2012 májusi kismamák (beszélgetés)
Nem lesz semmi gond. Csak nem fogjuk tudni sokáig titkolni, vagy azt hiszik, hogy felszedtünk pár kilót :)
Sajna ezellen nem tudunk mit tenni, nekem az espumisam annyi, mint halottnak a csók...
kzsu, nekem ugyan ez. már másik gatyát kellett vásárolnom. ma volt nálam egy 5 hónapos kismama, alig volt pocija hozzám képest. kicsit el is keseredtem, hogy mi lesz így.
a wc-vel szerencsére nincs gondom, a puffadásra espumisant vettem.
Köszönöm, érdekel a táblázat :)
Habigabi és Acska,gratulálok!
Puffadás,ne is mondjátok én visszanéztem a pocakfotóim kb 20 hetesen volt ekkora...furi :)
Szia.
Gratulálok! :)))
Táblázat érdekel?
gratu:)
Én is puffadok marhára, pedig egy héttel utánad járok. Iszonyat...
Talán nem 4-5 hó, de 3-4...:)
Sziasztok!
Csatlakoznék én is. Május 1-jére írtam ki magam :) uh-ra jövő héten megyek, meglátjuk mit mond a doki, bár én napra pontosan tudom mi mikor volt :) Tervezett 1 baba. Szerencsére semmi bajom nincs, leszámítva, hogy sokat aludnék. A hasam nekem nagyon puffadt vagy nő, de iszonyatosan. Úgy nézek ki mint egy 4-5 hós kismama. szerdáig izgulok, bár bízom benne, hogy minden rendben lesz. :)
Szia. :) Gratulálok! :)
Szeretnél bekerülni a táblázatba?
Szia!
Gratulálok:)
hello bello!
csatlakoznek...
majus elejere varjuk a picurinkat:)
voltam kedden dokinal es lattam a kis pontocskat a mehemben. 5 hetes vagyok:)
:( sajnálom.
De CLaudiánál a méhnyálka van megduzzadva, tehát tuti a méhben van vmi...vagy vki...(reméljük az utóbbi:))
Sajnos nincs mit tenni, várni kell...
Amúgy érzel vmit? Vmi változást, mintha terhes lennél stb.
Nézegettem a neten, írtak mindenfélét, de az egyik orvosi oldalon azt írják, hogy "normális ciszta nem termel hcg-t". Na kérdés, hogy mi van a nemnormálisokkal...
Meg egy csaj írta, hogy cisztának nézték a babáját.
Reménykedjünk
jó kérdés.nem tudom.
15 mm vaskos nyálkahártya.kóros kismed képlet nem látható.nyálkahártyában felritkulás nem látható.Mko petefészek szabályos UH szerkezetű.szabad hasüri folyadék nincs.
ezt írták a papirra.
hát ezt már csak ők tudnák megmondani. Én egyszerű eszemmel gondolkodva pozi teszt= baba.
Azt szokták írni, a pozi teszt nem téved.