40 és annyi? (beszélgetés)
Nekem a 40 nagy vízválasztó volt!
Tényleg volt egy "kattanás", hogy igenis foglalkozzam többet magammal, nem kell mindenkinek megfelelni, éljek a mának, élvezzem az életet, fogadjam el magam.
A gyerekeink már kamaszok, nem kell fogni a kezüket, saját kis életük van, tudunk újra kettesben lenni a párommal, jobb a kapcsolatunk minden téren, mint valaha!
Imádom a munkám, az életem, elfogadom a testem, a ráncaim, sokat nevetek, igyekszem azt látni, hogy a pohár félig tele van!
Törődöm a külsőmmel, belsőmmel egyaránt és igyekszem megőrizni ezt, ami most vagyok, mert ez bőven ideális nekem, ezerszer jobb, mint mondjuk 25 évesen...
És ezt a környezetem is látja és értékeli.
Ha megéled, és úgy, hogy nem mersz szívből élni, akkor annyi, ha élsz akkor a 90 is érdekes lesz, persze, ha lesz hozzá egészséged is.
Mindenki másképpen éli meg az életét, van aki kezek-lábak nélkül is tartalmasabban, boldogabban él, mint egy éptestben élő. Rajtad áll annyi, vagy nem nem annyi az, az annyi. :)
Van egy ilyen film. Sokat foglalkoztat a kérdés! Valóban így van? Cáfoljatok meg, ha nincs így!
További ajánlott fórumok:
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Nem annyira külön Karám
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit?
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Valóban annyira számít a méret?