2012 májusi kismamák (beszélgetés)
Sziasztok!
Az én hasam sajnos csíkos lett a pocakosság alatt Baluval, ráadásul megnyúlt a bőröm is, a kórházból való hazaérkezés után sírógörcsöt kaptam, mert a 72éves Nagyimnak a halála előtt különb volt a hasa mint az enyém szülés után:S Na de mára már elfogadtam, úgysem tudok rajta változtatni... Sajnos Nagyimnak és Anyumnak is repedt a bőre pocakosan, szóval várható volt, hogy az enyém is fog...
Nekem sajnos van hányinger. :(
Mondjuk étvágyam is van szerencsére, de nem olyan intenzíven.
Meg a szaglásom is megváltozott. A leggyengébb szagokat is megérzem, már messziről.
Pl. eddig nem volt bajom a mosogatószerrel, de ma az egyik tányért amibe paníroztam elővettem, és panírozás közben olyan hányingerem magától a szagtól... Párom még közel hajolva is alig érezte.
CHICCO Antistress Bőrrugalmasító olaj
CHICCO Intenzív szérum terhescsíkokra
Én ezeket vettem. Az olajjal a combom, fenekem, cicim is kenem, mert nekem már most majdnem a duplájára nőtt, és látszódik is rajta egy-két csík. Amit nem is csodálok, alig egy hét alatt lett kétszer akkora a mellem.
A terhescsíkokra valóval pedig csak a hasam és az oldalam kenegetem.
Igen, a tudat, hogy nem rajtunk múlott, sokat segít.
Én azért is vettem V.chy-t, lehet drága, de ha ez sem segít....:)))
Én azért kezdtem el már most, mert fene tudja hogy két babával mikor és mennyire hirtelen, milyen iramban kezd majd el nőni a pocim.
Tudom, hogy alkat kérdése, de állítólag az ilyen krémek használnak azért valamennyit. Inkább kenegetem és legyek így csíkos, mint nem kenem és azt mondom h azért lettem csíkos. :)
Csak a maga a tudat megnyugtat, hogy próbálok tenni ellene. :)
Ismerek amúgy olyan nőt, akinek a 37. héten alig volt hasa. És azt komolyan mondom. Akkora volt mint másnak 20-22 hetesen. Viszont a 39. hét végére hatalmasat nőtt, és ő ekkor lett csíkos. :\
:) Majd elég, ha elkezd nőni a poci...vagy mielőtt elkezd nőni.
A csíkok ellen nem lehet mit tenni, ez alkat kérdése. Nekem szinte egyáltalán nem lett, pedig iszonyat nagy hasam volt. Vettem krémet is, de kb 5ször kentem be magam. Na de azért most is fogom néha kenni, mert a tudat, hogy vmit azért tesz az ember ellene, megnyugtató :)))
Hallottam olyanról is, hogy az utolsó hetekben lettek striái...ez azért már szemétség!!!:)
Én nem tudom mennyit fogok hízni, nincs még tapasztalatom. :D
Én a csíkoktól rettegek. Két féle krémmel is kenegetem magam már most. :)
én is meg lennék elégedve a 15 kilóval:)
Én 60-61 között mozgok, de most kezdem közelíteni a 62-t, nem értem miért, mert ugyanúgy eszek.
Én múltkor majdnem 20-at híztam, tiszta hülye a testem, akkor is úúúgy figyeltem, de ilyenkor a szervezetem őrült mód raktároz. SZülés után 8 kiló maradt rajtam, igaz pár hónap alatt le is ment.
Folyamat mérem magam már 1 hete. :D
Igazából a súlyom mindig is ingázott 58-60 kg között, ez most is tart, hol 58.4 vagyok, máskor 59.6, utána megint 58, valamennyi.
Szóval 60-al számolom a kezdő súlyt, és ha túl lépem azt tekintem majd hízásnak. :)
De mindenképp odafigyelek, mert egy babával is lehet hízni, ikrekkel meg plána. Olyan 15 kg-nál szeretnék majd megállni, ami ikreknél nem lenne olyan rossz. :)
Hát...csak nem fog sokáig tartani...még max 5 hét, bár ez így elég soknak hangzik.
Viszont minden rosszban van vmi jó, én már azon szenvedek, hogy fogjam a kilókat, mert múltkor sok szaladt fel, na neked gondolom eszed ágában sincs zabálni...
Én vasárnap töltöm a 7. hetet.
Kb. egy hete jelentkezett ez a mindentől hányingert kapok dolog, és azóta folyamatosan tart is.
Előtte csak itt-ott émelyegtem, de semmi különös.
Szóval huh, nem viselem könnyen, bár az nyugtat, hogy eddig nem igen hánytam, csak az inger volt meg, de az rendesen.
Szegény Tüncica...szokták is mondani, hogy ikrekkel erősebb a tünet :(
Nálam nincs semmi, ha van hányinger, az is csak kaja után, és csak 5 percig. bár én még csak az 5. hetet töltöttem.
Csajok borzasztó hányingerem van/volt egész éjjel. :(
Ti hogy vagytok?
Hűűű, jó sokat írtatok tegnap óta. Alig győzöm visszaolvasni. :)
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, aranyosak vagytok. Remélem, mielőbb kiderül, hogy nincs miért aggódnom. Ma voltam laborban, a vérképem teljesen normális.
És én is gratulálok mindenkinek, akinek sikerült a baba! :)
Nekem is voltak mensi szerű görcseim mensi előtt egy héttel kezdődtek kb.
Mondjuk nekem meg is jött, mázli, hogy a babák jól vannak. De még így is rettegek a tizenötödikétől...
Drukkolok:)
Én szülés előtt iszonyatosan görcsöltem minden havim előtt. Aztán szülés után azt sem éreztem ha megvolt, majd elkezdtem szoptatás alatt is szedhető fog-gátlót szedni, de nem jött be mert 2hét alatt 12kg híztam tőle:S Aztán spirált tetettem fel, de attól meg úgy görcsöltem mint a szülőszobán. 9hónapig bírtam, leszedettem, de azóta megint érzem a havim jöttét...