persze paradicsom ,paprika! Az nem maradhat el!
Hm, Zsuzsa, tortillatekercs, jól hangzik!
Baján voltam, nagyon jó volt, ott volt az egész család:) Ment a bográcsozás, meg a grillezés.
Sok volt a szúnyog, de azért az ebédet meg tudtuk oldani a szabadban.
A Dunától kb. 30 m-re voltunk és csodálatos volt a panoráma.
hellllo mindenkinek!
papám hozott sok sok epret, így az volt a reggelim. ma szénhidrátnapom van, a legnehezebb ... tortillatekercs lesz a kajám, ezt készen vettem, meg fejelssaláta, kígyóuborka és újhagyma, ezt fogom enni mindjárt.
nálatok mi a menü?? olyan hideg van mifelénk!!!
jók legyetek!!
szia
nyaralás alatt nem is nagyon lehet betartani, és merre voltál, ha meg szabad kérdezni??
nálam többnyire minden OK
az előbb értem haza a futásból, visszafelé szembeszél volt ... nem volt egy nagy élmény ...
Sziasztok!
Hát nagyon elcsesztem a diétám, nyaralni voltam. De mától semmi csalás.
Nálatok minden rendben?
Mindjárt visszaolvasok.
szia
még én sem ettem zöldbabbal paprikáskrumplit, vagyis sehogysem ettem még, mert nem szeretem ...
okés, várom a receptet :-) köszönöm előre is!
ma nagyon finom tavaszi borsólevest főztem: sok-sok borsót és sárgarépát raktam bele, plusz csipkedettet, ez ugyan tészta ... szénhidrát ... de ebből csak néhányat mertem :-) nagyon finom lett, ez a zsenge zöldborsó!!!
aztán egy kis spenótot ettem tört krumplival, nagyon jól laktam!!! vacsorát csak keveset eszek, bár hol van még az este ...
szia Chewy!
ha jól számolom, akkor több, mint 4 évig tudtad tartani a súlyodat, a -20-at, ez nagyon jó!!!
az igaz, h nem villámdiéta, én is ebben bízok, h így talán nem jön vissza a duplája, mint ahogy sokan írják, h vhogyan lefogytak 8 kg-ot és visszajött 15!!! hát, én sem akaron hozni a "régi evős formámat"!! de az is biztos, h a futást sem hagyhatom abba ... vmi mozgás a 90 nap után is kell majd.
Neked is hajrá!!
Sziasztok!
Chewy, tényleg nem híztad vissza? Az nagyon jó! Én azt hittem, ezt is csak azért mondják, hogy népszerűb legyen ez a diéta, de ennek most nagyon örülök! Jól hangzik a kajád, én még sosem ettem zöldbabbal a paprikás krumplit...biztos finom lehet!
Zsuzsám, van receptem, én egy féle képpen csinálom, majd elküldöm a receptet...nem eszem egyik napon sem, mert egyikre sem illik be...majd ha letelt a 90 nap!
Tegnap én nyögve nyelősen tekertem le az 1 órámat utána hullahupp karikázni próbáltam jó sokat!
Ma gyümi napom van, eper, alma, meggy, kiwi lesz ma magok nélkül...és nekem mindig ezen a napon van a pihenőm is :)
Délután vendégeim jönnek, mostoha öcsém, a feleségével, és a kisfiukkal, palacsintát sütök a családnak, és komolyan még csak nem is akaródzik ennem egyet sem ....
Hajra csajok!
En ma paprikas krumplit ettem,jo csiposen,sok zoldbabbal es gombaval.ne aggodjatok meg annyira a suly megtartasa miatt.Vegulis 3 honap alatt nagyon megvaltozik ahogyan eszunk(ezt tapasztalatbol mondom)2004-ben lefogytam 20kg-ot a 90 napossal es nem szedtem vissza egeszen mostanaig.A terhessegem alatt hiztam rengeteget,utana 11 honap szoptatas...igy vegeztem ujra 87 kilon.De elotte meg a legnagyobb kilengesekkor is 80 alatt maradtam.Szoval biztos vagyok benne,ha eleritek a kituzott sulyt,nagyon konnyen megmarad(hiszen ez nem egy kethetes villamdieta)En is meglepodtem,amikor azt gondoltam,na most vege es ehetek mindent...hat nem is birtam sokaig ugy igazan hozni a regi evos formamat.Szoval hajra es nagyon orulok nektek!
elhiszem, imádod a tésztát és végre ehetsz minden félét!! :-)
ma nem voltam futni, olyan hideg volt, meg meccset néztem ... szóval, megvolt a pihenőnap a hétre.
vmi jó lasagne recepted nincsen?? én kb. kétszer ettem életemben, sosem rajongtam érte. és melyik napon eszed??
bizony, alig több, mint egy hónap és eltelt a 90 nap ...
Gondolhatod milyen nehéz volt! Most meg élvezkedem :))))
Mennem kéne tekerni, majd jövök!
A legjobban a lasagne hiányzott volna egyébként, mert az a kedvencem!
Úristen, már majdnem eltelt 2 hónap! Bár én nem állhatok meg, ha lemegy az első 90 nap :((((
én imádom a spenótot, mondjuk nem olyan rég óta, amikor kicsik voltunk, utáltuk. megyek is enni, utána meg mosogatás vár rám.
hát, igen még jó, h szereted a tésztákat, olasz vagy :-) örülök, h eltűnt ez a lisztérzékenység, szörnyű lehet, ha egy olasz nem ehet tésztát ... :-(
okéééééé, erre az új fórumra majd még visszatérünk, úgy 1 hónap múlva! igen, jól mondod: ha egyszer lement, lennt is marad!!!!!!!!!
puszi!
Sziiiaaaa!
Mondjuk az a baj, hogy én nem szeretem a spenótot! Semmilyen formában...ez van.
Te meg a tésztákat nem, én meg ugyebár olasz vagyok, egyenesen imádom, és most hogy a diétának hála csoda történt, és újra ehetek rendes tésztát, a mennyekben érzem magam!
Tudod, akkor majd nyitunk egy új fórumot, hogy hogyan tartsuk meg a súlyunkat! Merthogy én sem akarom visszaaszedni! Ha egyszer lemegy, lennt is marad!
szia Tina!!
nyugi, nem én eszem a pörköltet spenóttal, hanem a többiek, nekem tojás egy kis pörkölttel, de az jó lesz!!! :-) aztán holnap meg spenót törtkrumplival!!!
jaj, én az ilyen paradicsomos tésztákat nem bírom megenni, ezért is gáz nekem a szénhidrátnap!
bizony, ez nehéz ügy lesz, pedig vhogy muszáj lesz tartanom a súlyomat, ha vége lesz a 90 napnak!! nem hízhatok vissza!!!
ja, amikor kicsik voltunk tesómmal, sokat hullahoppkarikáztunk :-) de most már nincs, h az is hova lett?? talán még tudnék, lehet, h jó is lenne a hasamra!
képeket még nem láttatok rólam, a hasam nagy, onnan megy le nehezen ...
Halihó!
Marhapöri spenóttal? na, most gúvad a szemem :) Érdekes párosítás a pöri jöhetne!
Nekem gombás-paradicsomos tészta van, ettem salit is, mert kevés tészta maradt, fini volt :)
Hát, ezen már én is gondolkodtam, hogy mivel tartom majd meg a súlyomat, ha elérem az álom súlyt!
Kicsit pihizek, aztán megyek tekerni!
hello
végre fehérjenap!! már fől a tojás, a családnak meg marhapörköltet csinálok, már 3 órája rotyog, lassan csak elkészül. spenóttal eszik, én meg majd főtt tojást eszek pörkölttel. lehet, h furi párosítás, még én sem ettem így ...
még nem hallottam erről a japán diétáról, érdekes, azért a mozgás az kell, úgyhogy hajrá Chewy!!
én a 90 napos befejezése után vmi gyümölcs diétában gondolkodom, majd meglátjuk. az tuti, h nem térek vissza a "régi" étrendemhez, nem zabálhatok össze-vissza mindent, mert akkor semmit sem ért az eddigi erőfeszítés!!
köszi a receptet, Tinám, egyszer megcsinálom!!
Sziasztok!
Chewy, érdekes ez a banános dolog, de szurkolok neked! Én bevallom, csak ritkán reggelizek...banánt pedig nagyon ritkán :)
Zsuzsám! Megfőzöd héjjában a krumplit, megpucolod, hagyod hűlni, hogy könnyebben tudd szelni majd, ha kihűlt, felszeleteled karikára, mellé szelsz vagy lila vagy vöröshagymát karikára, megsózod. Én kikeverem a majonézt tejföllel, pici borssal, razuttyintom, összekeverem, hűtőbe rakom, hogy jól összeérjen és utána lehet is enni! Mi imádjuk!
Lányok, tud valaki hullahopp karikázni? Nekem azt mondták az nagyon jó a csípőre, de nekem mindig leesik! Olyan béna vagyok! Bár anyum azt mondta, hogy mikor engem megszült, sokat hízott és úgy fogyott le, hogy ha leesett a karika ( mindig leesett ) ő mindig lehajolt érte! :)))
Na ez kicsit hosszu volt,bocsi.
Ezert gondoltam,hogy kiprobalom a banan reggelit,vegulis a 90 naposban gyumit kell reggelizni.
A diéta működési mechanizmusának alapja az, hogy a banán tele van keményítővel, és ez a testben zajló folyamatokat olyan irányban mozdítja el, ami a testsúly csökkentését teszi lehetővé. A diéta támogatói szerint az emészthetetlen keményítő a csodaszer, mivel növeli a test zsírégető képességét.
A banándiétában a desszertek tiltólistára kerültek, csak kora délután lehet enni egy kis édes ropogtatnivalót. Nem javasolják az alkoholfogyasztást, és érdemes este 8 óra előtt vacsorázni, továbbá éjfél előtt ágyba bújni. A diéta legvonzóbb vonása, hogy elég engedékeny a testedzést illetően. A módszert használóknak csak akkor kell sportolniuk, ha akarnak
hello csajok
Tina, teljesen elmúlt a lisztérzékenységed?? és a 90 napostól?? ez tiszta jó, örülök neki!!!
na, milyen is pontosan ez a krumplisali, mesélj csak! :-) olyan éhes vagyok, korog a gyomrom ... ez a gyüminap ...
vmiért nem sikerült feltöltenem a képeket, de próbálkozok még.
Chewy, a másfél óra mozgás az jó, ügyi vagy, hajrá mindannyiunknak!!
Hajrá bizony mindenkinek! A banán is zsírégető? Azért eszed? Milyen ez a japán diéta?
Tök jó az a 20 kiló 90 nap alatt, remélem nekem is meglesz, mert még 30-at szeretnék leadni, tehát én nem hagyom abba a diétát!
Te neked a refluxodat meggyógyította? Tök jó! Én nekem tavaly állapítottak meg liszt érzékenységet és hihetetlen kimondani is, de elmúlt!!! semmi bajom a liszttől, alig hiszem el! Nekem idáig 13.5 kg ment le a 90 napossal...
igyekszem minimum masfel orat gyalogolni.Nekem ez az elso 8 nap volt egeszen biztosan ez a 3,5 kilo viz.(Mert nagyon gyorsan hiztam vissza 5 kilot az elmult hetekben)persze akkor is orulok.
Amikor eloszor 90 naposoztam 2004-ben akkor minden reggel ehgyomorra egy grapefruit kifacsart levet ittam.A reflux betegsegemet teljesen rendbe hozta es 20 kilot fogytam a 90 nap alatt.Viz napot nem tartottam.A vegen neha kicsit csaltam is.A banannal most kiserletezek mert olvastam ezt a japan dietat(amiben nem nagyon hiszek de meglatjuk)Az almaecet nagyon jo(en is csinaltam regebben)Hajra mindenkinek csajok!!!!