22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe (beszélgetés)
Hééé, Csajok!!
Ahhoz, hogy tönkremenjen egy szülő-gyerek kapcsolat, ahhoz min.2 ember kell. Nem elég a pasit/nőt, plusz a lurkónkat okolni. Nekem nem volt ilyen problémám a szüleimmel, a gyerekemmel még lehet ugyan.
Egy példát felhoznék. Pl. én amikor azt mondták a szüleim, hogy az ő házukba tetovált ember nem teszi be a lábát, másnap elmentem és
megcsináltattam a tetoválást egész hátra.
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ha a szülő picit rugalmasabb, talán ráeszmél egy idő után a kölyök, hogy "hoppá, talán nem a járt úton vagyok, vissza kéne eveznem rá"...
Felteszem a leányom egy hónappal ezelőtti fotóját, most érettségizett.
Köszönöm az együttérzést, de most már túlélem.
Ez tök normális... :)
Ne foglalkozz senkivel, hogy ki mit mond. Vágj bele, próbáld ki.
... több mint egy éve, 17,5 éves volt a leányom...
... tényleg szerelmesek, ez tuti... a lányom gyönyörű, hamvas és okos... melyik vén fax ne lenne belé szerelmes? A pasiról nem nyilatkozom... inkább... számomra nem ember...
félig belehaltam... vagy talán teljesen... nehéz eset volt, átvertek, becsaptak... blabla... egy éve nem láttam a lányomat, a pasinak első dolga volt a családja ellen fordítani.
Hogy viselem?... megtanultam örülni annak, hogy él és egészséges, van aki még így is cserélni velem...
Tudom, hogy egyszer majd visszajön... de én egy gyereket veszítettem el, és egyszer majd egy felnőttet kapok vissza... majd egyszer ... talán...
A gond nem azzal van, hogy 22 vagy, hanem hogy a "nagyon tetsziket" és a "szerelmes vagyok belét" kevered.
Gondolom ezt a pasi is felmérte.
Várjál, ne ess csapdába... Ez a korosztály, már nem biztos, hogy ugyanaz, mint a 25 éves, hogy elolvassa a haverja lánytesójának a cosmo magazinját, és ha a lány ráír/rácsörög, akkor azt tolakodásnak veszi és lelép.
Írhatsz neki egy semmiről szóló üzenetet, amiben kipuhatolod, hogy mi a dörgés vele:)
Akkor hajrááá! Vedd elő a legkomolyabb formádat, ötvözd egy kis érett humorral és már le is arattad a babérokat.
Nincs azzal semmi baj, hogy nem volt nős, nincs mögötte pár gyerek. Gondolom karriert építgetett, őseink (kalandozó magyarok) szemléletét osztotta, élte világát, várt a megfelelőre.
Az édesapám 55 éves és 32 éves a barátnője. Kb. 7-8 éve lehetnek együtt. Működhet, ha mind a két fél tud alkalmazkodni egymáshoz.
(Én 33 leszek.)
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Szerelmes vagyok egy férfibe, aki nem a férjem.