22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe (beszélgetés)
köszönöm,kedves vagy.
ja és csak ugy mellesleg a baba nem becsuszott és véletlenségből sikerült hanem soksadjára átrágva magunkat a dolgokon próbálkoztunk eleinte több kevesebb sikerrel aztán sikerült.:) igen és most lehet elkezdeni mondogatni minden kedves fórumozónak hogy jujj milyen felelőtlenek vagyunk oda a fiatalságom ilyen fiatalon bla bla....ezeket már vagy 80 szor végighallgattam és szerintem én választottam "ezt" az "életet" magamnak nemszeretnék már disckókba járni meg erre arra ahova a korombeli "tizenévesek".szeretnék itthon lenni a családommal aki jelen pillanatban a párom de szeptembertől már velünk lesz a kislányom is és boldog családként fogjuk élni mindennapjainkat.
Gratula:))Sok boldogságot
Én is mindig jobban éreztem magam az idősebb férfiakkal komolyak nyugisabbak már...:)
Ja és sok szerencsét kívánok Szeptemberhez:)))Mink is rajta vagyunk ám az ügyön:))
Fehér Anna? ;))
Max egy 50 éves nőnek már van annyi esze, hogy tán nem kellene gyereket szülnie, egy 50 éves pasinak viszont nincs... pedig ugye a nők még tovább is élnek... akkor meg hol is a logika? :))
Egyik se jó! És nem az előítéletek miatt, szerintem!
Engem spec. frusztrált a fiatalabb partner, ennyi! Belülről vmi érthetetlen feszültséget okozott! De ha vkinek nem gond engem ugyan nem zavar, és nem is ítélem el!
Példának okáért csak úgy relatívan megkérdem szerintetek ez tök normális, hogy az 51 éves Doug Hutchison színész elvett egy 16 éves énekes lányt feleségül?:O
szerintem nem az, sőt valahol surolja a pedofiliát is szerintem. Igen tudom 14 év alatt számít pedofiliának, de akkor is..Nem normális.
Az is érdekes számomra, hogy ha a férfi az idősebb nem nagy gond általában, sőt még valahol sokkal elfogadottabb. De ha a nő idősebb sokkal az már is másképp fest.Ez is érdekes dolog. :)
Szia!
Én 20 évesen egy 37 éves férfibe voltam szerelmes, egyáltalán nem volt gáz. Csak mikor kiderült anyám számára, mert az ő kolléganőjének volt a pasija. :-DDD De hát ez már 14 éve történt. Három hónapig tartott a dolog, aztán kiszerettem belőle. :-D
Édesanyám és nevelőapám között 13 év korkülönbség volt és nem igazán működött a dolog. Többek között generációs probléma miatt.
Köztem és a férjem között 19 év a korkülönbség és nagyon jól megvagyunk. Édesanyám a saját tapasztalatát alapul véve óvott az egésztől, de ma már ő is azt mondja, hogy nem választhattam volna jobban.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Szerelmes vagyok egy férfibe, aki nem a férjem.