2018. augusztusra kiírt kismamák (beszélgetés)
Köszi!
Jópofa bejelentés lesz :)
Mi elmondtuk a szüleinknek már másnap, ahogy kiderült. Nem sok pozitív dolog történt mostanában a családunkban, gondoltuk, hogy legalább ennek örüljenek.
Nekem is van, hogy elmúlik napokra, vagy egy hétre is. Aztán megint vérzek, vagy barna folyásom van. Most sajnos szerda óta nem múlik. A progeszteronból is már a maximum adagot szedem.
Remélem te megúsztad ennyivel, és nem lesz gond a továbbiakban :)
Férjem kislányának mi sem akarjuk egyelőre elmondani. Talán ha már tudjuk a nemét. Szegénynek 2 öccse van, az esküvő jön azt írta a kívánság-lufira, hogy egy hugit szeretne. Nem tudom, hogy nézek a szemébe, ha fiunk lesz 😁
Sima sztetoszkóppal mikortól érdemes keresni? Lehet azt lenyúlom majd anyuéktól. Néha úgyis rámtör a pára, hogy a hasam se nő még (sőt, szerintem fogytam).
Mi már a nagyszülőknek igen, a lányunknak karácsonykor fogjuk :) illetve akörül mindenki másnak is. 25-én leszek 12 hetes.
És ma megtaláltam Angelsounds-al a szívhangját :)))
Dejj, Mano, drukkolok, hogy rendben legyen minden!
Mi ma megvettük a gólya mintás karácsknyfa-gömböket. Ez lesz a meglepi a nagyszülőknek karácsonyra. Szenteste pont a 10. Hét vége lesz. Tudom, nem 12, de nem tudom kihagyni ezt a ziccert! Ti elmondták már a családnak?
Szia!
Én 7 hetes és 3 napos kis mama vagyok.Ugyan azzal a problèmával küzdöttem mint te.Pecsèteltem majd mintha megjött vna,de hasi görcs nem volt.A dokim problèmát a magzat körül nem látott,így azt mondta nincs okunk az aggodalomra.Annyit mondott egy progeszteron hormon nevű tablettát ír fel mert ez a hormon felelős a terhesség megtartásáèrt.December 8.a óta szedem és a mai nappal együttvève 3 napja se össze se pecsètelès,se barnázás se semmi.Megkönnyebbűltem.De voltak kritikus napok.Egyik reggel a múlt héten mikor wc-kor letoltam a bugyim,csöpögött a vér,annyira megijedtem hogy egyből a nőgyógyászati osztályt hívtam.Mondtam ki a dokim,azt mondták ma bent lesz,jöjjek be.A dokim kedvesen megvizsgált és megnyugtatott.Mar a szíve elkezdett dobogni akkor 6,5 hetes voltam.Hihetetlen érzés volt újból látni,mivel nekem ez a 2.terhessègem.De a lányomnál akit tavaly február 29.-èn szültem,mèg csak ehhez hasonlót se tapasztaltam.A pánik,a stressz,a kètsègbeesès úrrá lett rajtam.De most hogy elmúlt,már el merem hinni hogy semmi baj.Holnap megyek vissza kontrollra a dokimhoz és ultrahangra is mert az első vagyis nulladik uh. után 10 nappal rendelt vissza.Es az ma járt le :) Így hétfőn már repülők is hozzá.Szoval nyugi,ha a dokid azt mondja minden rendben akkor higyj neki.A pihenèst amúgy nekem is szigorúan előírta.Mèg kiírva nem vagyok,remélem hétfőn már papírt is kapok hogy elkezdhessem a menetet amit kell. 😃
Köszönöm a biztatást.
Gyógyszert nem kaptam, csak amit eddig szedtem kell továbbra is, és egész nap feküdni. A doki még említette, hogy megihatok esténként 1 dl bor, mert az lazítja a méh izmait. Elég bizarrul hangzik,de hát ő tudja... Három hét múlva kellene mennem ultrahangra. Azt mondta, ha szeretném megnyugtatás képen elmehetek jövő héten is, és ha rendben lesz minden akkor kicsit megnyugodhatok, mivel a 10. hét után már nagyon csekély a vetélés esélye.
Gratulálok Katus :)
Én sajnos megint vérzek tegnap este óta, erősebb mint az eddigi vérzések voltak, voltunk ma megint a kórházban. A doki ismét csak azt látta, hogy a baba jól van, körülötte nincs bevérzés, de nem tudta megmondani, hogy akkor mégis mitől vérzek. Rémálom ez az egész, minden nap rettegek attól, hogy elvetélek :((
Sziasztok!
Szeretnék en is csatlakozni hozzátok.
Nekem nagyon kacifantosra sikeredett a ciklusom. Menstruaciom oktober 6.-an volt, de kesoi ovu miatt biztosra tudom, hogy november 3-4.-en sikerült osszehozni a babankat. Igy meg csak 6+5 hetes vagyok ma.
Van mar egy 20 honapos kisfiam, akivel meg itthon vagyok gyed-en. Vele a 13. het végéig végig vereztem megallas nelkul, es sajnos most sem alakult ez maskepp. Amint kiderult, hogy terhes vagyok, napokon belul megint elmezdtem verezni. Szedem a gyogyszert, es mivel a fiammal is minden jol alakult, probalok most sem idegeskedni rajta. Mar az ugyeletre sem szaladgalok minden masodik nap 😁
Nekem is ez volt a nyálmirigyemmel pár hete, de aztán elmúlt szerencsére. Hátha neked is felszívódik a ciszta.
A holnapihoz meg drukkolok én is neked :)
Köszi!
Kepzeljetek, voltam fogorvosnál, mert van egy hólyag a számban, kiderült hogy nyalmirigy ciszta... lezeresen meg kell műteni, de csak a 12.hét után.. :( febr.6 :(