28 hetes terhesség (beszélgetés)
Hé lányok!
Lassan lassan közeledünk..
Mi van veletek?
A szeptember-októberi babáknak nincs is fórum...
Valahol olvastam a papírzsepi tesztről! Tegyél be 3-4 db-ot egymásra helyezve. Ha 10 perc alatt teljesen átázik, akkor magzatvíz. De patikába lehet kapni tesztcsíkog, ami jelez ha magzatvíz folyik
Ödémás lábra meg pihi és felpolcolás, sómentes étrend
Szia! Én is ennyi idős terhes vagyok, én a 22-23. hetet töltöttem kórházban görcsölésekkel. Ha úgy érzed, mindenképpen menj be, inkább ott mondják, hogy semmi baj, ha nincs oka, nem tartanak bent.. Sőt, ha nagyon nem vagy jól, hívjál mentőt, én is azt tettem..
Nekem ott infúzióban adtak napi 8g magnéziumot, utána álltam át a szájon át való napi 4-6-8g-ra, attól függ, mennyire van front. Egy átlagos magnézium tablettában 50mg van, abban, amit szedek 500mg, és ebből veszek be 4x2-őt. Szóval ha komolyabb baj van, akkor nem a Mgb6-ot kell szedni..
Ami ezt a vízszrű folyást illeti, én így most a 4. gyereknél is ugyanúgy bepánikolok tőle, mint az elsőnél.. Valahogy nehéz megkülönböztetni, de azért 99%-ban ez tényleg izzáadás+folyás.
Hát ezt a terhességet én is megszenvedem, a meleg már csak azért van, hogy ne csak kicsit legyen car.. De mostmár azért haladunk, egyre jobban meg lehet nyugodni, hogy gyerek lesz ebből valahogy...
További ajánlott fórumok:
- Terhesnaptár - 5 hetes terhesség
- 5 hetes terhességnél a 8 mm-es petezsák méret jónak számít?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Ki, mit érzett először terhesség kezdetén (pár hetesen)?
- Terhesnaptár - 6 hetes terhesség
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)