2012 júniusi babák (beszélgetés)
Köszi szépen..én is nehezen kezdtem, de belejöttünk:D
Nálatok is csak a kezdet volt nehéz:D
igen első! Már egy éve próbálkozunk, vagyis pontosan októberben kezdtük el. Kezdtem már elkeseredni, h nekem lehet, h nem is sikerül.Nem is mertem hamarabb tesztet csinálni, mert féltem, h megint csalódom.De már muszály volt mert 1 hét késés után úgy voltam, h ha pozitív azért kell dokihoz menni, ha meg negatív akkor meg azért,,,
De elsietem mert még nem látott sok mindent én meg csak lekontyolodtam... Látom neked már van 4 gyerkőcöd, hát ez szper és szívből gratulálok hozzájuk!!!!!!!!!!!
Gratula nked:)
Nem baj írj csak, azért vagyunk:)
Üdv közöttünk, jó, h itt vagy:)
Első baba?
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Szeptember 17-én volt meg utoljára, és október 20-án csütörtökön (7 nap késéssel) délutáni vizeletből szerintem 6 cseppből (nem jött több:)) egyértelmű pozitívat teszteltem! Ezt megismételtem másnap első vizeletből (bőséges) és még erősebb pozitív eredményt kaptam :) Most hétfőn voltam nődokinál aki azt mondta, h megvan vastagodva a nyálkahártyám és lát valami félköröket vagy miket ???? Azt mondta: " Feltételezhetően korai terhesség kezdete" Kaptam leletet: Fundusközelben bizonytalan szélű echofelritkulás.
DG.: Korai Grav?
Visszarendelt november 3-ra azt monda akkor már látni valamit (VALAKIT) Úgyhogy azóta csak arra tudok gondolni, h remélem ott lesz még mire visszamegyek. Laborra nem küldött ami kicsit zavar. JA és a szülésem várható ideje JUNIUS 24.
Bocs, h sokat írtam .....
Gratula neked:)
Üdv köztünk,jó, h itt vagy:)
Mikor kell uh-ra menned legközelebb?
Szia.nagy gratula. Hányadik gyerkőc lesz?
ÁÁ ne törődj,hogy júliusra számolod,jó helyen vagy te is közöttünk :)
Szia:)
Gratulálunk neked:)
Persze, gyere nyugodtan:)
Mesélsz magadról?
Szia
Gratulálok!
Hihi Clau:)Most nézem, egy idősek vagyunk:)
Holnap megyek a dokihoz, szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!
Sziasztok:)
Szeretnék csatlakozni, 6 hetes kismami vagyok:)
Pénteken megyek a doktorúrhoz, én Dr. Baksay Lászlót válaszottam, nagyon szimpatikus:)
Lányok,ti hogy bírjátok az első heteket?:) Én egész jól, nincs hányingerem, de a melleim huhhh hát azok már most érzékenyek:)
Tudjátok, hogy hol fogtok szülni? Én valószínüleg az Uzsokiban!
Örülök mindenkinek, és nagyon jó babavárást kívánok:)
Nm, szia, és várunk, ha van időd:)
Szép napot:D
:D:D
na megyek tanulok mert baj lesz!majd írok!
köszi mindent
Hát nem, szimpi ő is:)
Az a kócos séró fantörpikus:)
aranyos vagy nagyon köszi:)
apa se néz ki 50nek:Dnem???
Az húzós...nem is tartalak fel:)
Ha tudsz írni, ak inkább a klubba írj, mert ott szinte mindíg van valaki.Ismerd meg a többieket is. Jó társaság-és egyre jobb lesz:)
nov 15-ig kell ladni
okt végéig tanárnak leadni hogy átnézze
küldtem a freemailedre:D
nézz meg!aztán megyek szakdogát írni mert sürget a határidő
Akkor teszel fel képet késöbb:)
nem gond:)