2012 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy darabig még marad ez a meleg:(
Nagyon rossz éjszakám volt,sajnos nem csak a meleg miatt :( Éjjel arra keltem,hogy nagyon fáj a gyomorszájam.Feküdni sehogy nem volt jó.Aztán később az egész gyomrom fájt,egy pózban volt jó csak.Mostanra csillapodott.Arra gondolok,hogy talán attól van,hogy mostanában (bocs,hogy leírom) de nincs könnyű helyzetem a wczéssel,bármennyi gyümölcsöt eszem és bármit ihatok.
Nem mondta külön a védőnő hogy szedjek D vitamint. A Femibiont szedem, sztem abban van. Én is csak két- három naponta vitaminozok már. Sztem úgy is elég...
Nálunk hőség van a lakásban éjjel,nappal.. Hiába vannak éjszaka tárva az ablakok,nappal lennt a redőnyök... A ventillátor ment egész éjjel a hálóba meg a gyereknél is. Engem idegesít, de a páromnak meg kell. Szegény egész nap kinnt dolgozik, tegnap teljesen kivolt estére. De lehet ma külön szobába alszok, vagy a nappaliba, nem bírom ha rámnyomja egész éjszaka a levegőt. Klíma egyenlőre nem jön szóba, mert nagy beruházás lenne az egész lakásra. Kibírjuk ez a néhány hetet, úgysincs sokszor ennyire hatalmas kánikula...
Én is csak pihegek esténként. Eddig párommal összebújva feküdtünk a kanapén és úgy tévéztünk, mióta meleg van én a relax fotelben ülök az erkélyajtónál h ne izzadjuk össze egymást. Mondta is tegnap h úgy eltávolodtunk egymástól:)
Reggel meg mikor elkezd sütni a nap ő leengedi a redőnyt a hálóban mert zavarja a világos, én meg olyankor átmegyek a nappaliba és ott próbálok tovább aludni felhúzott redőnynél és kinyitott erkélyajtónál, ma még fáztam is kicsit és betakaróztam.Annyira jól esett h végre nem izzadok.
Dehogy haragszom, én is mosolyogtam magamban:)
Biztos jól dolgozik amúgy, csak lehet én vagyok "különleges" és kiakadok ezeken a dolgokon.
Mondta h jönne családlátogatásra, én meg gyorsan közöltem h lehet elköltözünk, úgyh nincs értelme, mert tök más körzetbe is fogok tartozni ha minden jól megy.
Nektek mondtak olyat h D vitamint kellene szedni.Mert most beszélt róla,h ha nem szedek semmit azt kellene. Elvileg a gravidában van, de már csak 2-3 naponta szedem, úgyis eszek annyi gyümölcsöt zöldséget.
Szia,
hát ezen jót röhögtem, ne haragudj.. Visszaadja vagy kiöntheti? Ez vicc... :DDD Nem is értem hogy tudja ellátni a munkakörét így? Azért ezeket a dolgokat másképp kellene kezelni. Mi lesz akkor ha a baba meglesz.. Hogy fog hozzányúlni?
A meleg miatt mindenki szenved. Próbálok nem nyavajogni, csak úgy érzem nem kapok levegőt... Nem aludtam semmit... :(((
Sziasztok!
Most voltam védőnőnél, megint egy vicc volt az egész, jókat röhögcséltem magamban. Nézi a vizeletet kérdezi h adja-e vissza vagy kiöntheti. Mondom nekem nem kell, nem tudok mit csinálni vele, öntse ki:)
súlyt is mért, a mérlege szerint 63 kg vagyok.5hete mikor voltam 57 kg-ot mért, mondom nem jól mér ez mert nem híztam ennyi idő alatt ennyi kg-ot, otthon mindig ugyanakkor mérem magam digitális mérlegen és 5 hónap alatt összesen 3 kg-ot híztam. Úgyh most úgy néz ki a füzetkém h 12. héten 60 kg voltam (otthon akor is csak 58,3), 5 hete 57 és most pedig 63. Semmi realitás nincs benne.
Következő kérdezi mennyi is volt a vérnyomás? Mondom még nem mértük. Vérnyomásmérője sincs, a szomszéd szobából egy háziorvostól hozta át. Felesleges időpazarlásnak érzem az egészet, de tudom h járni kell hozzá.
Én tegnap sütöttem palacsintát, de csak 16-17 db-ot, kettőnknek az pont elég volt vacsira meg ma egy kevés ebédre jutott belőle. Én 3 db-ot bírok max megenni.
Melóban megy a klíma, így egész elviselhető. Úgy vagyok ezzel a meleggel, hogy mindig csak egy napot próbálok kibírni nyavalygás nélkül és egyszer hátha vége lesz.
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok Kismamik! Látom mindenki kitikkadt... Felforr az agyam. Még a héten munka és utána otthon, ez éltet ebben a hőségben hogy kibírjam az irodában... Légkondi egy kalap sz...r így túlélőtúra az egész nap...
Pocakok nőnek? Ma vizsgáltam magam a tükörben, hát nem semmi.. Mi lesz még novemberíg? :DDD
Fincsi lesz a kenyér! A sütés része is, már előre le fogod izzadni a kenyér kalóriákat.
Nekem palacsintát kellene sütni, de megvétóztam a dolgot. Sötét ablak nélküli a konyha, és 50 db alatt nem érdemes neki sem kezdeni a fiúk mellett.
Egyszerűen nem kapok levegőt, és rosszul leszek, nem is a meleg, inkább az oxigén hiány miatt.
Gondolom szeretnéd már tudni ki lakik odabent, bízzunk benne hogy meg is fogja mutatni. Várjuk majd a híreket.
Nekem azt mondta dokibácsi, hogy 6, 8 hétig nem akar látni, csináljak amit akarok, egyek aludjak, éljek vidáman, aztán majd augusztus közepe felé gondoljak rá legközelebb. Elvileg addig lesz még juli végén egy családi rendezvény, ott fogunk vele közben talizni.
Jó reggelet pocakosok! :)
Fodoros nálunk minden volt éjszaka csak hűvös szellős éjszaka nem :( 11 fele aludtam el, de már 4-től csak forgok, már tusoltam, de így em bírom. Eddig szellőztettem, de már nagyon besüt a nap és már most van ereje rendesen. Megy a ventillátor és nem is érzem. Jajj, mi lesz így ? :D
Sziasztok!
Bakker, ez már kicsit túlzás!!!!
Mindenki legyen óvatos, vigyázzatok magatokra, meg a babákra, akár kint vannak már, akár még pocaklakók!
Az esküvő finoman szólva nem volt jó, csalódott vagyok miatta. :(((
A héten anyuéknál fogok lebzselni a kertben viz közelében. Esténként azért leszek, adatok nem maradhatnak parlagon, Ötleteket továbbra is várok a táblázattal kapcsolatban.
Hűvös szellős jó éjszakát mindenkinek! :))
Sziasztok!
Iszonyat meleg van:(
Ma voltam bent a munkahelyemen,nosztalgiáztunk munkatársammal aki szintén terhes,kb ennyire hiányzott a cég.Nem irigylem azokat akik még dolgoznak,még utazni sem jó most.
Délután barátnőmmel találkoztam,ő még pocakkal nem látott,Jó volt végre egy csajos nap :)
Erre a bkv hajóra én is kíváncsi vagyok.
Sziasztok! Végre nekem is megvolt a második UH, szerencsére nem találtak eltérést. Július 5-ére van időpontom magzati szívultrahangra is, ha ott is minden rendben lesz, akkor lehet, hogy elkezdek babaholmik után nézegetni, mert használtat szeretnék, de jót, lehetőleg alkalmi vételeket, és ahhoz ugye idő kell.
Szoktatok írni valamilyen táblázatról. Az hol van? Én nem látok semmilyen táblázatot, pedig szerettem volna megnézni, hogy ki hol tart.
Sziasztok!
Ez kibírhatatlan... Én szabadságoltam magam a hétre. Úgy volt, hogy ki is íratom magam táppénzre, de míg van szabim, inkább azt fogyasztom. A buszon mostmár rendszeresen rosszul vagyok a hőség miatt, az iroda szintén elviselhetetlen.
Kitartást a dolgozóknak!!!
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap nagyon kihalt volt a fórum, gondolom mindenki menekült a meleg elől. Lesz belőle bőven a héten, majdnem 40 fok. Hurrá:((((
Én már melóban, 3 nap volt most a szabi, de legalább itt van klíma:)