2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Sziasztok! Új vagyok még, nem is tudom, hova írhatnám le a történetemet. Nyilván nem véletlenül választottam ezt a fórumot, hiszen babát szeretnék. A menszim január7-én volt, utána 20-án este és 21-én reggel történt meg a bizonyos dolog, tehát a termékeny napokban. 2-3 nappal utána apró kis görcseim lettek, mai napig is napközben néha érzek ezt-azt, de abszolút nem fájdalmas. Sok-sok helyen utánanéztem, hogy a beágyazódásnak milyen jelei vannak, de az általános jelek közül csak a mellfeszülés és a keményebb, puffadtabb pocak lett a jellemző. Egy másik oldal csevegőjében viszont láttam egy olyan hozzászólást, hogy "mivel a beágyazódás kezdetétől fogva a méh nagy-nagy munkában van,vérbőség alakul ki, amit látni is lehet a két csípőcsont-köldök-szeméremcsont által határolt körben" Na ez ott van! Nem szoktak látszani az ereim,de most igen,tegnap vettem észre! A melleimen is kijöttek az erek és 70 B koárról 70 D-re kellett váltanom, hozzáteszem, a mell duzzadása nálam alap esetben is megvan, de ennyire kemény még sosem volt. A történethez hozzátartozik, hogy a menszim után B komplexet kezdtem szedni folsavval, plusz kb másfél hónapja Béres cseppet szedek. Ezt zért, mert elég vékony vagyok és mindenképpen terveztem egy kis hízást. Utóbbi 2 hét alatt kilóra nem híztam sokat, de a nadrágjaim bizony szűkek... Mi a véleményetek erről? Tudtok esetleg olyan tesztet ajánlani,ami már a beágyazódás alatt termelődött kevés HCG-t is kimutatja???
Elevitet 2 éve megvettem,de addig halogattam a beszedését,hogy közben lejárt a szavatossága.Gyerkőcös barátnőim is azt mondják,hogy inkább sok gyümölcsöt,zöldséget egyek,azzal többre megyek...Meglátjuk,egyelőre az a fontos,hogy legyen egyáltalán pé-m!
Én is sokszor észreveszem magamon, hogy annyira belemerülök a babatémába, hogy megfeledkezek a munkámról... :(
Elevitet ne szedj!!!!!
Majdnem kórház lett a végén ezelőtt 5 évvel.
Amúgy németországba be is tiltottak az ilyenek miatt!
komoly, ne szedd!
Velünk sem ettek semmit feleslegesen, itt vagyunk. Nem?
Köszi a válaszokat a vitaminokkal kapcsolatban,a szorulást okozókat azt hiszem,ki kell hagynom,van problémám ilyen téren anélkül is...
:-( Sajnos így alakult,de most már jó úton haladunk:-)Próbálok nem rágörcsölni,de amióta kiváltottam a gyógyszereket,csak arra tudok gondolni,hogy végre történik valami,pedig majd csak 9-én fogom tudni elkezdeni szedni:-) Sokszor azon kapom magam,hogy már órák óta bújom a netet,a munkám meg csak tornyososdik az asztalomon:-))
Szioka!!
Én jól köszönöm :-)
Én is nagyon várom :-)
mi újság? megjött rendesen? Nem tesztelsz?
én Vivivel meg előtte is végig Elevitet szedtem nekem semmi bajom nem volt vele/tőle. Tesóm Gravidázott egy darabig de nagyon rosszul volt tőle és váltott az Elevitre. Én most még nem szedek semmit de gondolkozom rajta csak azt nem tudom melyiket az elevit nagyon drága:(
Bocsánat, megint hüle vagyok!!!!
Femibion, NEM elevit!!!
Olvasom, hogy a terhesvitaminokról van szó. Hát nekem anno az elevit nagyon nem jött be. Durván székrekedésem volt és alib bírtam lenyelni. A gravidát szedtem, azzal nem volt bajom. Ha összejön ismét esetleg a baba, akkor femibiont fogok szedni. Az a próbálkozások alatt is szedtem egy idejig, és semmi bajom sem volt tőle. Azt tudom ajánlani.
Mondjuk én inkább a vastól tartok ismét, az fog még bonyodalmakat okozni nálam.
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :-)
Hát ilyen néha nálunk is van...mondjuk most ebben a hónapban szerencsére nem, még ő kérdezgette, hogy akkor mikor is van esély arra, hogy összehozzuk a babát?:)De hát a férfiak márcsak ilyenek.Ők nem fogják soha megérteni, hogy egy nőnek mennyire fontos ez a baba dolog.Hiába mondja a párom is, hogy nagyon szeretne már ő is, de akkor is úgy érzem, hogy én 100x jobban akarom.Egy nőnek teljesen mást jelent egy pici baba születése, mint egy férfinak.
Egy kicsit noszogatni kell őket:D
Nagyon szortok neked, hogy minden rendben legyen!!!!:)
Mindenképp csinálj megint egy tesztet! Lehet babás vagy!
én konkrétan, ha éhgyomorra veszem be a gravidát, akkor hányok.
Az elevittel nekem sincs semmi bajom.
Szia! Nekem péntek kellett volna megjönni és sajnos meg is jött! de csak pár csepp volt az is inkább barnás volt! szombaton is hasonló volt! vasárnapra megjött rendesen, mára meg már el is múlt! Most megyek nődokihoz, hogy mi a helyzet! Tesztet csináltál?
Én az ladeevitet szedem most is és a fiamnál is azt szedtem
próbáltam az elevitet és a gravidát de nagyon rossz volt lenyelni őket, aztán még szorulást is okoztak:S
Az elevittel semmi ilyen gondom nincs
a femibion is jó és a hipp natal is
Mi is szorítunk Neked, hogy minden rendben legyen. :)
Sziasztok!
Üdv az újaknak és mielőbbi babásodást! :-)
Tita csináj egy másik tesztet, akkor te is megnyugszol. Szorítok, hogy babás legyél!
Andi ebből még bármi lehet. Ha nem jön meg rendesen, akkor tesztelj te is szerintem. Drukkolok neked! :-)
Fog még valaki mostanában tesztelni?
Én ma megyek a nődokihoz levetetni a keneteket, ami kell a lombikhoz. Hát remélem február végére készen lesz és minden rendben lesz vele!
Habár nálunk általában akkor van este tv és számítógép egymás helyett, ha hullák vagyunk...apát kikapcsolja a szám.gépes játék, engem meg a tv és a hoxa. :)
De mostanában szoktam neki mondani, hogy ha nem teszünk érte, akkor nem lesz gyerek. :) Magától nem fog beköltözni. :)))
Néha én is érzem ezt, amit Te. Nálunk is szokott fontosabb lenni a tv meg a hülye számítógép. :((
Sziasztok:)
nálam semmi újság elvileg pé környékén vagyok csak épp az összebújás nem jött össze csak vasárnap mert apát jobban érdekelte a tv meg a számítógép mint én:( Kezdem úgy érezni én akarom csak a tesót:(
Szia!
Én jól vagyok, köszi. :) Te?
Várom már, hogy kedd legyen. :)
Sziasztok lányok :-)
Mindenki jól van?
További ajánlott fórumok: