Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013 májusi babák fórum

2013 májusi babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
10554. Durciful (válaszként erre: 10535. - Petra0515)
2013. nov. 22. 08:41
Itt repül a kért kő, drága Petra. Ez egy jó kis fórum, te nem olvasod hosszú hónapok óta valamennyiünk írásait, mert ha olvasnád, akkor sokszor velünk nevetnél vagy sírnál vagy együtt éreznél vagy csak te is olyan fáradt volnál, mint mi itt mindannyian. Ez egy jó kis csapat, csupa meleg szívű újdonsült és többedig anyukával egyaránt, akik a kezdetektől nyitottak voltak új belépőkre, új tapasztalatokra, új történetekre, de biztosan állíthatom, a te hozzászólásod hosszú hónapok óta az első, amire itt kedvesem egyáltalán nincs szükség. Sok fórum van drága, van sok "kötözködünk, tehát vagyunk" típusú is, keress magadnak egyet és az majd helyre teszi a vérnyomásod vagy a lelki békéd, ha nincs a helyén, ha meg a helyén vannak, akkor szívesen ajánlanék egy ütős endokrinológust, aki egy teljes hormonsor után azt is megmondja, hogy neked meg mi a bajod.
10553. 9e315ae72e
2013. nov. 22. 08:04

Jobb reggelt csajok!

Megmondom őszintén,hogy aki Murphy-t kitalálta,le kellett volna ütni.Képzeljétek,tegnap este pont nem voltam fáradt,fel voltam pörögve.Maja is hamar elaludt,már fél9kor húzta a lóbőrt.Addigra fejtem is,vacsiztunk is,klappolt végre minden,mondom okééé,ma végre összebújhatunk,mert nálunk is ez a téma megy,hogy ritkán és sosem..és olyan jó lenne.Gondoltam a párom is örül,hogy ma este végre...ere mi van?? Kiterült,hogy nagyon fáradt,ne haragudjak,de kivan agyilag is meg minden....:O Ááááááá....Én persze aztán-és itt jön Murphy újra-hajnali 2-ig(!!!!!) nem aludtam,mint aki sosem volt fáradt életében! Filmeztem,telón játszottam...:/ Közben eszembe jutott a tegnapi nagyokos hozzászólás itt,amit Édának szántak,na ezen felhergeltem magam,el is határoztam,hogy ma reggel jövök,és olyat sulytok rá ,hogy meggebed...mert tegnap atom kulturált voltam és szerettem volna a véleményét olvasni,mert roppant kiváncsi voltam,hogy mi visz rá embereket arra,hogy ilyeneket merjen írkálni.Mondjuk látom,még válaszolni sem mert,a véleményem újfent megvan róla....bedobja a füstbombát,aztán lapít---fujjj...pedig ez egy békés,normális fórum volt mindig is,még ha nem is egyezik ebben-abban a véleményünk,mindig kulturáltan cseréltünk eszmét,vagy osztottunk meg tapasztalatot.Ha valakivel nem értettem egyet akármiben is,inkább nem írtam semmit,mert ő döntése-ő dolga.Tisztelet.Elsősorban.Na mindegy,nem hergelem magam már ezen,de ha meglátom itt mégegyszer,én fogok szólni Hoxának,hogy takarítsa ki....



Éda: remélem jobban vagy! :)


Lane: sosem hallottam erről a megrágásról!! Ha nem sértődsz meg,kérdezhetek? Pl.: gondolod,hogy ez nem ártalmas a babának? Mert ugye az én nyálam...nem steril a szánk,na. Millió baci meg minden,meg én is ettem lehet előtte,ha fogat is mosok,akkor is..:) Bocs,hogy így faggatlak ,csak érdekel :)

10552. Kittyna1990 (válaszként erre: 10550. - Alma416)
2013. nov. 22. 07:22
Szia. Nekem André fiam volt ilyen bukos jó súlyba volt evett rendesen. nem küldtek minket sem sehová és valóban kinőtte. Én nem gyanakodtam refluxra mert az egyik ismerősöm kislánya az volt és az nem bukott az sugárba hányt de mindig. Kapta a specko tápszert is de volt hogy az is kijött. De te látod a babád és sőt ha neked megnyugvás az hogy megnézik vidd el sose lehet tudni.
10551. Alma416
2013. nov. 21. 22:47

Na jól behergeltem magam a végére. :-) A lényeg, hogy ez a hónap már csak a hideg-meleg frontokat tekintve sem volt egyszerű - ahogy olvasom azért a legtöbbünknek - úgyhogy kitartást kíváok mindenkinek, még egy hónapocska hajtás a karácsony miatt, és utána lehet egy kicsit megpihenni.

remélhetőleg... :-)

10550. Alma416
2013. nov. 21. 22:41

Hát csajok szeretem ezt a fórumot nagyon, és olyan jó, hogy rátaláltam ,csak azt sajnálom, hogy nem előbb. Lisának, akkor, aki elköszönt kívánok minden jót, tényleg hálás vagyok (és ahogy olvasom más is) azért hogy itt "tobzódhatunk", és hogy ő annó elkezdte.

lane01 örülök, hogy végül jól alakultak a dolgok, és nem kell aggódnotok. Szerintem ez egy ilyen hónap volt, ami a tüneteket illeti, (lehet a front is megviselt bennünket, mert én is folyton vagy olyan nyálkákat termeltem, amit még életemben soha, vagy olyna görcsöket, amiket korábban csak igen ritkán... Mondjuk nekem elég érdekes ez a mensi dolog, mert 3 hónapig barnáztam a szülés után (kikapartak ugye, mert nem vált le a méhlepény és kik ellett kaparni az egészet) szóval 3 hónap után egy "lezáró" mensi szerű vérzésem volt, és azóta semmi!!! Jónéhány tesztet ellőttem én is, hiába vigyáztunk végig parából - és még most is felmerül bennem hogy mi van ha mégis terhes vagyok annyi negatív teszt ellenére is - de az eléggé irreális lenne. És itt kötök át a szex témába, hogy hát nálunk is ez van. :-) Illetve ez nincs. :-/ Mondjuk nálunk a párom fekszik előbb és én vagyok az utolsó aki ágyba megy este, és az első aki kel az ágyból reggel, de nappal -nemrégóta itthonról dolgozik- próbál segíteni, főleg, hogy mostmár megtapasztalta, hogy a kisasszony nem 3-4×30 perces elfoglaltságot jelent napközben, elegendő teret hagyva nekem a fürdésre, takarításra, főzésre, körömlakkozásra, fodrászkodásra... Lane totál megértelek, én is csak nyígok néha (neki is, de megérti, rendes) hogy fáradt vagyok, hogy kimerült vagyok, hogy lehet hogy Fló 6 hónapos múlt, de rengeteg erőt elvesz, különösen az utóbbi időben visszatért hajnali 2-3as keléseivel, amiután újra megébredt 5-kor majd 6-kor. És lehet kövezni, de nagyonjó lenne elmenni egy fél napra néha, hogy nem kell aggódnom és a gyerekkel lennem vagy gondolnom, csak magamra figyelve mondjuk eljutnék kozmetikushoz vagy fodrászhoz. Szóval nálunk sok szex nincs, néha sikeürl úgy intézni hogy egyszerre kerülünk ágyba, de akkor is hullafáradtan, meg 1,5 méterre a gyerektől, úgyhogy inkább csak összebújunk, összeölelkezünk, és ebből töltődünk. Ebből meg még nem volt annyi, hogy kialakuljon belőle valami több. Október 6-án voltunk együtt utoljára, úgyhogy NAGOYN IRIGYLEM azt, akinek összejön a heti egy alkalom! XD


Éda én is csak kitartást tudok kívánni, meg hogy a kis Édire gondolj, ne az elmentre. Nekem a kislányom előtt volt egy vetélésem, ugyanígy jelek és minden nélkül, csak éreztem ,hogy valami nem stimmel-tök idegbeteg voltam reggel meg kiabáltam veszekedtem a párommal. Aznap este a doki már nem látott szívhangot, de mivel péntek volt és hétvége jött: csak hétfőn csináltak laborokat és ambulánsan csak szerdán csinálták meg a küretet. Pokoli volt a tudat hogy bennem van napokig egy halott kis magkezdemény, akire pedig úgy vártam, és közben imádkoztam, hogy a durva életet veszélyeztető vetélés ne induljon be. Én totál depis lettem utána, de persze nekem akkor még nem volt itt Fló, mint most neked segítség lehet a kislányod, amíg a párod távol van és nem lehet fizikálisan is melletted. Nagyon hosszú időbe telt nekem is, de igazán akkor nyugodtam meg, amikor megszületett ez a tökéletes kis leányzó, és felfogtam ,hogy a legjobb, ami azzal a kis kezdeménnyel történhetett, hogy még a 8. héten elhalt, mert ha nem lett volna egészséges,vagy hiányzott voltna valamilye, vagy bármi baja lett volna az mégnagyobb terhet jelentett volna lelkileg. Meg egy orvos ismerősöm is mondta, hogy a terhességek (a megfogant életkezdemények) vagy 70% meg sem születik: vagy simán csak a mensi előtt eltűnik, fel sem fedve, hogy valaha is ott volt, de nagy számuk az első 3 hónapban "elmegy", és ez genetikai jórészt, tehát "megköszönhetjük Darwinnak" a kiválasztódást ;-)

A holnapi Ringatót az Újhegyi sétányon nem ígérem, mert a kisasszonyon múlik, de mi egyszer már voltunk és jó volt, de nekem az volt az érzésem ,hogy nagyobbacska gyerkőcök jobban élvezik (akik már ülnek biztossabban, értik a tapsot a rugózást, a körtáncot stb.) de azért jó volt - nekem is, meg a kisasszony is élvezte a babákat meg a ritmusokat. :-)

Amúgy a kajával mi is el vagyunk akkor maradva, nincs még kiváltott étkezés, sőt babakekeszet is csak ma evett először a lányom. (a vaniliás tejbegrízt még nem mertem odaadni neki, hiába kaphatná 4 hós kortól, hogy jobban aludjon.)

Ja és van még valakinek bukós babája? Én még midnimum egy egyszer egy nap leleszek bukva, meg a kisaszony is magát, főleg így, hogy már izeg-mozog, kikerüli az ecélra odakötött pelust és átbukik rajta, a múltkor a lábfejét kapta telibe, jó félórával a kajálása után. Meg van hogy a kaja utáni alvós időszak után is bukik. Szertinem ez már reflux amúgy, de a doki meg a védőnp is folyton csak leolt, hogy majd egyszer majd abbahagyja. hát b+ köszi. Valszeg amúgy mostmár nem fogom hagyni nmagam és kérek beutalót valami kivizsgálásra, mert szeirntem ez így nincs jól. Persze amíg gyarapszik meg jól érzi magát, addig nicns baj, de könyörgöm, 18 éves koráig akarnak vele várni, mert akkor már a felnőttorvosnak kell ezzel foglalkozni?

10549. 55875e9863
2013. nov. 21. 21:19
Köszönöm lányok a bátorítást, nagyon rendesek vagytok! Jól esik nagyon a kedvességetek és a jó kívánságaitok!
10548. 55875e9863 (válaszként erre: 10546. - Edina986)
2013. nov. 21. 21:18
Szerintem ez ilyen hormonális zavar lehet. Mondjuk hallottam olyat akinek a tisztulási időszak után szinte azonnal pontosan megjött, igaz más közönként. De többnyire mindenkitől azt hallom, hogy össze-vissza, egyszer rendesen, aztán megint hamarabb vagy később. Mondjuk aki fogamzásgátlót szed annak hamarabb visszarendeződik, de aki más módszert használ, annak a természet rendezi idővel vissza a menses időközeit.
10547. Edina986 (válaszként erre: 10524. - 55875e9863)
2013. nov. 21. 20:00
sajnálom, kitartás
10546. Edina986 (válaszként erre: 10520. - Lane01)
2013. nov. 21. 19:59
amúgy szerintem ez egy ilyen hónap volt...én is teszteltem valamelyik nap...2-3 alkalommal már jött meg és mindig 2-án, most meg most jött meg 19-én
10545. Edina986 (válaszként erre: 10517. - Gitta1980)
2013. nov. 21. 19:58

ja a fejőt én amikor fejtem utána jól kimostam, néha kifőztem. nekem volt olyan hogy 1 dl volt lefagyasztva az pont jó egy krumpli hoz vagy vmihez.

Edinek se volt sose baja ahogy csináltam

10544. Edina986 (válaszként erre: 10517. - Gitta1980)
2013. nov. 21. 19:55

Szia


nem vettem okoskodásnak...igazad amúgy persze más volt akkor a tejem mint most. Én Edivel is fagyasztottam vmennyi ideig. sajnos Nórinál már egy jó ideje nem fagyasztok. igaz a múltkor fájt annyira és akkor fejtem.


én úgy csináltam hogy fejtem amennyit tudtam, betettem a hűtőbe ilyen aventes lezárós pohárba, a következő fejést betettem egy másikba amikor a második fejés is lehült összeöntöttem, ha összegyűlt annyi amennyit gondoltam akkor összeöntöttem és betettem zacskóba a végén ilyen tesco-s anyatejtároló zacskóba és be a fagyasztóba, figyeltem rá hogy a hűtőbe 24 óránál tovább ne legyen.

valahol olvastam még anno, hogy külön kell tárolni szóval egy fiók ki volt teljesen üritve és abba csak tejcsi van sajnos nem lett tele de ez is jobb mint a semmi. abba a fiókba/polcra nem is teszek mást a fagyóba.:-D

kiolvasztani úgy szoktam hogy vizbe teszem és kiengedem, van ugy hogy nem is melegitem mert mire oda kerülök hogy megigya addigra a hőmérséklete jó, vagy egyszer szoktam melegiten vagy ahogy sikerül.

van úgy hogy úgy issza meg de van úgy hogy keverem vmi étellel, grizt is úgy csináltam hogy vizbe és öntöttem hozzá tejcsit.


a tejet szoba hőmérsékleten lehet tartani x óráig arra már nem emlékszem vmi 8 óra rémlik hogy addig nem lesz baja, jó gondolom nem nyáron. hűtőbe 24 órát tudok.


amit irtál hogy nem olyan a tej mint pl 6 hónapja azért csak táplál vmennyire lehet nem olyan laktató de jobb mint a semmi :-D

10543. Kittyna1990 (válaszként erre: 10541. - 55875e9863)
2013. nov. 21. 19:44
Éda kitartás tényleg vissza jön ő még hozzátok csak rendbe kell tenni a fészket.:)Mi itt vagyunk neked és hiszünk:)
10542. MeliLewi (válaszként erre: 10524. - 55875e9863)
2013. nov. 21. 19:32
Sajnálom Éda! Kitartást, erőt Neked!
10541. 55875e9863 (válaszként erre: 10540. - Cartedoor)
2013. nov. 21. 18:50
Köszi, igazad van, ő felvidít. Párom is olyan aranyos volt, igaz őt is megütötte a dolog, de azért próbálja pozitívan a lelket bennem tartani. Azt mondta ma nekem, sosem tudni lehet lesz még vagy 10 gyerekünk, aztán számolgathatom a hasamon a csíkjaim a sok baba után. :) Szörnyű humora van, de legyen igaza. Eldöntöttük, hogy nem fogjuk feladni akkor se, nem szoktunk semmit sem feladni.
10540. Cartedoor
2013. nov. 21. 17:35

Sajnos mindig vannak ilyenek a fórumokon, akik csendes "pusztítóként" működnek.

Egy ilyen történetet senki nem talál ki!

Éda sok erőt kívánok és sok édes mosolyt a picidtől, ami kicsit felvidítja a lelked. Túl leszel rajta idővel.

10539. 9e315ae72e (válaszként erre: 10535. - Petra0515)
2013. nov. 21. 16:52
Nem dobállak,csak érdekelne,hogy mi a gyanús neked.Gondolod,hogy nem volt terhes? Miért találta volna ki? Tényleg érdekelne a válaszod,bántás nélkül.
10538. 55875e9863 (válaszként erre: 10535. - Petra0515)
2013. nov. 21. 16:51

Hétfőre rendelt vissza a doki pont azelőtt 2 héttel... Amikor a 12. héten mennem kellett amúgy is uh-ra és vizsgálatra. Akkor írt fel megint gyógyszert és akkor mondta, hogy várjuk 2 hetet, és 18.-án menjek vissza, addig meglátjuk visszahúzódott-e a gyulladás. Sajnos ez nem így lett. Másnap, most kedden kellett bemennem, mert ha nem csinálják meg, akkor velem is gond lehetett volna. Kedden haza is jöttem, nincs értelme bent rohadni a kórházban. Amúgy meg igen, úgy írtam mintha mi se történt volna, most jutottam el odáig, hogy írok. Mert azzal nem megyek semmire ha eltűnök és hallgatok. Másképp hogy tudnám feldolgozni ezeket a dolgokat? Igen horror szülésem volt, most ez is az. Jobb ha mihamarabb kiírom magamból, mint egyen meg engem a düh és a tehetetlenség.

Attól függetlenül, hogy akkor azt mondtam nem akarok új babát, mégis belevágtunk, arra gondoltam ha jönni akar, jöjjön hátha ez egy jobb szülés lett volna, ami felülírná az elsőt. Hát nem az lett, most ez még rosszabb. Vajúdtam volna 1 hetet inkább minthogy most ez legyen. Ha pedig kételkedsz akkor csinálhatok fotókat a leleteimről és a kórházi papírjaimról. Mindig van akinek gyanús minden, minden fórumban van 1 valaki aki gyanakszik mindenre, ha van 1 kirívó eset, ami vagy túl szép hogy igaz legyen, vagy túl ronda és horror sztori, ahhoz hogy igaz legyen. Nekem ilyen évem van, kezdek belenyugodni, hogy most csak rossz dolgok történnek velem. Nem gond túllépek ezen is és pont. Nők millióival megtörténik ez, csak a jó példákat tudom szemem előtt tartani, de legalább tanultam ebből hogy ne hamarkodtuk volna el a tesó projektet, de bepörögtünk a lehetőségen, hogy 1 év különbséggel legyenek. De majd pár év múlva újra gondoljuk... Ez van.

10537. Timmy21 (válaszként erre: 10535. - Petra0515)
2013. nov. 21. 16:50

Bocs, de ez kemény hozzászolás!

Mi gyanus ezen? Mit kellett volna tennie? Elég fájdalom ez neki! Mindjárt ezzel kellett volna 'dicsrkednie'?

10536. Timmy21 (válaszként erre: 10524. - 55875e9863)
2013. nov. 21. 16:46
Nagyon sajnálom, kitartás!
10535. petra0515
2013. nov. 21. 16:20
Ne is haragudjatok, nyomon követem a fórumot, csendesen a háttérből és nem hagy nyugodni Éda esete! Olyan fura az egész, először leír egy iszonyú elrettentő szüléstörténetet, a borzalmak borzalmával, ami után sose szülnék gyereket ha az úgy történt volna, utána pedig terhes lesz, most pedig elvetélt! Hányadik héten Éda? Olyan fura, ráadásul ha hétfőn műtöttek, 18án akkor te még 19.én mintha misem történt volna volt egy hozzászólásod a fórumba, nekem olyan gyanús ez a sztori ne haragudj, muszáj volt leÍRnom, dobálhatjátok rám a követ nyugodtan!
10534. lane01
2013. nov. 21. 15:01
Akikre vonatkozik: [link]
10533. lane01
2013. nov. 21. 14:36
Sajnálom Éda! Sok erőt és kitartást kívánok neked! Hidd el, a pici lányod segíteni fog túltenni magad ezen a traumán!
10532. lane01
2013. nov. 21. 14:35
Sziasztok! Teszteltem, nem vártam reggelig, NEGATÍV!!! Hála az égnek! Mondtam én páromnak, hogy csak nem lehetek terhes, de hát ezt nem lehet tudni, mert ott van az a sok nő, aki csak 4 hónaposan veszi észre, hogy valami van, vagy ha viszik szülni. Akkor biztosan hormonális dolog.
10531. 55875e9863
2013. nov. 21. 13:48
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat, a támogató szavakat. Remélem mihamarabb túl leszek ezen az időszakon. Nagyon rendesek vagytok!
10530. Durciful (válaszként erre: 10524. - 55875e9863)
2013. nov. 21. 13:03
Nagyon, nagyon sajnálom. Vigyázz magatokra, probálj Édire koncentrálni, az ő kis mosolyára, szépségére, meríts abból erőt a tovább lépéshez. Vártok egy kicsit, a babátok is nagyobb lesz, te is megerősödsz újból és akkor jöhet majd az a tesó is. Néha történik ilyen dolog, sajnos, az ember szívét jól megtépázza, de ha mélyebben belegondolunk, akkor a lényeg a végeredmény, egészséges kistesó. Puszillak és vigyázz magadra.
10529. Kittyna1990 (válaszként erre: 10528. - 55875e9863)
2013. nov. 21. 12:56
ÓÓ Éda nagyon sajnálom :( Borzasztó hír. Sok erőt kívánok neked remélem van melletted valaki aki segít lelkileg. <3 <3
10528. 55875e9863
2013. nov. 21. 12:30
Köszönöm a biztatást! Legalább van aki miatt túl kell éljem ezt a mélypontot az életemben.
10527. ozike0501 (válaszként erre: 10524. - 55875e9863)
2013. nov. 21. 12:10

Sok erőt kívánok Neked!!!!!

Segítsen tovább lépni az, hogy van egy gyönyörű, életeről féléves csöppséged, akiért érdemes felkelni és erősnek maradni!!!!

10526. 9e315ae72e (válaszként erre: 10524. - 55875e9863)
2013. nov. 21. 11:30
Jaaaaaaaaj,Éda,nagyon sajnálom!!!!! :(((( Nincsenek erre szavak,sok erőt és kitartást kívánok neked!! Visszajön hozzátok a bébi,majd kicsit később,amikor a szervezeted rendbe jön és belevágtok újra.Ölellek,így messziről!
10525. 9e315ae72e (válaszként erre: 10523. - Lane01)
2013. nov. 21. 11:27
Hűűha!! Amikor mensi előtt 1 nappal együtt voltatok,akkor védekeztetek? Mert ha nem,hát esélyes...mint ahogy az is,hogy a kezetekkel is bevihettétek az "anyagot". Vegyél tesztet,az tényleg tuti! Addig csak idegeskednél. Vegyél egy nagy levegőt és csináld meg! Ha nem akarsz babát,szorítok,hogy csak hormonális dolog legyen.Mert természetesen az is lehet,meg egy csomó minden más,amiért késhet :)
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook