8 évig csúfoltak gyerekként. Most sem egészséges a lelkem.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"Mindig másoknak akarok megfelelni."
Pedig először saját magunknak kell. Ne félj attól, hogy nem fognak szeretni. Lehet, hogy kevesebben lesznek, de sokkal jobb, ha önmagadért szeretnek.
sajnalom ami veled történt, őszintén...
persze,hogy aki ezt éli meg,annak az önbizalma a béka s*gge alá kerül!
kívánom,hogy ki tudj ebből "szabadulni " valahogy,bár nagyon nehéz...mondhatjuk,hogy szeresd magad,meg ne másoknak akarj megfelelni,bár ez lenne az egészséges,vagy normális,nem is tudom ,hogy fogalmazzak...
Lehet az lenne a helyes lépés részedről,ha szakember segítségét kérnéd,mondjuk egy pszichologusét,ez persze nem azt jelenti ,hogy beteg vagy!!!! de a lelked sérült és nem mindenki tud túl lépni önerőből a múlt sérelmein,de ez nem szégyen!
Legtöbbünket érnek olyan traumák gyerekként, hogy amíg élünk sérült marad a lelkünk.
Kukoricát kaptál tőlem a megfelelési kényszeredért, mert nem lenne szabad ezt csinálnod. Tudom, szörnyen érzed magad e miatt, én is így voltam mert belém verték kicsi koromtól hogy mindenki fontosabb nálam, mindenkinek meg kell felelni aztán egy nagy szünet, ez után következek én. Sok esetben még mindig meg akarok felelni valakinek, és ez rettenetes rossz. Nem tudok ez ellen tenni már, olyan cseléd típus lettem.🙂
Te még nagyon fiatal lehetsz, próbálj változni!
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?