2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
koszi! En 5-14napig mar mindent lattam, hallottam, de gondolom ez is egyen fuggo, mint minden mas! Csak nekem eleg rendszertelen a mensim, igy nem tudok annak az idejevel szamolni! Viszont a peteerest majdnem pontosan tudom 23-an vagy 24-en volt!
ha látod a tojcsid nyákot akkor pé lesz/van olyankor kell bújni apával ja és ha emellé még érzel petefészek fájdalmat is az még nagyobb segítség a pé megállapítására. de majd a többiek biztos jobban pontosabban le tudják írni
én úgy tudom 8-10 nap a beágyazódás megtermékenyítés után. tesz a nagyon érzékeny mensi előtt 1-2 nappal már mutathatja
Volt már pete érésem. Ezek szerint, ha ilyen van akkor kell oda bujni apához. Ahogy a múltkor kiszamoltam 16 es 21 kozott volt de 16. -an fájt a bal petefeszkem. Valószínű akkor volt, de ilyenre nem emlékszem. Szokott lenni, de, hogy pont akkor-e? 2-3 napig tart. Akkor ez most hogy van mert már nem nagyon ertem. Segitsetek. Mi is az akkor, ha van, mi a teendo:-DJó pap is holtaig tanul.... Én is.... :-)
Jajj, csajok, segitenetek? Beagyazodasrol szeretnek tudni kicsit bovebb infot, de mindenhol mast talalok, hogy hany nap, meddig tart, mikor mutathato ki peteeres utan! Van valami megbizhato oldal? Koszii
Köszi Lányok! Igen, kitartás az kellett hozzá! Akkor nem dolgoztam, jutott idő bőven a tornára.
Ildikó, milyen szép neve van a kislányodnak! :)
Minden elismerésem a Tiéd!
Velem az a baj, hogy egyáltalán nem vagyok kitartó. :(
na most adtál egy kis reményt:)
köszi!majd lehet kipróbálom,de először megvárom mit mond a doki!
hú de ügyi vagy gratulálok:)
kb nekem is kéne majdnem annyit:(
a barátcserje állítólag erre is jó mikor szedtem nekem is kevesebb lett mensi előtt a barnázás de én nem csináltam meg a 3 hónapos kúrát
nekem annó sikerült de utána a 12. hétig szednem kellett duphastont mert pecsételgettem.
nyúlós áttetsző mint a tojásfehérje
most van pé-d???
mozgással én is hadilábon állok csak Vivivel szoktunk sétálni ez az össz mozgásom bár vivi mellett nem is nagyon lehetne mást csinálni
Hát igen, ez egy jó kérdés:(Nehéz, mikmor az ember hazaesik fáradtan a munkából, meg főzni is kéne valamit, meg mozogni is, meg pihenni is
Jó lenne ha nem kellene dolgozni, akkor lenne is mindenre:)csak sajnos nem vagyunk milliomosok...
húú,nagyon ügyes vagy!Gratulálok!!!!
Én úgy tudom, hogy nehezen, de sikerülhet, viszont ha nagyon alacsony, akkor nem tud megtapadni...szóval jobb, ha az elején orvosolva van a probléma.
Én is nagyon hiszek a mozgásban, csak...
Én a mozgással, diétával leadtam közel 30kg-t.
Az ellipszistréner az tök jó!Folpackozd be magad, úgy jobban hat, és hidd el lesz eredmény, csak tarts ki!!!!
Olyan mint a tojásfehérje, nyúlós-átlátszós..Most van pé-d?
Csajok, lenne egy kérdésem:ha mensi előtt barnázok(nem minden hónapban,de a legtöbbször igen),tehát valószínűleg progi hiányom van, attól még van esély a babára?vagy csak akkor sikerülhet, ha orvosoljuk a problémát?Tudom, hülye vagyok, de annyira reménykedem abban, hogy most sikerült.Elvileg a 12. napon volt pé-m, a luteális fázisom általában 17 nap körül van.
Sziasztok :-)
Hulye kérdéssel fordulok hozzátok....
Milyen az a peteéréses folyas?
Jaaaj én annyiszor elkezdtem már. :(
És mindig abba is hagytam. Soha nem láttam változást, így azt gondoltam, hogy semmi értelme, csak jobban fárasztom magam...
Pedig van egy tök jó ellipszistrénerem is.
A mozgással én is hadilábon álltam,szerintem nálam lustább ember nem sok van:(iszonyú nehezen tudtam magam rávenni bármilyen mozgásra,meg az is csak szenvedés volt.De rájöttem, hogy minden csak erős elhatásozás kérdése!A nyár óta hipp-hopp elég erőteljesen narancsbőrös lett a combom és a fenekem,és nagyon beidegeltem magam ezen.Kb 1 hónapja rendszeresen mozgok,hetente min. 3szor,és hihetetlen, de várom is.A cél lebeg a szemem előtt!Szóval csajok iszonyú nehéz én tudom, de csak elkezdeni nehéz!
És így akkor tényleg igaz, hogy nem használ a met??? :O
Én sem mozgok...sajnos semmit.. :((
Nekem sem egyszerű a diéta. Azt vettem észre, hogy mióta "tiltva" vannak az édességek, azóta sokkal jobban kívánom. :/
Viszont a mozgással én sokkal jobban hadilábon állok...mondhatni egyáltalán nem mozgok sajnos. :(
Mire hazaérek melóból, hulla fáradt vagyok és semmihez nincs kedvem. :(
Köszi szépen a segítséged!Ez elvileg nem vonatkozik rám
További ajánlott fórumok: