90 napos április 1-től (beszélgetés)
holnap majd megnézem ezt a levest a Tescoba. és ezt mikor is eszed??
hát, nálam sem mozdul a mérleg nyelve lefelé ...
én még sárgaborsót sem ettem soha, csak zöldet. na, meg főzelékeket nem nagyon eszek.
én meg már csak pólóban futottam, eddig még póló és hosszú újjú is volt rajtam, ma már elhagytam a pulóvert, már lassan jöhet a rövignadrág is.
igen, futok minden nap, ha az időjárás közbe nem szól. pihenőnap?? szerintem nem kell, a szervezetünk megszokja, h mindennap bicikli, v futás van, hozzászokunk egy idő után. de igazából nem tudom.
jah, a pizza sajt nélkül ... de a tésztákat nem nagyon szeretem, így v pogi, v pizza van szénhidrát napon.
Instant leves, ha igazi Smack márkájút veszel, szerintem az a legjobb, és szerintem a Sparban sokkal olcsóbb mint tescoban, a Sparban 130 míg a Tescoban 200! De van már akár 60 ft-ért is más! Próbáld ki!
Én is néha csalok, ne aggódj, én még mindig stagnálok, pedig ma is, tegnap is megvolt 1 óra alatt a 40 km! Ma keményítő napom volt, saláta volt ( tölgylevél sali, paradicsom, uborka ) , sárgaborsó főzelék, kis hurka ( mert az rizses :) ) vacsira ugyanez csak főzelék nélkül. Azért eszej salit mert kevesebbet eszek másból! Ma karoztam is, meg hasaztam is ( bár ezt szoktam) Béres Alexandrával, kinyúltam!
Meleg van bizony, én még direkt be is csukom az ablakot, hogy jobban izzadjak!
Minden nap futsz? Azt mondták azért nem bírtam valamelyik nap, mert nem tartok pihenőnapot, szerinted?
Én is úgy ennék pizzát, de sajt nélkül nekem nem az igazi, olasz vagyok, nálam a sok sajt az alapja, lehet majd valamelyik nap mákos tésztát eszek! Megkívántam :)
szép napot
na, a mai gyüminap nem jött össze teljesen: reggelire gyümölcs, ez OK. ebédre ettem húslevest, benne 1 répával, és csirkemájjal ... ez nem OK :-(
aztán délután vendégek voltak, maradt egy kis chips ... sajtos, hááááááááááát nem hagyhattam meg ... megettem... :-(
kb. egy óra múlva megyek futni, de még mindig olyan meleg van, megint folyik majd rólam a víz ...
Tina, én még nem is ettem ilyen levest, egyszer kipróbálom majd!
A smack az egy kínai leves, lehet kapni minden boltban...Vannak olcsóbbak is, de ez a legjobb szerintem!
Jujj, én nem szeretem a spenótot, vagyis semmit, amiben vas van...nekem holnap lesz keményítő nap, sárgaborsó főzeléket fogok enni asszem, ma sali volt virslivel, 1-1 főtt tojással, fehérjenap mindig salit eszek, mert imádom!
Kellemes hétvégét!
ma pizzát sütöttem: sok sok sok hagymát és piros kaliforniai paprikát kockáztam rá. most, a Forma-1 alatt eszegetem, finom lett!
szép hétvégét mindenkinek!!
Tina, mi az a smack??? fokhagyma krémleves ... finom!!!
azon gondolkozom, h a spenótot melyik nap lehet enni???? mert már nemsokára lesz friss, idei spenót, hát azt nem hagyhatom ki! régen, amikor kicsi voltam, utáltam a spenótot, mint minden gyerek, de most már imádom!!!! főtt tojással, v tükörtojással, v főtt krumplival ........... imádom!!
igen, a tegnapi menü finom volt!!
bizony, a hidegtálak nagggggyon finomak! nyáron sokszor csinálok én is. :-)
ma keményítőnapom van: ebédre jénaiban sütöttem krumplit, hagymával, fokhagymával, mustárral. egy szem paradicsom volt itthon, azt is megettem mellé. egy kevés maradt vacsira, 6 körül kellenék vacsizni, nem akarok később enni, hát majd meglátjuk.
Jujj de jó kajcsikat eszel! Imádom én is a hidegtálakat, csinálni és persze enni is.
Nekem ma 2 zacsi smack a kajám, 1 délben, 1 este, és főztem egy kis fokhagyma krémlevest, nyami :)
Én szeretem a nyarat, csak a nagy meleget nem.
Tök jó, hogy mennek le a centik!!!!! Ugye milyen jó érzés! Ügyi vagy! Én is megyek mindjárt tekerni, jó légy!
szép napot :-)
mivel itthon vagyok, kipakoltam az egyik ruhásszekrényt, h milyen tavaszi-nyári gönceim vannak, háááááááát ... egy csomó felsőm nagy, úgyhogy a hétvégén megyek a varrónőhöz, h oldalt vegyen be belőlük, mert nagyon bután állnak rajtam! úgyhogy centire megyek össze, szerencsére!!!
igen, hétvégére nagyon jó idő lesz! a mai újság már 27 fokot ír! én utálom a hőséget, a nyár nem a kedvencem, de hát mit lehet tenni ...
Simán le fog menni ez az 5 kg!!!!! Ne parázz!!!!!!
Én 78 kg szeretnék lenni, de ha a 80 meglesz szuper boldog leszek!
Ne fuss, ha rossz az idő, ne legyél beteg annyit nem ér az egész. 60.5 perc alatt ugyan de letekertem a 40 km-t, megszenvedtem!
Most irány a zuhany :))))
Tényleg 26 fok lesz a hétvégén? Hú, meg fogunk dögleni a panelban, na de még mindig jobb mint a 42 fok :)
na, nálunk esik az eső ... úgyhogy ma nem lesz futás, azért megfázni nem akarok. ma egész nap olyan hideg volt, meg csöpögött az eső, de hétvégén már milyen meleg lesz, 26 fok!
szerintem, még én is fogom csinálni a 90 naposat, h mikor, azt nem tudom, még ezt kéne sikeresen befejezni.
vékonyak úgysem lehetünk, szerintem. én nem is akarok 50 kilós lenni.
erre a zöld teára még rá kell beszélnem magam :-)
az elején azt mondtam, h 70 kg szeretnék lenni, 79-80-ról indultam, most 75 vagyok, még ezt az ötöt nagyon kéne!!! de még van idő, szóval annyira nem parázok.
Én ha letelik a 90 nap, akkor egy hetet pihenek és újrakezdem, nekem még sokat le kell adnom, de a párom annyit kért hogy ne legyek vékony.. :)Én sem szeretem a teákat, ezt megiszom simán minden nélkül, csak fintorgok :DD
Próbáld ki, nem drága asszem nincs 400 ft a 20 filter. Te mennyit szeretnél még leadni?
ja, hát hasmenést nem akarok!!! mondjuk a zöld teát is utálom, de amikor fáj a torkom, akkor mézes, citromos zöld teát iszok, vmit kell.
lehet, h nekem is el kellene kezdeni minden nap egy pohár zöld tea, citrommal. még szoktatom magamat a gondolathoz ... :-)
az jó, ha nem jöttek vissza, akkor kezdjék csak újra, ha egyszer sikerült nekik, akkor most is fog. meg nem is olyan hosszú ez a 3 hónap ... még 9-10 nap és féltávnál leszünk!!!!!!! :-)
Ne fogyi teát vegyél, hanem zöldet, ettől nem lesz hasmenésed, azoktól meg igen :)
Nem jöttek vissza a kilóik, csak még többet akarnak leadni, nem nagyon kérdeztem, futtában beszéltük, tudod, ők csak mostoha rokonok :)
Remélem is hogy meglesz a -20 a hétvégére, de úgyis megírom! remélem neked is ment már most le pár kiló!
Szerintem annyira nem nehéz ez a diéta, nekem idáig ez jött be a legjobban, és örülök annak hogy mozgok!!!!
hétvégére meglesz a -20 kg!! hajrá!
és a rokonaidnak visszajöttek a kilók? azért kezdik újra??
- 30 kg ... nem semmi!
egy volt csoporttársam próbálkozott ezzel, nyáron csinálta, mikor kezdődött a suli, csak néztünk, h sokkal vékonyabb. fiú volt, amúgy. szóval, tuti, h jó ez a diéta, csak azért valahogy nem könnyű. de hát, ez van.
én utálom a teát, csak zöld teát iszok, télen, ha már nagyon fáj a torkom ... amúgy soha semmilyen más teát. de már nézegettem, h kéne vmi fogyi teát venni ...
na, akkor most már lassan csak meggyógyulsz :-)
most én is pihizek, aztán kb. két óra múlva irány a határ!! tegnap már 6-an futottunk, eleinte még csak 2-en voltunk, szóval szaporodunk :-) van egy nő, aki a falu másik végéből jön, csak hogy fusson velünk :-)
nem tudom, egyszerűen utálom a paprikás krumpli illatát, még sosem ettem, de nem is fogok!
köszi :-) el is fáradtam, fáj minden izmom, de holnap majd jobb lesz
Már sokkal jobban vagyok, de még néha fáj a fejem. Olyan jó ízűt ettem, hogy ilyenkor úgy érzem híztam is egyből....de most pihizek és irány a bicaj!
Miért nem bírod az illatát? Nem szereted?
Jó sokat dolgoztál tegnap, büszke vagyok rád!
Újra megvan a -19 kg és már alig várom, hogy -20 legyen!!!! De még azon kívül sokat kell leadnom.
Ne aggódj, nekem sem mindig van íze a gyümölcsnek, próbáld ki párolva, nekem bejött, de én holnap után csak almát fogok enni nyersen.
Anyum sógornője és férje is végigcsinálták ezt a diétát, mind a ketten 15 kg körül fogytak, de nem mozogtak, most újrakezdik tán....egy volt osztálytársam 30 kg-ot adott le, de azt nem tudom ő mozgott-e, majd megkérdezem tőle.
Kitaláltam, hogy reggelente megiszok egy zöld teát, mert az zsírégető, hátha bejön, olvastam, hogy sokan ezt csinálják!
még nem gyógyultál meg teljesen??
jaj, néha nekem is vannak olyan napjaim, h semmi se jó, meg minden bajom van, meg ilyenek :-(
na, de majd holnap jobb biztos jobb lesz és megint tekersz 40 km-t!!! :-)
a cukkinit nagyon szeretem, de a paprikás krumplinak még az illatát sem bírom.
holnap fehérje jön nekem, még nem találtam ki, h mi lesz, halat nem vettem, úgyh a tonhalsali még várat magára, de a hétvége felé megyek Tesco-ba, láttam akciós halacskát, venni kéne.
szia!
igen, 10 óra munka volt, reggel 7-től, este 5-ig, már 6 után itthon voltam, egy kis pihi, aztán mentem futni, fürdés, hajmosás és csak este 10 körül értem ide a nethez.
ma aztán van izomlázam, de sebaj.
gyüminap van, egész nap csavarogtam barátnőmmel, így legalább sikerült betartani, alma és banán váltotta egymást, már unom ... legközelebb főzök vmi kompótot, v megsütöm fahéjjal, mint Te, mert már ezek a nyers gyümölcsök ... ááááááááááá, unalmas, iztelen!
Szia! Hazaértél? 10 órát dolgoztál a szőlőben? Ez nem semmi, ne aggódj, hogy nem tartottad be a diétát, nem a te hibád, de azért le a kalappal előtted, hogy még este lefutottad a 6 km-t, én nem csináltam volna meg szerintem. Én tegnap nem tudtam letekerni az 1 órámat se, minden bajom volt, nem volt kényelmes, áááááá minden baj volt, így 35 percnél abbahagytam.
Nekem ma keményítő napom van, cukkinis paprikás krumplit csinálok magamnak, páromnak krinolinnal.
Légy jó
szép estét
a mai szénhidrát napomon volt mindenféle kaja (nem a saját asztalomnál étkeztem): barna kenyér, sült hús, retek, tojás, víz, uborka, paprika ... a reggelit betartottam! :-)
meg az esti futást is ... 10 óra munka a szőlőben ... majd este 6 km futás ... holnap pihizek! :-) és betartom a gyüminapot!
Gondolok rád holnap! Kitartás neked a kemény naphoz! Szerdán várunk!
Köszönöm a receptet és mindjárt meg is nézem :)
igen, kíváncsi vagyok erre a krémre, drágaságokra nem nagyon költök, de tájékozódni lehet.
40 km ... ez kegyetlen sok!!! nagyon ügyes vagy, gratula!!!
én mindjárt indulok futni, eléggé fúj a szél, de mindegyj. nem lazíthatok.
akkor mindjárt megy a recept priviben :-)
ja, holnap nem tudok jönni sajnos, mert Ausztriába megyek dolgozni, a szőlőbe ... kemény nap lesz, de kibírom!! a keményítőnapot nem tudom majd betartani, az osztrákok adnak kaját, úgyhogy azt fogom enni.
kitartást holnapra, aztán majd szerdán jövök!!!
Nagyon jó, lement 3 centi a csípőmből, hogy ettől-e vagy a sok bringától nem tudom, majd leírom a krém nevét ha érdekel, de ezt csak kozmetikus tudja beszerezni, drága tán én nem tudom, nekem anyum munkatársa vette meg, mert ő kozmetikus ( anyum pedikűrös ) és nagykeráron nem volt drága, a speciális fólia drágább.
Most simán csak folpakkal tekertem be magam a bicajozáshoz, folyt rólam a víz alatta, és képzeld, megvan a 40 km 1 óra alatt!!!!!! és ez tán 1087 kalória.
Megfáztam, attól lett a betegségem.
Igen, szeretném a receptet, köszönöm :)
és hatékony ez a tekercselés?? fahéjas ...... imádom!! bringázz sokat, hátha jót tesz a torkodnak :-)
megfáztál, v mi lett Veled??
kitartást a sok-sok almához!
hát, kb. én is stagnálok :(
elérni a céljainkat ... de jó is lenne -10 kg-val kevesebbnek lenni!!!!!!!!!!!
ja, a lényeg: tegnap nem álltam a mérlegre ... nem mutatott volna kevesebbet, sajnos :(
ez a mai tócsni annyira finom volt!!! imádom!! vacsira csak egy szelet jut, utána meg jön a futás :-)
Tócsni?? biztos tudod, csak ennek van egy csomó neve, de majd elküldöm a receptet!
keményítőnapookon ez a kedvenc nálam.
Szia! De ari vagy, de sajnos még nem vagyok tökéletes...a homlokom már nem fáj annyira, de anyám tegnap bivizsgált (mikor a szálkát kereste) és szerinte csúnya a garatom :(((
Ne nézz hülyének, szakács is vagyok, de esküszöm nem tudom, mi az a tócsni?????
Nekem gyümi napom van, alma, alma, alma, és banán :) ma csak nyersen...
A tekercselés isteni, olyan jó az illata annak a krémnek, hogy legszivesebben lenyalnám :) fahéjas.
Neked hogy áll a súlyod? Nekem stagnál:(
Nagyon aranyosak vagytok :)
Remélem sikerül elérnünk a céljainkat :))
sziasztok!
hidewatch, gyere ezentúl is!! ugyan nem a 90 napossal, de fogyizol továbbra is, úgyhogy továbbra is szívesen látunk!! :-)
keményítőnapom van: nem dolgozok, úgyhogy mindjárt sütöm a tócsnit, paradicsomot vettem mellé, az lesz a salátám hagymával. már nagyon korog a gyomrom, reggel egy fél almát ettem.
Tina, remélem, h már meggyógyultál!!
jó tekercselést! :-)