8 hónapos babák játékai (beszélgetés)
Ez tényleg így van nekem is második baba és már én is lazábban veszem :-)
Én most a bébikompon gondolkodok hogy előveszem már neki.
Nekem is hullik, összekötöm. Amúgy nálad első baba, mert nekem a második, akkor már bátrabb az ember:)
A fiamnak még az orra se folyt, mióta megszületett. Babahintátok van? Az etetőszékben is eljátszik mellettem, míg gépezek, mindent ledobál, én meg felszedem.
nekem is majdnem 8 hós a lányom,és a kedvenc játékai szintén: távirányító, telefon, ujság, papucsok, és persze mindet meg is kóstolja. Mostmár nincs akadály előtte mászik utánam mindenhová.
Van egy kis méhecskéje aminek rágókás meg zörgős a szárnya azt nagyon szereti.
Igen, mi is 8 hónaposak vagyunk. Hamarosan kilenc. :)
Martinka is mászik mindenhova. Az a legjobb, ahogy Vic is írja, hogy leteszed és megy ahova akar. Én meg ott vagyok a nyomában és vigyázok rá. :) Amióta mászik leköti minden időmet. Jobbam, mint máskor. Amikor alszik akkor van időm bármire. Ma például hoxázni. :DDD Nincs semmi dolgom. (ritka alkalmak egyike)
Deákné B.Katalin
Anya, taníts engem!
Nagyon jó könyv!!Az első gyereknél is sokat használtam, és lassan megint fogom;)
Ettől függetlenül, nálunk is pillepalack, távirányító, telefon stb volt a sláger:D:D
Felütöttem a babanaplót, régen volt 8 hónapos :)
A plüssök orrát imádta rágni, szerette a csörgőket, rágókákat, telefont, volt egy donald kacsája, amin ha megnyomott egy kart akkor zenélt (nagyon hamar rájött, hogy lehet bekapcsolni), az udvaron pedig a járókában jól elszórakozott a kisállatokkal.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, üres flakon, műanyag edény, telefon, kiszuperált távkapcsoló, párna, takaró..., fiókok huzigálása. Közös játéknál, az éneklős,tapsikolós mondókák, röptetős játékok. Fiú létére kapott egy babát, aminek ha kihúzod a cumiját, sír. Ez most a sláger, állandóan húzkodja és a fő sláger a labda, nagyon szereti, kúszik utána, fél órákat elvan vele.
A porszívónak megszereli a kerekét, mindent ki be kapcsol. A kutyával is imád "játszani", nézi ahogy rohangál.
Nem egyszerű dolog. Nálunk annyi játék van, hogy lassan nem is tudom hova tenni, de csak dobálja őket, meg az a legjobb mikor kipakol a dobozból. Azt mondja a védőnő neki ez a játék. A zenélő dolgok tetszenek neki. Első zongora FP, sütibödön. Azokért mindig elindul. A legérdekesebb mégis a papírpohár, műanyag flakon :) távirányító, telefon, laptop.
Nálunk már tud pápát inteni, szereti a süti pogácsát és megtanulta mondani a hapcit. :) Szeret hintázni is nagyon.
Sokáig nem köti le semmi sem a figyelmét. Remélem ez nemsokára megváltozik.
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő?(a Sors, és furcsa játékai....)
- Vidám Parkok játékai
- 4 hónapos kisfiam hamar megunja a játékait. Egyedül sem szeret játszani. Mivel kössem le a figyelmét?
- Miben tároljátok a gyerek játékait úgy, hogy ne foglaljon sok helyet, és még valahogy ki is nézzen a szobájába?
- Ti hogyan tartjátok rendben a babáitok játékait?
- Adjuk el gyermekünk megunt, "kinőtt" játékait!