2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Értem, Bcicus! Sajna nekem is nagyon nehez megy a diéta tartása...
Szia és üdv. Invivoveritas! :)
Most lesz 2 :) kis vízöntő(k)
Érzékenyek és kedvesek...
:)
nekem meg egy lányom:)
mennyi idős?
az én lányom lassan 19 hónapos lesz 4.-én:)
Igen, van egy csodaszép kisfiam (és persze okos is!) ;)
Szeretnénk kistesót..
ezek szerint van már gyerkőcöd:)
1-2?
Sziasztok!
Tapasztalat: amikor minden jel megvolt akkor nem voltam terhes. Amikor "csak simán fáradt" voltam: pozitívat teszteltem. Nálam tuti pszichoszomatikus :)
És mitől függ?
Szia Ildikó! Most akkor hajrá!!!:)
Üdv az újaknak:)
nekik azt szeretném mondani meg azoknak is akik még nincsenek a táblázatunkba vagy benne vannak de időközben megjött nekik hogy kérem az adatokat priviben a táblázathoz.
Aki nem tudná milyen táblázat annak írom hogy a hozzászólás ablak alatt a fórum babáinak táblázata itt megtaláljátok milyen meg mik kellenek:)
Sziasztok:)
Előkerültem én is így hétvége után:)
Nálam épp pé van vagy lesz a mai ovu teszt még nega vagy már nega nem tudom viszont pé-s folyásom van. Sebaj apát tegnap elkaptam biztos ami tuti alapon:)
Sajnálom akinek megjött de fel a fejjel új hónap új remény:)
megy a drukk a mostanában nem váróknak:)
Szia Pixi.
Nem tudom mire gondoljak, egyre jobban fáj a mellem.
Szerintem már 5-6 napja. Mensi előtt 1 héttel szokott. Te érzel valamit, nem?
a prolaktin szint a tejtermelésért felelős hormon, tehát egy szoptatós anyának magas a prolaktin szintje, ez normális
de egy nem szoptatósnak már nem normális ha magas
olyan tünetei lehetnek mint pl a tej szivárgás a ciciből(ha nem szoptatsz vagy sosem szoptattál)
Dundika, mi együtt izgulhatunk!Én is hétfőre nem várom, bár én szeretnék elkezdeni jóstesztelni!
Ezt mikor érdemes szerintetek kezdeni? DPO 8. napján van értelme már? Vagy elég a 9. nap?
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!