7 hónapja eltörtem a lábfejem, de 1 hónapja egy pici csont türemkedik a bokám mellett a bőrön át..Mi lehet ez? (tudásbázis)
Ó Te szegény :(:(:(
Nekem a fizikó segített, igaz a bubu megmaradt, de a fájalmaim elmúltak.
Én sebésznél voltam, de szerencsére nem akart rögtön nyiszálni. Nagyon be voltam ijedve a műtéttől, de először kipróbáltuk a fizikót és az nekem a könyökömnél segített. De ha nem segített volna, akkor persze belementem volna.
De most már azt sem tudom milyen orvoshoz menjek..
Sebész,ortopéd,stb..
De a járás semmitől nem jobb..
Se torna se krémek,se fiziko..
És ott van mellette az ödéma..a bokacsontom nem is látszik..pedig nem dagad a bokám..
Ilyen csont van a másik bokámban is..
Csak az nem türemkedik így kifelé....
Ha látta doki, akkor biztos igazuk van. Az én dokim legalábbis nagyon rendes volt :)
Tudom nem ugyan az, de nekem a kézfejemen, illetve a könyököm alatt van egy-egy búb. Kemény, minta csont lenne, de nem az. Mind a kettő a megeröltetéstől keletkezett.
Azt írtad, hogy nem tudsz rendesen a talpadon járni, akkor lehet (sőt biztos), hogy erölteted, nem "természetesen" terheled.
Kérdezd meg, hogy nem lehet-e ilyentől??
Ez nem is csontkinövés, hanem "vándorló" letörött csontdarab.
Ha az orvosod nem csinált semmit vele, irány másik orvos!
ez egy helyen van,csak nő..
Nem vészesen,de látható és fáj..
A traumán azt mondják ez sima sebészet..a sebészeten ortopédia,az ortopédián trauma..
Ha ezt nem tudják eldönteni,akkor hogy bízzak bennük?
ha ő nem csináltat röntgent, akkor kérd meg te, hogy röntgeneztesse meg.
anélkül nem derülhet ki, hogy mi az.
Csak már egyre jobban fáj, a cipő nyomja tv-zés közben ha törökülésben vagyok nem tudom mozgatni utána a bokám a fájdalomtól..
De én úgy tudtam csontkinövés ilyen helyen nem alakul ki..
Jaj nagyon vigyázz vele.Nekem 4 éve tört el úgy a lábam bokában,hogy keresztül estem a pórszívózsinóron.Törés,gipsz.Gipszlevétel előtt röntgen.Hurrá rendbe jött.A hat hét gipsz után még 2 hónap múlva is sántítottam,mert valami szúrt belül.Az ujjammal is kitudtam tapintani.Természetesen mint mindig,most is akkor mentem mikor már vittek.A vége műtét lett.Egy kis csontszilánk úgy bujt meg, hogy a kontroll röntgennél nem látszott,de mint minden " idegen test a szervezetben" ez is elkezdett vándorolni.Szerencsém volt,hogy olyan hamar problémát okozott( lezsibbadt az egész lábfejem)
Javaslom te ne várj addig,mert nem mindenkinek van ilyen mázlija.ha tovább vándorol sokkal súlyosabb baj is lehet belőle.
Már voltam mikor kezdődött..
Sajnos a mai orvosokban én csak csalódok..
Látta a számítógépében,hogy volt pár éve gerincsérvem,és azt mondta ez okozza...
Mit csinálhatnak ilyennel?
Egy ilyen "balesetből2 is lehet csontkinövés?
De azt mondták már minden ok..
Torna már csak azért kellet mert képtelen vagyok a talpamra állni,még mindig a sarkamon láb élemen járok..
Május elsején elestem,elszakadt egy szalagom,letört a lábfejemből egy darab,és szétzúztam a bokám..
Volt gipsz,torna stb..
1Hónapja a bokacsontom alatt egy gömbölyű csont kezdett kitüremkedni mellette ödémás a lábam..A"kitüremkedés" szemmel látható..
Mi lehet ez????
További ajánlott fórumok:
- A köldökgyűrű magasságában 6x5 mm képlet türemkedik a köldökzsinórban
- Nagyon fáj a lábfejem 2 hete, van valami ötletetek mi lehet?
- Bedagadt a talpam és a lábfejem, a fájdalom kb. mintha szét akarna repedni a talpam... mi lehet a gond?
- Sziasztok! Tegnap a lábfejemen megcsípett egy darázs, injekció után is csak dagad:Mit csinálnak vele ha nem múlik? Kivágnak valamit?
- Ha spiccelem a lábfejem mindig begörcsöl.Mitől van ez?
- Van valami tippetek mitől lehet ez a lábfejemen?