Attól is függ ám, hogy mennyitől szeretnél megszabadulni. A legkritikusabb, amikor megáll a fogyás, na akkor nem szabad csüggedni...és pláne nem, feladni!!
jaj,de örülök,hogy ilyen sokan lettünk hirtelen!hogy mit szeretnék?nem tudom.tanácstalan vagyok.elkezdtem a pontszámolósat,de meg se eszem,amit előír,mégis megállt a fogyás,amint kiürültek a beleim szerintem.kenyérfélét több mint két hete egy falatot se ettem,mégsem hatásos!
Én is hasonló problémával küzdök,de mindig csak küzdök-és kevés ideig teszek ellene, mert nincs elég kitartásom.Minden reggel 4-kor kelek.sajnos az egész napos hajtás után nincs kedvem tornázni-látom nem vagyok egyedül.
elkezdtem több fórumon odacsapódni a fogyókúrázókhoz,de belátom meddő ötlet volt.mindenki tök fiatal,nagyon elfoglaltságuk sincs,csak esetleg egy munkahely,vagy a suli.én olyan embereket keresek társnak a fogyókúrámhoz,akik rendesen dolgoznak,családjuk van,esetleg hajnalban kelnek,mint én/3.20/,és nemigazán van erejük ezekután még órákat tornázgatni.remélem vannak ilyenek a hoxán!