54 éves apa, meztelenül járkál a 24 éves lánya előtt. (beszélgetés)
Spinellivel értek egyet.:))
Ha mindig is így éltek,a lány ebben nőtt fel,akkor szerintem nem is érti,hogy mi ebben a fura,vagy mi a probléma egyáltalán?
Hát nem teljesen normális dolog...Azért egy 24 éves lánynak már kifejlődött szexualitása/érzelmei/elvei vannak, és pl én sem venném szívesen, ha apám nekiállna így mászkálni előttem.
De én nem is így vagyok nevelve. Sok a naturista ám! Náluk természetes.
Zavarja a lányt, akkor miért nem szól??????
az normális hogy a nagy erös apuka egy szál lomposban mászkál a fiatal lánya elött???
miért nem alszanak már együtt is??
szerintem beteges.
Nem semmi!
Hogy mik vannak???
20-on éves fiatalember az anyjával alszik egy ágyban.
?
Ez se normális...
Szerintem sem nem normális!
Azt mondta,hogy melege van azért.
jó, valakinél ez nem elfogadott, de betegesnek nem mondanám. Amint mondtam az enyém csak úgy direkt nem mászkál. Nekem meg mindig az volt fura, h ha valaki nagyon szégyenlős.Pl 1ik unokatesóm még a lábát se mutatná meg, úgy értem, h nem venné le a gatyáját a szülei előtt.
Én így lettem nevelve, nekünk ez volt a természetes, mindig azt mondták, h ne legyél szégyenlős, hisz az anyád/apád vagyok.Nem vagyunk egyformák.
Ha direkt meztelenül mászkál előtte az nem normális.
Egyébként is miért mászkál meztelenül?
Hát ha kicsi kora óta ez a természetes otthon, akkor nekik ez a normális. A kérdés az, hogy a lányt zavarja-e?
Nálunk mondjuk még a babakorban együttfürdés sem volt soha divat.
További ajánlott fórumok:
- Szeretsz meztelenül lenni?
- Fürödtél már meztelenül tóban vagy folyóban?
- Strandon/tengerparton hány éves korig elfogadható, ha egy gyerek meztelenül van?
- Meddig, milyen korig lehet egy kislány meztelenül?
- Szeretsz/szoktál meztelenül aludni? Miért igen vagy miért nem?
- Vállalnátok színházi statiszta szerepet, ha anyaszült meztelenül kell lenni pár percig?