22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe (beszélgetés)
El sem tudnám képzelni, hogy egy 28 éves fiú legyen a gyerekem apja:((éretlenek nem akarnak még családot,csak a csajok,pia buli hát nekem ebből nem kell:(
Mi nem járunk bulizni inkább elmegyünk helyette piknikezni nyaralni sétálni meg ilyenek nem sok fiatal srác tud ilyet sajnos.Nekik csak az a lényeg , hogy mikor lássuk meg az ágyat.
Talán azért találod undorítónak mert nem volt még olyan 40 éves férfi körülötted, aki nagyon bejött volna. sokszor egy 40-es pasi jobban néz ki mint egy 20 éves.
De ez a te véleményed,nem kell,hogy megváltozzon, 25 évesen még én is igy gondolkodtam. :)
Szia, nagyon szomorúan olvasom amit írsz...nekem bár nem idősebb pasim volt, de volt ilyen időszakom anyummal, viszont abban ő is eléggé rosszul kezelte a szitukat.
Viszont a kérdésem az lenne, hogy azért kommunikáltok a lányoddal?
El nem tudnám képzelni magam egy apám korabelivel, soha...nem tartom egészségesnek.
Ekkora korkülönbségnél a 2 fél egyáltalán nincs egy életszakaszban föleg gondolkodásban.
Az ilyen lányok többsége apakomplexusos, anyagi vagy szellemi biztonságra mennek, de idövel mindig kibukik a korkülönbség.
Szerintem csak is akkor müködik az ilyen nagy korkölünbségnél a kapcsolat ha a fiatal túl koravén felfogású és nem találja a közös nevezőt társaival, vagy az idős túl gyerekes.
40 feletti ha elvált éljen,szórakozzon, keressen párt magának mert még bőven előtte az élet de a korához megfelelőt, ne egy fele annyi időst mint ő.
Figyelj, amit leírtam, nem vádaskodni akartam. Millióan beleesnek a hibába, hogy a legjobbat akarják a kölyküknek. Valószínű én is olyan leszek. Nem lehet, hogy a lányodat kicsit később (azaz most) érte el a legrenitensebb kamaszkora??
Emlékszem, nálam 16 évesen tetőzött:) Hidd el, el fog jönni neki az az idő, hogy a "tag" se lesz csudajó és csudaszép és rájön és sírva fog hazamenni, és sírni fog ott is, ahol senki nem látja, hogy mekkora ökör volt, hogy az édesanyja ellen fordult.
Mert dacoljon, meg tegye meg, amit meg akar, mert senki nem nyugszik. Mi sem nyugodtunk, de ez tényleg durva, hogy titeket ellökött...
Ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogyan zajlott ez a hirtelen pál fordulás a csajszinál? Srác(régen volt az, tudom) ellenetek hangolta? Ok nélkül??
Bocs, ha sokat kérdezősködtem...
... Nézd... nem volt lehetőségem a rugalmasságra, mivel átvertek keményen, én pedig bíztam a gyermekemben, mert 17,5 évig bízhattam. Ha van döntési lehetőségem persze, hogy elfogadom (ha éjjel könnyesre is sírom a párnámat), én is voltam fiatal, nekem is volt olyan pasim, akire nem vagyok büszke. Nem dönthettem, hogy elfogadom vagy nem... szó szerint kiszakította a családjából, 17 évesen a lányom büszke volt, hogy ilyen családja van... 17,5 évesen az öccse csak "takarodj" lett, én pedig a világ leggonoszabb embere.
Persze biztos, hogy hibáztam... tudom... ott, abban a pillanatban, amikor észrevettem, hogy gond lehet, ez pedig kb. a 2. héten volt ahhoz képest, hogy a leányom bekerült ebbe a színjátszókörbe... vagy mibe, ott ki kellett volna rántanom... talán... bár a saját kijelölt útját mindenkinek meg kell járni, meg kell élni... neki talán ezt... nekem is az én fájdalmamat.
Hejjj, ha csak tetovált lett volna ez az ember! :DD
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Szerelmes vagyok egy férfibe, aki nem a férjem.