Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 8 évig csúfoltak gyerekként. Most sem egészséges a lelkem.... fórum

8 évig csúfoltak gyerekként. Most sem egészséges a lelkem.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 25. 09:53

"Mindig másoknak akarok megfelelni."

Pedig először saját magunknak kell. Ne félj attól, hogy nem fognak szeretni. Lehet, hogy kevesebben lesznek, de sokkal jobb, ha önmagadért szeretnek.

12. 55Judit (válaszként erre: 11. - Hattori)
máj. 24. 20:39
Az ugyanolyanok körében népszerűek.
11. Hattori (válaszként erre: 8. - 55Judit)
máj. 24. 20:26
Közben sok buta, agyatlan semmiség ember népszerű.
10. Hattori (válaszként erre: 6. - 55Judit)
máj. 24. 20:20
Csak úgy hipotetikusan
9. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 19:24

sajnalom ami veled történt, őszintén...

persze,hogy aki ezt éli meg,annak az önbizalma a béka s*gge alá kerül!

kívánom,hogy ki tudj ebből "szabadulni " valahogy,bár nagyon nehéz...mondhatjuk,hogy szeresd magad,meg ne másoknak akarj megfelelni,bár ez lenne az egészséges,vagy normális,nem is tudom ,hogy fogalmazzak...

Lehet az lenne a helyes lépés részedről,ha szakember segítségét kérnéd,mondjuk egy pszichologusét,ez persze nem azt jelenti ,hogy beteg vagy!!!! de a lelked sérült és nem mindenki tud túl lépni önerőből a múlt sérelmein,de ez nem szégyen!

8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Xochipilly)
máj. 24. 16:59
Sokat van miért utálni. Dolgoznak érte fáradhatatlanul.
7. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 16:19
Nálam ez úgy jött le, hogy véletlenül se akarok megfelelni az embereknek, sőt néha azon kapom magam, hogy rettentően utálom őket. Ez sem egészséges, tudom, de ez van 😞
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Hattori)
máj. 24. 16:10
Ezt meg miért tőlem kérdezed? Én nem bántok senkit.
5. Hattori (válaszként erre: 3. - 55Judit)
máj. 24. 15:38
Miért kell egymást mindig bántani?
4. Hattori (válaszként erre: 3. - 55Judit)
máj. 24. 15:38
Tegnap felakasztotta magát egy 12 éves lány Gödöllőn iskolai bántalmazás miatt.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 15:30

Legtöbbünket érnek olyan traumák gyerekként, hogy amíg élünk sérült marad a lelkünk.

Kukoricát kaptál tőlem a megfelelési kényszeredért, mert nem lenne szabad ezt csinálnod. Tudom, szörnyen érzed magad e miatt, én is így voltam mert belém verték kicsi koromtól hogy mindenki fontosabb nálam, mindenkinek meg kell felelni aztán egy nagy szünet, ez után következek én. Sok esetben még mindig meg akarok felelni valakinek, és ez rettenetes rossz. Nem tudok ez ellen tenni már, olyan cseléd típus lettem.🙂

Te még nagyon fiatal lehetsz, próbálj változni!

máj. 24. 13:44
Ne másoknak akarj megfelelni, saját magaddal legyél harmóniában. A lelked csak akkor lesz egészségesebb.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook